Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chalupo, XXXX -sprostá slova, sousední země už obsazují muslimové. Jsou tam zabíjeni lidé, a ty píšeš takovéto žvásty? Asi nemáš děti ty h....e.
  • Toto divadlo VADÍ především Neziskovkám a Islámským vítačů, nebot jejich úkolem je naopak Islám propagovat a tahat ho do Čech dle rozkazu protektorky z DDR !! *8* *1*
    • ...je to přesně,jak píšete. Ten rádoby novinář Chalupa ať napíše co napíše,tak to smrdí podlejzání. A to jsem ještě slušný.
  • Martin Konvička vám hejbnul žlučí co, vy pitomci. Držíme mu všichni palce..hi..hi
  • Jak už bylo mnohokrát zmíněno, šlo jen o recesi. Možná stejně hloupou jako trenky na Hradě, pouze s tím rozdílem, že ohlášenou, asistovanou policií a tedy legální. Žádné zranění dokonce ani panika se přes usilovnou snahu reportérů slunce nepodařilo jakkoliv doložit.
    Soláři frustrovaní z událostí poslední doby ovšem vycítili svoji příležitost a vylezli ze zaprděných kaváren nenávisti a jiných mešit a spustili kvikot. Tak nějak pěkně po muslimsku uraženě.
  • =====Byl jsem tam, panika ani úprk z hospod se nekonal. Je zvláštní, že paniku nikdo nefotil ani netočil. V dnešní době, kdy drží tyč s mobilem každý jouda, navíc na staromáku.

    Vlastně ano, bylo nafoceno i natočeno, že se tam nic podobného neodehrálo. :D

    https://www.facebook.com/Apaci2017PRAHA/videos/1083223121772202/?hc_location=ufi
  • chalupa je dementní, ale ještě větší je ten, kdo mu ty blbosti zveřejňuje.
    chalupo vykašli se na jidášský peníz a někam zalez !!!
  • Dobře se mu to povedlo teď o něm píšou všude. DÍKY SLUNÍČKA jste ubožáci, ale nevadí vtipné divadlo chytrého neděsí ani z něj nepanikaří páč chápe, že dnes je to jen divadlo co ovšem sluníčka NECHÁPOU ŽE ZÍTRA TO BUDE REALITA kdyby bylo po jejich, což snad nebude!!!
  • S tou vládou blbců máte celkem pravdu, i když Konvička nevládne. Tahle akce byla recese, zřejmě trochu hloupá recese, ale o nic hloupější, než akce tak oslavovaných Stohoven. A o nic provokativnější, než nedávno proběhlý průvod homosexuálů. A paniku z toho dělají pouze média, jak je vidět na pořízených videí, nikdo nepanikařil, jelikož na první pohled bylo zřejmé, že jde o něco jako masopustní průvod.
    • S těmi homosexuály máte pravdu. Já jsem taky každý rok šokován, že někdo musí tímto způsobem demonstrovat svoji sexuální orientaci, ale nedají a nedají pokoj a já vím, že za roku budu šokován a vyděšen opět. Jenže sluníčka mají rádi gaypředstavení, kdežto Konvičku nenávidí. Oni už jsou sami takoví nenávistní hajzlíci, i když to pořád předhazují jiným.
  • Diktatura blbosti a peněz u nás vládne už od roku 1989. Konvičkovská recese jistě hejbla žlučí všem vítačům, Kchárlovcům, sluníčkářům, neziskovkám parazitujícím na nelegálech a podobným mentálně opožděným individuím. Uměle je tu vyvoláván pocit nutnosti někoho zachraňovat a to samozvaným celosvětovým policajtem USA. Ty diktují blbce Merkel co musí a co nemůže, jak zlikvidovat ekonomicého konkurenta a to EU. USA vše dělají pouze ze zištných důvodů a to ovládnout světovou ekonomiku a nerostné zdroje. A ty jsou dnes ve velkém množství pouze na území Ruska. Štvavá propaganda proti Rusku se jim moc nedaří ani prostřednictvím rozbytí Ukrajiny a vojenskou přítomností v Pobaltských republikách. Moc jim nevyšel ani trik s Tureckem, které naopak spolupracuje nyní s Ruskem více. Na pořadu dne jsou tedy Islamisté, kteří řízeně a cíleně obsazují EU a ekonomicky ji oslabují. Pokud někdo říká něco jiného, hned je označovám za xenofoba, rasitu a nevím ještě za koho. Největší hrozba pro svět jsou teroristické USA.
  • Diktatura blbosti dorazila do Česka...O další krok se přiblížila vláda blbců nad touto zemí...To je absolutní pravda !..a do tohoto vývoje nás dostala právě ta tzv.politická korektnost, uprděnost, blbost našich i jiných, protektorátních "EU" politiků, "neziskovek", parazitů, všelijakých darmožranů, zrádců, mocných nenažranců, sluníčkářů a jiné svoloče..se na tomto přiživující..To, že je kolem toho tolik kvikotu., je jen další důkaz, že cesta je správná..a je to i signál pro Adolfinu Merkelem Obamovičovou, co má sem přijet., jako říšský protektor s cílem donutit naše i jiné, vazalské "politiky" k poslušnosti v zájmu "svobody a demokracie"..Žádný "Konvička"..by nikdy nevznikl., kdyby nebylo "běženců", očividné destrukce i degenerace Evropy, majdanů na cizím i z cizího atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit