Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě přijde divné zakazovat komouše. To už by taky mohli zakázat všechny strany a politiku vůbec, vždyť je to všechno jen banda zlodějů a zmetků co rozkradli republiku a sajou nác jak upíři....... *16*
  • Pravice se hlavně diskredituje svým lhaním,svojí hrabivostí a též rozprodáním a rozkradením státního majetku.Hlavně pak astronomickým zadlužováním této země.Právě tím,že komunisté dokázali čtyřicet roků vládnout ,bez zadlužování této země,mají našlápnuto být brzo v Česku politickou jedničkou.Stačí jim k tomu,koukat se cnostně a chovat se mravně.Ostatní za ně dělají ti ,kteří veřejně prohlašují:"Zlatí komunisté!"
    • No já na komunisti nadával, ale když vidim co se tu dnes děje, tak bych rozhodně některé věci z těch časů bral. Jenže to už nikdy nepůjde.Když srovnám školství, zemědělství, průmysl a to že všichni MUSELI makat, tak ať mi někdo dá příklad v čem je to dnes lepší....a nekecejte mi že máme svobodu.....máme jen to co nám naši mocipáni povolí a toho zase tak moc není...sorry
      • Když bylo za komunistů lépe, tak potom jsou tu ovšem např. tyto znepokojivé otázky: 1/ proč se zvýšila za posledních 20 let střední délka dožití obyvatel ČR o cca 5 let? 2/ proč vypadají obce, města a obecně životní prostředí výrazně lépe? 3/ proč nezdrhali lidé ze Západu za komunistů přes dráty k nám, ale naši lidé tam, když to tady bylo tak fajn k sežrání? 4/proč už dnes nikdo neemigruje kvůli politikům a jejich režimu do KLDR, Venezuely či na Kubu? 5/ proč používáte PC a internet, který vynalezla buržoazní pavěda a americká agresivní imperialistická vojenská mašinerie? 6/ proč mi nevyhodí dceru ze školy i když bosí triko s nápisem "fuck the capitalism"? 7/ proč tady marním noční čas, když je to tak jasné a nepíšu vůbec nic objevného?
        • Protože kladeníi si otázek, na které znám předem odpověď, je opravdu plýtváním času. Zkuste si sundat ty růžové brýle, skutečnost je daleko rozmanitější.
          • Chcete-li, jsem frustrovaný z toho, že po 20-ti letech svobody se neustále vymezujeme vůči minulému režimu. Připadá mi, že když politik neví jak dál, tak vytáhne osvědčeného kostlivce.
          • Obecná šíře, univerzálnost dosahu, hloubka a chcete -li rozmanitost položených otázek je, nepochybně docela dobrá a postihuje široké spektrum skutečnosti. Odpovědi na tyto otázky se pro bývalé komunisty a jiné frustráty (bohužel včetně mého otce) hledají těžko. Většinou je slyšet A/ticho nebo B/odvedení k jinému tématu.
            Kdybych napsal, že teď už jsou v krámu banány a dokonce i vložky, tak chápu, že to vidím růžově a úzce.
            Jaké tedy máte vy odpovědi n atěch 6 otázek, když už je máte připravené?
            Sem s nimi!
  • Pan Uhl má pravdu v tom že nejkovanější soudruzi už dávno nejsou v KSČM ale rozlezli se do takzvaných stran "demokratických" ODS,ČSSDa jiných .Tam jsou rozlezlí největší komunističtí darebáci.Víme o koho se jedná.Co se tyká velkého protikomunistického bojovníka Štětiny, exkomunisty a agenta STB zvavý Plavec, obdivovatele loupežných vrahů Mašínů, tak to je člověk který nemá co v Senátu hledat! Je to starý exkomunista ,překabátěný podrazácký STB udavač který je pouze bezcharakterní chameleon a provokater.Je až poslední v řadě občanů který má právo v této republice kázat morálku a posílám mu zasloužené prasátko pro které je to urážka když ho srovnávám s "demokratem "Štětinou. *12*
  • 2 chytrý Karlík:
    Petr Uhl byl v letech 1969-1973 a 1979-1984 ve vězení. Můžeš dát nějaké odkazy na jeho "úvahy, články vystoupení na ČT v době normalizace po r. 1972"?
    • Pro tuto zemi by bylo lepší,kdyby v tom vězení seděl dodnes.To by před jednadvaceti léty nemohl pomáhat lží ,že komunisté zabili demonstranta,politickým lumpům ke korytům.
  • Uhl má na svědomí,že svým lhaním,o údajném zabití demonstrana, strhl národ do ulic.Tím má velikou zásluhu na nástupu lumpů k moci.Ten by dnes měl držet hubu a připravovat se na rekvalifikaci na funkci kopáče uranu pro Temelín.
  • To by museli být masochisti a zlikvidovat sami sebe.Je to samý rudý překabátník
  • Ropáku ,ty jsi podobný debil, jako ten avyboj.... číst ty vaše příspěvky,to je opravdu hrůza. Vy jste se jaksi zapomněli v době...ano,za komoušů všichni dělali, ale co ? Většina prd a ta druhá předstírala,že jen dělá. Většina myslela jen na to,jak to vše odrbat,co kde ukrást a jak dojít k něčemu po haluzi a těch pár švestek měl každej vždy jistý. Tak to potom stačilo akorát na ten měsíc,aby si nikdo nemohl moc vyskakovat a všichni měli v podstatě stejně(až na pár vyvolených)a potom si ani nebylo co nezávidět,že ... Věřím,že po tomto smrádku,ale teploučku, se celkem hodně lidem stýská....a především takovým jednoduchým hovádkům, jako je avyboj a ty...
    • Ty blbečku ,já jsem nezapoměl ,co jsem za komunistů dělal.Mezi jiným jsem se musel,za kritiku komunistů, prošlápnout ař ke komunistickému soudu.Ty jsi nejspíše,v uvedené době,lezl statečně komunistům do zadku.Je mi smutno,když dnes musím konstatovat,že kdybych tehdy věděl,jaký politický dobytek se po komunistech dostane k moci,tak bych si tehdy kritiku komunistů odpustil i kdyby to tehdy trestné nebylo.Pokud tehdy bylo u komunistů hodně lumpů,tak dnes v těch stranách,které zde od údajné revoluci vládnou je to celé stádo suprlumpů.
      • Kdo brečí po starém pořádku je buď nesamostatný lempl nebo bývalý soudruh( pro pořádek- to je jako bývalý černoch, tj. až do smrti), můžeš kvákat jak ses tahal po soudech(možná jako svědek proti jiným?).
        No já jsem odešel za hranice(zase se někdo ozve -táhni, jsem ale na to od bolševiku zvyklý)(tak mne ještě napadlo, že komouše ještě nenapadlo, aby už táhli sami) a nerad slyším, že by se ta doba dala vrátit. Kdyby se zakázala komunistická strana již v r.90 a důsledně udělala ne lustrace, ale jako v německu obdoba denacifikace- proti komoušům, tak se vše mohlo ubírat trochu jinak. Berte tohle všechno jako trest za to, že jste volali Havel na hrad, no a ten tam přišel zase s komoušema, gaunerama a ožralama.
    • http://ekonomika.idnes.cz/nad-miliardarem-a-jeho-byvalou-zenou-visi-hrozba-smenka-na-900-milionu-1gm-/ekonomika.aspx?c=A111004_213422_ekonomika_brd
      Tak příteli. Když už tu plácáš takovéto nesmysli a sprostě napadáš další diskutující.
      Řekni mi jak je možné nashromáždit takový majetek, a kdo byl onen Vítek za těch zatracených komunistů? Hm? povídej.
    • Jarku, to za bolševiků jsi se asi hodně flákal. Asi to bylo tím, že jsi někde za bukem se opíral o lopatu. Protože jak mi vysvětlíš ty vybudovaný hodnoty v řádech stovek miliard které se rozkradli. Je mi jasné, že Tobě je to jedno, když jsi se jenom flákal. Co takhle zavzpomínat a flákat se dál a neopruzovat čtenáře Tvými geniálními myšlenkami.
  • Bylo by velmi dobré,kdyby byla KSČ konečně zakázána.je to stejná diktatura jako neonacismus, o nic méně se ho nebojím.Bývalý ortodoxní komunista se pozná v jakékoliv straně,i kdyby mnohokrát převlékl kabát.Mají na svědomí mnoho životů,včetně mého,a mé rodiny,přestože jsme nebyli nikde vězněni,a jsem dokonce absolvent vysoké školy.Dnes nemají právo na existenci,protože mnoha lidem základní právo na skutečně lidský život upírali.Modlím se,aby se opravdu znovu nedostali k moci,třeba i za maskované pomoci ČSSD.
    • Jestli jsi se za komunistů dostal na vysokou školu,tak jsi musel čestprácovat už na přijímacím pohovoru.Tak nás alespoň místo tvých přitroublých slintů seznam jaké známky jsi měl ze studia Marxismu-Leninismu.Jinak bys nejspíše dělal,místo studia, pomocníka cikánům při kopáčských pracích.
    • Vážený, musíte začít u sebe, pak začít hledat v ODS, TOP 09, u VV a tak dál, až dojdete k ČSSD a KSČM, pak je všechny můžete sečíst a zjistíte, že nejvíce jich není ani v ČSSD a nebo u KSČM, ale v ODS, TOP 09 a v dalších stranách, nepodléhejte iluzi, komunisti a židé vládnou východnímu bloku.
  • meli jsme vsechny komunisty i s rodinama povesit a byl by tady klid.ja bych mela hodne prace ale to je muj udel vase smrtka..........
    • Ty tak oblbuješ národ,že by bylo nejrozumnější napřed pověsit tebe.Za komunistů zde nebyli jen lumpové s rudou knížkou.Ale hlavně převeliké stádo nestraníků,kteří v KSČ nebyli,ale komunistům dělali vše co jim na očích viděli.Za to byli odměňováni menšímy korýtky.Takže se jim za komunistů špatně nežilo.Mnohdy to byl mnohem horší dobytek,než ti s rudou knížkou.Právě tito lumpové,po údajné revoluci,se začali,protože nebyli komunisté, přímo řítit k těm nejvyšším korytům a hned začali tuto zemi čile rozkrádat.Ty budeš určitě jeden z uvedeného nekomunistického dobytka,který takto jednal a nyní chce vše hodit na komunisty,když stávajícím mocným už hoří koudel u zadku,aby sám jsi mohl nadále tuto zemi rozkrádat.
  • Já myslel, že je to nějaký dentista a on je to prý disident, ten se měl velmi dobře za komunistů (jeho úvahy, články, vystoupení na ČT v době normalizace po r. 1972) a teď kalí vodu, deodorant.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit