Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky sem si všim dnes si říkají sluníčkáři a nálepkují vše co nekoresponduje s jejich pokřiveným viděním světa, a nejvtipnejší že tihleti sluníčkový neonacisti ostatní nálepkují náckama *1*
  • Ale africký. Parazit z gumového člunu rozhádal celou EU. Když tady nebyli - některé věci se neřešily. Společnost se polarizuje díky nim. A proto je třeba tomu z gumového člunu neustále připomínat, že tady je takovým vředem. A ten je třeba dřív nebo později vymáčknout.A toto je třeba říkat opakovaně a nahlas. Protože v DDR už místním spadla čelist. Pozdě. Vřed zalévá hnisem celou zemi. Naprcané mohamedánky rajtujou s harantama v kočárcích a v bachorech nosí nové a nové.Kluci němečtí - to je konec blonďáka v DDR.
  • A kdopak za to může? Není to náhodou prostředí, co působí na lidi? A strach ze ztráty sebeurčení v multikulti společnosti? Je to přirozený vývoj.
  • Za tento stav a nárůst neonacismu v Německu, ale i v celé Evropě, mohou lidé poděkovat Merkelové, Junckerovi a dalším vítačům.
    Je pochopitelné, že každý občan, který žil v poklidném městečku, je dnes zhrozen kriminalitou a tím, že se mu po ulicích prohánějí tlupy, všehoschopných divochů, zavzpomíná na tátu Adolfa a jeho rasové utřídění německého obyvatelstva.
    Bohužel se domívám, že Evropa bude hledat nového Fuhrera, který učiní kontinent opět bílým.
    • Ano. Analyzovat příčiny se jaksi nechce, neb by to nebylo "politicky korektní". Nebavme se tedy o příčinách, ale pouze o následcích.
      Jak hloupé a krátkozraké :-(
  • nás straší pravicovým extrémismem, ale levicový extrém podporující migrační vlnu islámu, který ohrožuje stabilitu Evropy, jenž nám vládne z Bruselu a Berlína, jim zřejmě nevadí !!! *7* *8*
  • Autor článku Strašík nás zbytečně straší. Neměl by si plést slova jako nacismus a nacionalismus. Nacionalismus skutečně neznamená nacismus, ale vlastenectví. Chápu, že se to některým krysám nehodí do kránu, aby národy měli dobrý vztah ke svému státu. Zkuste opovrhovat vlastenectvím například v Izraeli a nebudete stačit utíkat.
    • Ono záleží na tom jak kdo dané pojmy vymezuje a definuje. Nejhorší je když se z toho udělá nějaký "-ismus".
  • Zajímavé je na tom to, že když potkám na ulici "šikmookého", tak se nebojím, že mě přepadne, podřeže, oloupí. což se o jiných etnikách říci nedá! *1* *16*
  • Cituji: "Šlo mu (otci) především o to, aby dcerám vštípil (elitářské) vědomí (německých) hodnot: disciplínu, poslušnost, píli, čest a lásku k vlasti." - tak jestli to je ta zakořeněná revizionistická nenávist a nacismus, tak jsem Němec a neonacista k tomu. Čeho je to opakem - nedisciplinovanosti, anarchie, lenosti, lhaní a podvádění, opovrhování vlastní zemí - jestli to jsou ty správné levicové hodnoty, tak děkuju nechci. *1*
    • Levicové? To není ani levicové protože ty si cení práce člověka. To je anarchie.
  • To není neonacismus, to je jen přirozená obranná reakce organismu na musulmanský mor! *16* *16*
  • V Němcích byla a je dodnes vlastnost nadřazeného národa. Tak trochu oprávněně, protože jsou nejvyspělejším evropským státem. Ale pocit vládnout jiným, tak to se jim zatím nepodařilo od války nijak eliminovat. Ten předchozí duch velkého vůdce, i pocit křivdy za prohranou válku / spíše by měli mít pocit hanby za ty miliony mrtvých / je v nich pořád. Názorně to předvádí již několik let mutr Merkelová, která se neoprostila od toho někomu něco vnucovat, nařizovat, zakazovat a pod. I když není žádnou funkcionářkou EU, přece je hlavou všeho, co se v ní děje. Bohužel za dobu své vlády načisto ztratila sebereflexi, kterou zase výrazně prokázala svou vstřícnosti vůči nelegálním migrantům, které chce mermomoci vnutit státům, které je vůbec nechtějí. Proto se není čemu divit, že v Německu se začínají probouzet staré vášně ovládat, a nedej bože, aby se probudil i pud válčit. Bohužel Merkelová a s ní celá EU dělá takovou politiku, která podobné jevy, jako v Německu, probouzí i v jiných zemích. I zde se není čemu divit, protože EU je v podstatě Německo na čele s mutr Merkelovou. Bohužel pro všechny v EU.
    • To dzixy:
      Nechci ten názor jednoznačně odmítnout, ale ono to nelze vidět tak jednoznačně a házet všechny Němce, tj., občany BRD do jednoho pytle. Občané z Bavorska nebo z Pruska mají docela jinou mentalitu, i když to jsou Němci.
      • dzixy
        Máš sice pravdu, ale celek je celek i bez Bavorů a Prusů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit