Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EU nás nakonec dostane na dno, už proto, že dává hlavní slovo jen někomu a ostatní země se musí podřídit. Pak opravdu není třeba zbrojit, protože si ČR nedokáže zjednat obyčejný respekt. Přestože politici mají mnohé námitky proti zavedení kvót, nakonec je nikdo neposlouchá. Místo radosti z ekonomického vzestupu přichází jen omezení a nařízení, které veškeré úspěchy sabotuje. Sotva jsme odstranili ty nejhorší dopady komunismu u nás (bohužel všechny ne), je tady EU - moderní komunismus. "Jídla je sice méně, ale je chutnější...." - tak tím nás nenakrmí. "Některá zvířata jsou si rovna, ale jiná jsou si rovnější", - a vůbec by mě nepřekvapilo, kdybychom zde pohostili a zaměstnali tolik migrantů, že bychom byli sami za blbce bez vyhlídky na slušnější život. Nejdřív bych prosila toleranci Čechů k Čechům a pak bych se obracela na ostatní, jinak si pod sebou podřežeme větev. Není ani třeba války, když si za hranice přitáhneme trojského koně. Nenávist je zbytečná, když se učiní hloupá rozhodnutí.
  • Recese nic nového pod sluncem.
    Redaktorů plné keci, realita jiná.
    Když začínala před X lety Země živitelka, tam bylo vozů, zvířat, vlajek a práporů jako u Stalingradu.
    Černý prápor je na každém pohřbu, nevím zda to byl pohřeb Islámu nebo co to bylo.
    Podle zákona nesmíme hanobit rasu vyznání atd...............
    Včera jsem viděl Babiše na Živitelce v Č.B. zdravil mne jako starého kamaráda, protože vypadám starší než je on. Moje přítelkyně chtěla fotku s Babišem, já jsem jí řekl vyfoť si mne a vyjde tě to nastejno, ochranka s toho měla srandu. Ochranka nebyla vůbec nápadná, ale byla dobře vidět.
    Proto zdravím kluky s ochranky p. Babiše.
    Babiš jako normální chlap, ale ty zákony co prosazuje nemohu souhlasit, nesouhlasím s tím, že každý je u něj zloděj.
    Co se týká našeho státečku, ten byl vždycky ohrožován ze všech stran, ale nikdy se nebránil, pokaždé každému jinému poklonkoval. Zajímalo by mne kolik stovek miliard se vynaložilo na obranu státu od jeho založení a nikdy se náš stát nebránil. Jednou naši politici ho nabídli Hitlerovi i se zbraněma a Sovětům to samé. Náš stát když zbrojí vždy naše zbraně skončí v okupačních rukou nějakého státu. Pokud přijde Islám naši připosraní politici i Islámu nabídnou zbraně co máme. Nebylo by lepší armádu úplně zrušit a peníze vynakládat lepším způsobem, třeba a by se lidem lépe žilo?
  • Jedinej blbecek je tady pisatel tohoto výblitku, ze chalupo
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/412672-co-kdyz-dohoda-s-tureckem-padne-berlinsky-plan-b-pocita-s-kvotami.html
  • Už by ho chtěly vyhodit z práce,Jak za starejch časů za politický či vlastní názor. *7*
  • "A po druhém velkém boji mezi národy přijde třetí světový požár, který rozhodne o všem. Objeví se docela nové zbraně. Za jediný den zemře více lidí než předtím ve všech válkách dohromady. Boje se budou vést umělými děly. Nastanou gigantické katastrofy. S otevřenýma očima budou národy Země vstupovat do těchto katastrof. Nebudou si uvědomovat, co se děje, a kdo si to uvědomí a řekne to, bude umlčen. Všechno bude jinak než předtím, a mnohá místa na Zemi se promění ve velké hřbitovy. Třetí válka se stane koncem mnoha národů." (Stormberger - 18. století)
    • A tím skončí všechny naivní sny sluníčkářů a pravdoláskařů.
  • Jsem rád, že se o mně zase píše.
  • ono bylo třeba navenek vyslat signál jaký je náš vztah k islámu a jeho přitakávačům. Toto by se v Německu nikdy nemohlo stát! Je třeba permanentně dávat navenek najevo, že tady nejsou muslimáci nikde vítáni. A pokud už dolezou čeká je opovržení přehlížení donekonečna ukazování cesty ku hranici. Tady nejsme na ně zvyklí a nikdy si nikdo zvykat nebude!
    • až budeš vysílat signály tak dej vědět, připojím se
  • blbost není. Všecku jsme ji poslali do Prahy na hrad!
  • Komunisté také násilím transportovali do nehostinných oblastí Sibiře a střední Asie celé rodiny s dětmi, které v novém prostředí umíraly hladem. Tak v roce 1931 zemřelo v osadě Bušujka během osmi měsíců 184 dětí mladších pět let kvůli špatnému jídlu. V místě vypukla epidemie skvrnitého a břišního tyfu, ale lidem se nedostalo žádné pomoci, jak vypovídá strohá úřední zpráva.

    Čtení Jakovlevovy knihy vyžaduje hodně otrlosti, ale Všem ji doporučuji, protože odhaluje drsnou pravdu o zločinné povaze komunistického režimu. Je ovšem smutné, že současné Rusko se snaží zamlčovat nebo alespoň bagatelizovat tyto komunistické hrůzy. Mezi důkazy patří vystavování a uctívání mumie jednoho z hlavních komunistických zločinců na Rudém náměstí v Moskvě a rušení muzei gulagů, které byly často horší než nacistické koncentráky
    • Koho zajímají desítky, stovky tisíce mrtvých hladem?
      "Na 16.10. byl vyhlášen Světový den výživy. Program OSN pro výživu a zemědělství (FAO) a Světový program pro výživu zveřejnili zprávu o tom, že na světě hladoví více než jedna miliarda obyvatel. Každých šest vteřin jeden člověk umírá hlady."
      .
      Jo to jedno utopené dítě, to je TRAGÉDIE. Fotku pak přetiskují všechna média a lidé se rozplývají nad tím, jaký je to šok, jak je to strašné.
      Proč to tak je? Nevím a nechápu to stejně jako vy. Asi to tak současná společnost chce.
      Místo toho, aby společnost odsoudila nezodpovědné rodiče toho dítěte, že ho vzali do vratkého nebo nespolehlivého člunu a tím zavinili jeho smrt, tak se společnost začne sebemrskat a sama se obviňovat, že za to může Evropa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit