Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Dienstbiere pro mně jste pražský kavárenský povaleč.Co jste udělal nebo co chcete udělat pro obyčejné pracující lidi ,kteří za současného režimu trpí zvůlí a nespravedlností?,Kromě žvanění proti korupci ,nic.Zejména mně vytočila vaše angažovanost pro zvolení knížetepána a to ,že jste ho volil .Komu jste se chtěl zavděčit?Když už Zemana tolik nenávidíte měl jste aspo n mlčet.Jste jen žvanivý advokát ,najděte si jinou stranu ,která uspokojí vaše ambice. *16*
    • Co máš proti hospodskejm a barovejm povalečům, takže tě s.ru i já? Je tvůj problém, že nemáš kapání na chlast, socku závistivá, radši vstaň z kanape od tý přitroublý bedny a chop se lopaty! *12*
  • Co jste to tam navolili, socani? Vy už historicky vždycky všechno posejšíře. Bábu Gajdůškovou, no to je jak v nejhorším snu! A Jirka Dienst.je kde?? Zaprcatělýho Skromacha si tam budete furt pěstovat. Rovnátkovýho Bohuše a ublafanýho Haška, kuš, kuš. Kašlu na vás a volím radši komouše.. *16*
    • Až na ty rudé zkurv.x.ce - komouše - tlupu loupežných vrahů plný souhlas.
  • Kdyz tento prispevek ctete,mate jaky model...ci ho vubec dokazete prelozit..To mate cas rozebirat samy neznamy lidi...co klause a zemana ty byly taky prezidenti v letechz 1400..a ted tam sou jen figurky ,aspon si cesko ma scim hrat...
    *6*
  • Budu se sice opakovat, ale napsat to musím - pan Jiří Dienstbier má mé velké
    SYMPATIE. Však si toho byl B. Sobotka, jako jeden z mála, dobře vědom, koho vedení ČSSD v jeho osobě ztrácí, s ním ztrácí i část voličů-sympatizantů ČSSD.
  • V politice jde o peníze vždy až v první řadě. Ten politik, který říká, že mu v politice nejde o peníze - lže a myslí si , že voliči žijí na měsíci. Mne v politice vadí politici, kteří mají drzé čelo (jak se říká, že je lepší, než poplužní dvůr), politici, kteří si myslí, že volič nemá mozek a ti co si myslí, že duhový vlk není mezi oranžovými vidět. Dientsbier je havlista, který přišel do ČSSD aby ji použil jako výtah k moci, což se mu i povedlo s tím, že bohudík do nejvyžšího patra jich jelo více a "miláčka" vykopli v předposledním patře. To "miláček davů" neunesl a kopal a mstil se všem okolo, kdy mu došlo, že prakticky "miláčkem" není. Mne u politiků jde o charakter, ten u Dientsbiera aby pohledal, asi se bude muset dívat do zrcadla každé ráno, zda tam něco vůbec je, ale charakter, ten se kdesi vytratil v průběhu volebního boje.
  • Šmejd Dienstbier má jeden vzácný dar, který si ve své omezenosti neuvědomuje. Když mluví o jiných jako o troskách apod., vlastně mluví o sobě. Je to otřesný neschopný karierista. Je velkou ostudou, že takový trotl kandidoval na post českého prezidenta. Tím nikdy naštěstí nebude. Je k blití.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit