Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen tolik. Proč toho blba ještě hanba nefackuje.

  • Ten Fialový šmejd se může vychloubat nějakými "úspěchy", které ani žádné nemá jen proto, že ho ve lžích kryjí mainstreamová média. V čase Babišovy vlády se mainstream mohl přetrhnout aby Babišovi čímkoliv zavařil, jakýmkoliv nepodstatným štěkem, ale teď najednou mainstreamu moc nevadí ani kauza organizovaného zločinu Dozimetr. Však taky vláda vybraná hlavní média pokoutně dotuje z našich daní. Nejvíc ta přízeň médií k vládě lze poznat na Novinky.cz a Seznam zprávy. Nedivil bych se, kdyby i tady tento plátek za přízeň vládě taky něco inkasoval. Peníze nesmrdí ani od zločinců, pokud se jedná o velké částky. Není vidu ani slechu ani po Milion chvilek. Čapí hnízdo podle aktivistů Milion chvilek prý ohrožovalo demokracii, kauza organizovaného zločinu Dozimetr zřejmě ne. 

  • Pro EU je Fiala ideálním........užitečným blbcem. EU potřebuje samé takové premiéry!

  • Petříku Fialo! Ty jeden balamuto a paranoidní pisálku ze Strakovky.Panáčkovi Pinokio narostl z toho lhaní předlouhý nos. Takové pitominy může vyprávět jen duševní mrzák.Kontaminuješ veřejný prostor zdeformovanými přednesy. Tvoje vnucovaná "solidarita" nás stála desítky miliard! Nákupy předraženého plyn, ropy, energií.Budováním zásobníků na kapalný plyn.Ten který od USA nikdo nechtěl. Přitom všeho je tady v EU dostatek a za rozumné ceny. Ale od nepřítele.Tady okolo u nás ti všichni prdí na třídní boj. Na privatizaci byl kdysi zákon.Na nekonečné sypáních našich společných peněz na Ukrajinu není žádný právní důvod.

  • Na přečtení celého článku nemám žaludek, takže pouze k nadpisu:

    "Ty fialovej K.R.E.T.É.N.E!!! Otevři už oči a běž dělat politologa, či jak se ta nesmyslnost jmenuje!

    P.S. ...a nezapomeň s sebou vzít všechny ty své neumětely a zlodějíčky i se soudruhem rozvědčíkem Pávkem."

  • Patolízal s přiblblým úsměvem neustále lže a vysílá signály, že všechno bude,všechno zařídí, na všem se pracuje.

  • gaheris

    To se mi snad jenom zdá!!! Tahle vláda je na smyslích pominutá a vede jí mocný lhář a žabovřesk Fiala! Dostali se k moci podvodem jen diletanti a neumětelové co dovedou jen okrádat vlastní národ včetně důchodců, to jim projít nemůže tak lacino jak si představují!

  • hodnocení by mněl Fiala nechat  na lidech ,za mně , to mu rozumí jak koza náklaďáku

  • Gorobilypes

    Jak může někdo tak lhát sám sobě?

    • Evidentně proto že ho pochválila jeho dear Uršula.A možná si takovou pochvalu nacvičil před zrcadlem.

  • Osobně si nemyslím, že je to moje vláda. Je to vláda těch pomatených individuí, kteří tuhle sebranku dostali k moci. Ti mohou na takovou vládu být hrdí a říkat jí naše vláda. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit