Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... hlupáci jako Davy ani netuší, o čem je řeč, je to exemplární lidská troska :)))
  • ... tak se nezapojuj, ubožáku :)))
  • Já mezi mnohaletou okupací a párhodinovým průjezdem, který je s předstihem povolený vidím zásadní rozdíl a divím se, že vy ne.
  • Nazdar pitcho, ty dnes nehákuješ ?
  • Vážený Peppone, je to přeci jen rozdíl. V roce 1968 o nájezdu věděli jen 3 členové UV KSČ , dnes o průjezdu ví celý národ 4 týdny dopředu. V roce 1968 tady zůstali 23 let dočasně. *14*
  • demokratka Simona zlato.
  • ale di Čapisrale *4*
  • Ivan Hlas není šmíra, šmíra je Karel Gott, helena Vondráčková a Eva s Vaškem...
  • Bohužel 40 let komunistické proruské hrůzovlády národ zdevastovalo.

Pohodlní lidé chtějí diktátora který jim vezme svobodu ale dá ohraničený koutek
    s pivem a buřtem. Proto vítězí Babiš s heslem - já to zařidím. Vraťte se do hospod.

Ve vládě sedí StBák. Na prezidenta chtějí kandidovat soudruzi Dlouhý a škromach.

Proto tu stále nemáme západní model společnosti ale jen rudotržního kočkopsa.
    Proto nemáme pravičáky ale jen komunisty a StBáky v pravicovém převleku.
  • Máš svatou pravdu.
  • Ono by se to dalo všechno otočit. V roce 1968 jsme také měli spojenecký závazek s Varšavskou smlouvou. A tohle přesně to samé. Okupace jako okupace. Američané tady nemají co dělat a když, tak jako turisté. Nemohou sem v trhnout kdy se jim zlíbí a dělat si co chtějí. Nejsme připosranci, ale také žádné stádo.
  • Jen jsem čekal, až se do tohodle ideologickýho humbuku zapojí šmíra všeho druhu. A už je to tady!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit