Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo rusi už nejsou co bejvali. Jinak by ta ruská půlka Ukrajiny byla jeno velký povstání....
    Takže si holt budou muset zvykat na novou šlechtu.
  • Jestli to náhodou není tím, že rusů je tam 1/3 obyvatel, bodejť by se nehemžili, EU by je jenom vycucla, zlikvidovala fabriky, omezila zemědělství, zahltila potravinovými hnusy....
  • Na Youtube je vystavena spousta videozáznamů. Hlavně těch, co co dokumentují upalování a mrzačení neozbrojených příslušníků pořádkových sil během demonstrací. O těch jste nikdy nepsali.
  • My z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy si myslíme, že kdyby u nás v 1989 se VB zbytečně nemazlila s extrémisty v Praze, tak bychom dnes nemuseli řešit kauzy typu Rittig, Nagyová, František Mrázek, Martin Hejl, Miroslav Provod, Boris Štefl, Milan Jungr (spolu s K. Gottem založili Nadaci Karla Gotta Interpo), Tomáš Pitr, Regina Rázlová (Skloexport), Štěpán Popovič (Sklo Union Teplice Glaverbel), Viktor Kožený + Boris Vostrý (Harvardské fondy), Daniel Gladiš a Karel Bast (hedgefond Vltava - broker Atlantik), Petr Otava a Viktor Koláček (OKD - Karbon Invest), Zdeňka Bakala (Patria Finance), Antonín Koláček, Oldřich Klimecký, Jiří Diviš, Marek Čmejla, Petr Kraus (Mostecká Uhelná - Appian Group - Appian Fond), Marek Dospiva (Penta Investments - Fortuna), Rezeš, Smerek, Drábik, Grúber (VSŽ), Pavel Tykač (Czech Coal), Radovan Krejčíř (Corado), Martin Roman (tichý společník Apian Group u privatizace Škody Plzeň), Mandík, Šařec a Zeman (odsouzení tuneláři za 75 mil z První městské banky), Tomáš Chrenek (Moravia Steel), zhruba 600.000 nezaměstnaných a bezdomovců by žilo důstojným životem pracujicího člověka a naši čerství absolventi lékařských fakukt by mohli pracovat jako lékaři a nemuseli v rámci svobody pohybu jako gesterbaitři mýt v domovech důchodců řitě bývalým německým gestapákům.
    • Proč chcete rubat uhlí,které je tak drahé,že ho nikdo nechce? Zales do díry a čekej až to zacpou, cipe.
      • zrzavej chlupe,utíkej si ho vykouřit
  • Rudým teroristům brzy sklapne.
  • Doporucuji k precteni.Neni to az moc shodne s Rittigem,Pruzinskym,Zeleznym,Grossem,Janouskem,Nagyovou atd.???
    http://zpravy.idnes.cz/rusti-milionari-a-sankce-evropske-unie-dyt-/zahranicni.aspx?c=A140308_181425_zahranicni_ert
  • Vazeni i nevazeni,jasne jsem psal,ze se stahuji na urcitou dobu z diskuzi,nebot zfetovana pakaz zde zacala krast nicky.Jedna se o cca 4 primitivy.Presto urcity druh primitivnich degenu na tuto spodinu reagovalo,cimz se dostalo na jejich uroven-cili na uroven fetaka.Zase uznvam,ze nekteri i odpurci se stahli tez. *3*
  • Rudí fašisté z východu pod vedebím Adolfa Putina vtrhli na Ukrajinu a chovají se hůř než vojáci Vladimíra Hitlera.
    • Me pripada,ze zaspala ukrajinska armada a s ni cely zapad!Ptal jsem se zde,proc se tato armada nebrani,jak je jeji povinnosti.Bylo me odpovezeno,ze by bojovala proti presile.
      Na tento argument je jedina odpoved:Nikdy v dejinach si zadna slabsi armada nemohla dovolit anexi ciziho uzemi,bez podpory zevnitr,
      • zrzavej chlupe,zase si píšeš sám se sebou *1* je to chudák *15*
  • Tady se prezentuje stále několik stejných ( nejspíš puberťáků) s nedostatkem jodu. Nebylo by lepší ty jejich !příspěvky! mazat?Docela ubohé, s články nesouvisející a nechápu, že redakce to připouští.Že jsou lidé různých názorů, že je demokracie(i když někdy pochybuji, to je v pořádku, ale opravdu je potřeba tyto jedince usměrnit. Nebo se z této diskuse stzane jenom žumpa, což snad chtějí jenom ti, co se tady předvádějí. Dejte si někde sraz, dejte si přes hubu a nebo se mlaťte počítači do svých prázdných kedlubů.
  • proč se ti bolševici vyjadřují jak cvoci. Buďto
    1) komunismus a ruský imperialismus vyznávají pouze ti se zabržděným intelektem, nebo
    2) to zabrždění intelektu je způsobeno právě fetováním komunistických blábolů.
    Kde je pravda?
    • Jediný, kdo se v Rusku vyjadřuje proti vrácení Krymu pod ruskou správu jsou ruští komunisté a ruští fašisté. O jakých bolševicích ten ignorant anonym mluví? Není asi schopen pochopit ani jednoduché holévěty, nebo je to placený provokatér.
    • Bohužel,to jsou zakomlexovaní lidé, kteří na sebe chtějí upozornit za každou cenu a je to pro ně nejednoduší způsob jak sa prezentovat. O pravdivých informacích neví vůbec nic a ani se je nepokoušejí ověřit.Většinou tady na sebe prozrazují nízké vědomosti z historie,a geografie. O etice se vůbec nedá hovořit. Jejich charakterové vlastnosti jsou na nule.Za určité situace jsou schopni prodat i svou mrtvou babičku zabalenou do koberce. Narodní hrdost jim neříká vůbec nic,protože je vychovávali rodiče,kteří se naučili za komunistické diktatůrý žít ve lži a nesvobodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit