Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby USA neexistovaly, museli by jsme si je vymyslet, abysme se měli čeho bát a kým strašit hlupáky.
  • Ono by se to dalo všechno otočit. V roce 1968 jsme také měli spojenecký závazek s Varšavskou smlouvou. A tohle přesně to samé. Okupace jako okupace. Američané tady nemají co dělat a když, tak jako turisté. Nemohou sem v trhnout kdy se jim zlíbí a dělat si co chtějí. Nejsme připosranci, ale také žádné stádo.
    • ... piš jenom za sebe, zbabělý nevzdělaný směšný trapný pitomečku :)))
    • Já mezi mnohaletou okupací a párhodinovým průjezdem, který je s předstihem povolený vidím zásadní rozdíl a divím se, že vy ne.
      • ... já se tomu trotlovi nedivím :)))
    • Vážený Peppone, je to přeci jen rozdíl. V roce 1968 o nájezdu věděli jen 3 členové UV KSČ , dnes o průjezdu ví celý národ 4 týdny dopředu. V roce 1968 tady zůstali 23 let dočasně. *14*
      • Ano, v r. 1968 sem vtrhli Rusové v noci bez vědomí představitelů naší země, povraždili na 120 civilistů, rozstříleli fasádu národního musea, odvlekli naše představitele do Ruska, kde je přinutili podepsat nějaký canc teatrálně dokazující v duchu ruské mentality, že "byli pozváni", pak tady pomocí svých poskoků udělali čistky na všech stupních a zůstali tady přes dvacet let. A ještě ten nácek Brežněv vyhrožoval, že nás budou deportovat na Sibiř, že pro ně není problém "přestěhovat" několik milionů lidí. Ano, v tom "stěhování" mají bohatou praxi. I Hitler se od nich učil. A mnohá místa kde měli své základny jsou dodnes natolik kontaminovaná, že musí bát uzavřena. Chovali se tam jak p.asata jak jsou zvyklí ze svých stepí.

        Naproti tomu Američani v nesrovnatelně menším počtu jenom projedou, za dne a předem požádali vládu o souhlas.

        Protestují především členové KSČ(m), což je banda zločinců a pomatenců, která existuje v rozporu se zákonem a svou činnosti naplňuje literu trestního zákona!
      • A můžete vyloučit že tu nezůstanou? Nebo že tu nebudou projíždět každý týden? Tady nemají co dělat a vstupovat kdy se jim zlíbí. Asi jste kolaborant a budete vítat americké okupanty.
        • Kéž by tady zůstali!!! v Německu jako ve válce poničené a poražené zemi jsou od války a dokázali tam díky Marshalovu plánu vytvořit hospodářský zázrak.
          • No právě anonyme, v Německu jsou Američané 70 let po válce, u nás byli Rusové 20 let. A americká armáda vytvořila hospodářský zázrak? Marshalův plán byla v podstatě obrovská půjčka, kterou Evropa splácí dodnes a kromě toho je v USA stále celý Německý zlatý poklad. Snad si nemyslíš, že tvrdě kapitalistický stát, jakým USA jsou, někdy něco dal zadara. Nebo se domníváš, že Amerikáni řekli, "Evropo, jsi zdevastovaná válkou, tak my tě dáme několik miliard dolarů, ať se můžeš dát dohromady. A vracet to nemusíš". Jestli ano, tak jsi pěkný naivka.
      • ... jsi optimista, že doufáš, že to ten balík pochopí :)))
  • Kdo to je Hlas? Asi feťák a když není schopný prorazit stupidními písničkami, tak to zkouší zviditelnit se i za cenu, že si něm národ bude myslet, že je to blbec. Kulturní šmejdi říkají - o kom se nemluví je mrtví.
    • a copak jsi dokázal TY - jsi určitě RUDÝ H O V A D O , jenom tady meleš blbosti protože tvoje stará doma nosí kalhoty a tak se sem chodíš vyzvracet, zalez do hrobu.
    • Někdo, kdo si myslí, že když se naučil aspoň "zpívat", tak snědl chytrost. Nějak tihle lidé nechápou, že ikdyž mohou být v jistém směru geniální, v druhém jsou naprosté nuly. Asi tak jako když se u manažerů zjistí sklony k tyranii a poruchy osobnosti a pod. . Navíc, ikdyby nebyli mimo, tihle lidé prodají i vlastní mámu a jdou přes mrtvoly, jen aby mohli "podnikat" dál, prostě obchod. Nechápu, kde se v některých umělcích bere ta soudnost se vůbec vyjadřovat, to je asi jako kdyby hokejista řešil schodek HDP:))
      • No a kde se v tobě bere ta soudnost, psát sem takové kraviny!!!
  • mám pocit že jsem někdy dávno o téhle patálii četl hru s přímo věšteckým názvem: MNOHO POVYKU PRO NIC:/
  • Kolona projíždějících vozidel a vojáků mi absolutně nevadí, jen mi vadí ten přihlouplý název "jízda dragounů". O závazcích NATO si myslím své a nevěřím tomu, že by jakákoliv velmoc nehledala jakýkoliv kompromis pří řešení jakéhokoliv světového problému ve vztahu k malému státu (viz Mnichov). Poslední povědomí určité příslušnosti v tomto národě bylo před první světovou válkou.
    • Ten název "jízda dragounů" není o nic horší než "bratrská pomoc", ale to je mi šum a fuk.

      Samozřejmě nelze postupovat tak, aby to vyhovovalo jedině naší malé zemičce s počtem obyvatel jako Londýn. Nejsme středem světa. Ale postupovalo by se v zájmu většího celku, jehož jsme součástí, v našem případě EU, budoucích USE.

      Pokud jde o Mnichov, za to nese velkou vinu Benešova klika, která svými náckovskými kecy tom, že ČSR je jakýsi "národní" stát neexistujícího jakéhosi "československého národa" udělala z celé třetiny původních obyvatel (přes tři miliony!) občany druhé kategorie a vehnala je do náruče Hitlerovi. Nehledě na to, že přijetí mnichovské dohody bylo menší zlem. Její nepřijetí by vyvolalo boje s Wehrmachtem na našem území a do zad by nám z východu vpadl se svou armádou Stalin, který se chystal zakládat v Evropě SSR - sovětské socialistické republiky. Oba socialistické státy měly ostatně spojeneckou smlouvu (Pak Molotov-Ribentrop).
    • Já s Vámi souhlasím. A zvláště v tom, že se smlouvami o vzájemné pomoci s jinými velmocemi máme již své negativní zkušenosti. Velmoc, ať je jakákoli, si vždy bude bránit jen své zájmy a nějaký státeček ve středu Evropy, je jí zcela šuma fuk. Ale co mě vadí nejvíce je to, že kdo nevystupuje jako příznivec vojenské síly USA, je automaticky označován za ruského agenta, bolševika, vlastizrádce a připosr..ého zbabělce. To nikoho nenapadne, že většina lidí prostě nechce další rozdmychávání napětí na Ukrajině, další zbrojení, další válku? To všichni, kteří chtějí normálně žít v míru a nechtějí lítat v maskáčích po lesích, hrát si na vojáčky a obdivovat zbraně, čím smrtící, tím lepší, jsou připosr.ní ? Lidi, proberte se.
      • Zájmem Američanů je stabilita v Evropě a tedy i v naší zemičce a vytvoření partnerských vztahů. Zájmem ruských nájezdníků je naopak porobení a vydrancování.
        Jistě nikdo normální nechce lítat v maskáčích po lesích, ale někdy je to lítání menší zlo.
        • Tak proč rozesr..i Ukrajinu a bombardovali bývalou Jugošku jenom proto, aby mohli vytvořit stát řízený narkomafií (Kosovo).
  • Radar v Brdech a alegorický průvod američanů může srovnávat jen opravdový kkrrettén .... to je jak srovnávat tchýninu nedělní návštěvu, a pozvání k tomu, aby "maminka" s náma bydlela *1*
  • Poláci konvoj vítají, chtějí, aby i zůstal, říká novinář


    http://video.aktualne.cz/dvtv/polaci-konvoj-vitaji-chteji-aby-i-zustal-rika-novinar/r~605b6ef8d3d211e4a66e0025900fea04/
    • Poláci se paktovali už s Hitlerem a přiživili se také na Sudetech. A pak se hróózně divili jak s nimi jejich "spojenec" zamet......dějiny se opakují....
      • S Hitlerem se paktoval Stalin. Poláci se Němcům i Rusům bránili, rudý ko.ote!
        • Poláci se svým, tehdy ještě vzorem Hitlerem, zabrali naše pohraničí taky, ddsnes na ně ve zlém tamní Češi vzpomínají. jo že je pak kamarád obsadil, to už byla jiná píseň
        • bránili se jen vám esesáku když jste je podtrhli ve vašem paktu.....
        • ale historická fakta nezměníš.....
  • Schwarzenberg: Odpůrci konvoje podrývají českou obranyschopnost.
    No humor mu nechybí *1* *1* *1* *1*
  • Nedavno byla jedna v Jemenu. Jedni se na vzadlující kolonu dívali se smutkem, druzi s usměvem. *1* No a teď tam bude válka. *9*
  • Až přijde islámská rozpínavost na naše hranice co budete dělat?
    Já ty nevěřící co jsou proti všemu už vidím jako první co půjdou chránit Evropské hranice. Ťech pár Amerických vojáků co tady projede je naprostá banalita. V Evropě je více muslimů než Američanů a nikomu to nevadí. Ještě jsem nikde nezaslechl, že by nějaký Američan udělal teroristický útok v EU.
    Prosím zasílejte svá jména do pořadníku kdo půjde bránit hranice. Doufám, že se přihlásí ty nejhlasitější skeptici a provokatéři jako první. Řeknu Vám jedno ani jeden zbabělec se dobrovolně nepřihlásí a raději zaleze někam pod zem.
    • Asi mezi nimi mnoho rozdílu není. Oba touží po krvi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit