Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V jakém vztahu byl rod našeho nejjasnějšího parlamentního spáče k romskému soustředění v Letech?Není to náhodou na odstoupení z funkcí a vyvlastnění nepoctivě nabytého,de facto ukradeného?Okamura nelže,ten se nepotřebuje klanět nejznámějším českým psychopatům.
  • V táboře v Letech u Písku který nechal postavit Schwarzenberg na svém panství, aby u něho cikáni pracovali v lesích, zahynulo celkem 327 cikánů, což bylo skoro 90% cikánských nepřizpůsobivých cikánů, kteří do té doby neznalo pojem pracovat a živilo se nekalým způsobem života, jako to dělají dosud. Tak si zkuste vypočítat, kolik jich bylo celkově v Čechách a srovnat s tím, kolik jich tu žije dnes.
    O tom, že tu umírali během války naši občané třeba jen na následky náletů, nebo za časů Heydrichiady, to se nikde nepřipomíná. Pomníky našich osvoboditelů Rudé armádě se bourají a přitom jich tu padlo při osvobozování asi 551 432 vojáků-
    • Cigány ve středověku cejchovali na čelo a byly vyhostěny ze země koruny české ,aby každej poznal co je to za svoloč! *16*
      • Nebo jich pár pověsili do průsmyků na naších hranicích a to pro výstrahu všem ostatním, kteří by sem chtěli přijít.
  • KIMCID
    Jestli chce pan Dienstbier rezignovat ať to udělá *3* *1*
  • Dientsbier zase patří před soud za vlastizradu!

    Chce oddlužit menšiny. Jak k tomu ale přijdou příslušníci většiny kterým exekutorská mafie
    za dluh 100 korun sebrala dům? Kdo měl soucit s nima? nikdo.

    Dále tu máme sterilní cikánky. Za komunistů dostala každá z nich od státu 10 000 kč ( tehdy
    královská suma) za to že dala souhlas k provedení zákroku. Dnes dostanou 90 000 kč
    protože prý žádná z nich nechápala důsledky svého rozhodnutí.
    To už je drzost. Běžného občana se nikdo neptá zda věděl či nevěděl co podškrábnul.
    • Odejit z politiky by měl především velkopozitivní rasista Dientsbier. Jenže toho obyčejní lidí nezajímaji,jen lemplove,nemakačenkove co umi jen řvát,že jsou diskriminovaný.
  • Kdyby raději naši politici vymasleli, jak naučit naše hnědé spoluobčany pracovat.Tím by získali více bodů, než plácat o genocidě cikánů.Dost jiných a závažných problémů současnosti.Nechte už toho lhaní, Okamura to říká na ostro a nebojí se promluvit o podstatě věci. Asi získá ve volbách více voličů, protože hodně lidí mají cikánů plné zuby. Zkuste jít mezi lidi.
  • Možná by bylo dobré se zeptat občanů Let a okolí na názor! Ať se panové Kalousek s Dienstbierem chytnou za ruce, opustí politickou scénu, které jen, jako mnozí další, výrazně škodí a založí v okrese Písek prosperující firmy. Chytráci *11*
  • Prasečák nestojí na místě kde byl pracovní tábor. Maximálně jen z části. Podle fotek byly baráky nad rybníkem. Prasečák je asi sto metrů vlevo a šikmo ve svahu, směrem od rybníka. Zemřelo zde jen pár lidí (k počtu mrtvých jinde, a navíc v koncentrácích). Na frontě umíralo denně mnohem více lidí, tam kde šla fronta by se tedy nemělo také nikde nic stavět ? Vypadá to spíše na to, že se na tomto chce jen někdo zviditelnit. Už mi začínají lézt určité skupiny na nervy. Naši politici se starají o nepotřebné věci. Všichni mají starost jen o cizáky a na vlastní občany, kteří pracují, mají jen bič a placení za vše možné i nemožné.
  • To že je p.KRADOUSEK magor snad nikoho nepřekvapí,ale že i mladý pán Dienstbier , je překvapující.Co to na nás zkoušejí?PŘEKRUCUJÍ HISTORICKÉ FAKTY.Vždyť je známo proč tábor v Letech a kdy vznikl a pro koho.Ano byl to pracovní tábor ne koncentrační a nebyli tam jen cigáni.Okamura má naprosto pravdu.OSAZENSTVO PRACOVALO PŘEDEVŠÍM NA LESNÍCH KALAMITÁCH V LESÍCH PÁNŮ SCHVARZENBERKŮ v okolí Orlíku a U PÁNŮ HAVLŮ NA BARANDOVSKÝCH ATELIERECH.To,že je pak fašisté převezli do Osvětimi je jiná kapitola.A nemělo by se to slučovat a oblbovat lidi především ty mladé.Takže v Letech žádná genocida nebyla.A tuto pravdu lze nalézti v dobových materiálech z té doby,pokud již nedošlo k jejich úpravě na politickou objednávku.
  • Že tam skutečně byl jen pracovní tábor nejen pro cikány , potvrdila řada historiků ! Takže ve skutečnosti nelze popřít genocidu cikánů , která se v pracovním táboře nestala . Tato nafouknutá bublina slouží pouze nekalým zájmům různým vyscánkům a alkoholikům typu Kalouska , Dienstbiera a dalších lumpů jak na sebe upoutat pozornost .
    To je jako s židovskym holokaustem . Ten se sice stal , ne však v takové míře , jak nás oblbují nafukovaným holokaustem politici a prožidonacisticky mediální žumpy !
    Zfanatizovaná židozvěř v okupované Palestině se jím zaštiťuje , ale jak je vidět z napadenyho pásma Gazy , tak židozvířata jsou horší zrůdy než nacisti . Ani Adolf Hitler nebyl takový zločinec jako je židodobytek Netanjahu .

    Proto jděte s židy a s cikány někam hodně hluboko do prde.. !
  • Lepsi by bylo postavit tabor pro posrance. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit