Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • porazí-li cyklista hluchou babičku
    jochochóchácháhihihihi

To je kus smradlavý filcky tenhle teplouš Semjon Gayínek!!!

WOW !!!
  • josef.servit.9
    Pane Chalupa diktaturu blbosti máte v hlavě. To Martin Vševěd píše lépe a to je elementární blb s Rumlem!
    • Kdyby naopak tam, někdo propagoval xenofobnía nenávistný islám, tak by Chlupa přišel s Ódou na radost. Rozumní lidé ví, že šlo o recesi, o poukázání na nesmylnost celé ideologie smrti islámu.
      Německo se den za dnem stává více muslimskou zemí, Rakousko na tom není o moc lépe, v každém větším městě je muslimů neurekom.
  • Zůstalo zřejmě mimo autorovu rozlišovací schopnost, že takovými a podobnými performancemi se naši nadaní "umělci" a akademici prezentují již dlouhá léta. Od podnětných akcí skupiny Ztohoven, přes dojemné plastiky Europea při příležitosti zahájení českého předsednictví EU, až po nápadité průvodové alegorie a hesla při Prague pride atd. atp. Bude to opravdu asi nějaká nová, typicky česká odnož národního sportu.
    • Náhodou trencle na hradě je vysloveně legrace.. nikoho nestraší.. jen ukazuje velikost/soudě podle trenek/ ducha našeho prezidenta...
  • Prevence není nikdy dost. Jen víc podobných akcí a houšť. Viď Čapisrál. Abys to tu zas nezasrál jak přes víkend cos tu smrděl nonstop. *3*
  • kde jsou ti zděšení prchající turisté ?
    https://www.youtube.com/watch?v=L0Tyrmx2ZYo
  • Ano, vláda blbců v čele s Tečkou na Tiscali. Z toho nás hlava bolet nemusí. *5*
  • Autorovi tohoto článku doporučuji urychleně návštěvu psychiatra. Jeho bod prestituce dosáhl nejvyššího možného stupně. Já se výstupem Konvičky docela dobře bavil. Recese, humor, který mi je vlastní. Tak se musí na ty islámské psy! Apropos, V Kostelci n/Orlicí je 762 migrantů. Jejich počet se má navýšit o cca 1000-1500. "Oburkované Afričanky" jsou tam k vidění denně, pane prolhaný, či neinformovaný autore!!!. *12* *12* *16*
  • Až Zeman vypadne z hradu, tak ty už budeš dávno chcíplej, Simoní mrdko..hi..hi..píp
  • Jééé, teplouš Semjon Gayínek je ale blbec, velbloudi prej dopují!!!

PCHE !!!
    • jsi čtverák

YEAH !!!
      • má na to ten týpek BTW *3*
  • Recese nic nového pod sluncem.
    Redaktorů plné keci, realita jiná.
    Když začínala před X lety Země živitelka, tam bylo vozů, zvířat, vlajek a práporů jako u Stalingradu.
    Černý prápor je na každém pohřbu, nevím zda to byl pohřeb Islámu nebo co to bylo.
    Podle zákona nesmíme hanobit rasu vyznání atd...............
    Včera jsem viděl Babiše na Živitelce v Č.B. zdravil mne jako starého kamaráda, protože vypadám starší než je on. Moje přítelkyně chtěla fotku s Babišem, já jsem jí řekl vyfoť si mne a vyjde tě to nastejno, ochranka s toho měla srandu. Ochranka nebyla vůbec nápadná, ale byla dobře vidět.
    Proto zdravím kluky s ochranky p. Babiše.
    Babiš jako normální chlap, ale ty zákony co prosazuje nemohu souhlasit, nesouhlasím s tím, že každý je u něj zloděj.
    Co se týká našeho státečku, ten byl vždycky ohrožován ze všech stran, ale nikdy se nebránil, pokaždé každému jinému poklonkoval. Zajímalo by mne kolik stovek miliard se vynaložilo na obranu státu od jeho založení a nikdy se náš stát nebránil. Jednou naši politici ho nabídli Hitlerovi i se zbraněma a Sovětům to samé. Náš stát když zbrojí vždy naše zbraně skončí v okupačních rukou nějakého státu. Pokud přijde Islám naši připosraní politici i Islámu nabídnou zbraně co máme. Nebylo by lepší armádu úplně zrušit a peníze vynakládat lepším způsobem, třeba a by se lidem lépe žilo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit