Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo rusi už nejsou co bejvali. Jinak by ta ruská půlka Ukrajiny byla jeno velký povstání....
    Takže si holt budou muset zvykat na novou šlechtu.
  • Je vidět že ta chlístající protiruská propaganda jednodušším jedincům vygumovala mozek. Kdyby trochu znal historii, věděl by, že Podkarpatská Rus nikdy nebyla součástí Československa, ale bylo to mandátní území svěřené Trianonskou dohodou na 20 let do správy ČSR. Po dvacet letech mělo být uspořádáno referendum, ve kterém by obyvatelé rozhodli o dalším politickém osudu Podkarpatské Rusi. Co se týče uranu, jsou dávno známy přesné údaje o těžbě, dodávkách i platbách za uran a to podle měsíců těžby i podle jednotlivých dolů. (Lze najít na internetu.) SSSR platil cenu mírně vyšší, než byla cena tržní. Dodávky z ČSSR přitom nebyly podstatné, asi pětkrát více uranu se vytěžilo na opačné straně hranice v NDR. Nejsrandovněší je to tvrzení o komunisticko - fašistickém Putinovi, když jediní, kdo nechtějí Krym, jsou ruští komunisté a fašisté. Prostě je to talián.
  • Jediný, kdo se v Rusku vyjadřuje proti vrácení Krymu pod ruskou správu jsou ruští komunisté a ruští fašisté. O jakých bolševicích ten ignorant anonym mluví? Není asi schopen pochopit ani jednoduché holévěty, nebo je to placený provokatér.
  • zrzavej chlupe,utíkej si ho vykouřit
  • Proč chcete rubat uhlí,které je tak drahé,že ho nikdo nechce? Zales do díry a čekej až to zacpou, cipe.
  • Jestli to náhodou není tím, že rusů je tam 1/3 obyvatel, bodejť by se nehemžili, EU by je jenom vycucla, zlikvidovala fabriky, omezila zemědělství, zahltila potravinovými hnusy....
  • má svůj chobot vytahanej dost,páč ho strká porád tam kam nemá a často přes něj dostává
  • zrzavej chlupe,zase si píšeš sám se sebou *1* je to chudák *15*
  • Na Youtube je vystavena spousta videozáznamů. Hlavně těch, co co dokumentují upalování a mrzačení neozbrojených příslušníků pořádkových sil během demonstrací. O těch jste nikdy nepsali.
  • Tečko! Víš-li pak, že antkiimperia.listická propaganda je řízena z jednoho centra,
    z ÚV KSČ. Nebylo dosud vypáleno: Kikina, Ransdorf (Křivá Huba), profesor
    sociologie Keller a .j. prohlásili: :"My chotim domoj, v Rossiju"! A tak clo,
    proč b ychom jim b ráin kilki!
    Vždyť pravým, domovem každého komunisty je Moskva, Kreml!
  • My z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy si myslíme, že kdyby u nás v 1989 se VB zbytečně nemazlila s extrémisty v Praze, tak bychom dnes nemuseli řešit kauzy typu Rittig, Nagyová, František Mrázek, Martin Hejl, Miroslav Provod, Boris Štefl, Milan Jungr (spolu s K. Gottem založili Nadaci Karla Gotta Interpo), Tomáš Pitr, Regina Rázlová (Skloexport), Štěpán Popovič (Sklo Union Teplice Glaverbel), Viktor Kožený + Boris Vostrý (Harvardské fondy), Daniel Gladiš a Karel Bast (hedgefond Vltava - broker Atlantik), Petr Otava a Viktor Koláček (OKD - Karbon Invest), Zdeňka Bakala (Patria Finance), Antonín Koláček, Oldřich Klimecký, Jiří Diviš, Marek Čmejla, Petr Kraus (Mostecká Uhelná - Appian Group - Appian Fond), Marek Dospiva (Penta Investments - Fortuna), Rezeš, Smerek, Drábik, Grúber (VSŽ), Pavel Tykač (Czech Coal), Radovan Krejčíř (Corado), Martin Roman (tichý společník Apian Group u privatizace Škody Plzeň), Mandík, Šařec a Zeman (odsouzení tuneláři za 75 mil z První městské banky), Tomáš Chrenek (Moravia Steel), zhruba 600.000 nezaměstnaných a bezdomovců by žilo důstojným životem pracujicího člověka a naši čerství absolventi lékařských fakukt by mohli pracovat jako lékaři a nemuseli v rámci svobody pohybu jako gesterbaitři mýt v domovech důchodců řitě bývalým německým gestapákům.
  • Rudým teroristům brzy sklapne.
  • Doporucuji k precteni.Neni to az moc shodne s Rittigem,Pruzinskym,Zeleznym,Grossem,Janouskem,Nagyovou atd.???
    http://zpravy.idnes.cz/rusti-milionari-a-sankce-evropske-unie-dyt-/zahranicni.aspx?c=A140308_181425_zahranicni_ert
  • Me pripada,ze zaspala ukrajinska armada a s ni cely zapad!Ptal jsem se zde,proc se tato armada nebrani,jak je jeji povinnosti.Bylo me odpovezeno,ze by bojovala proti presile.
    Na tento argument je jedina odpoved:Nikdy v dejinach si zadna slabsi armada nemohla dovolit anexi ciziho uzemi,bez podpory zevnitr,
  • Vazeni i nevazeni,jasne jsem psal,ze se stahuji na urcitou dobu z diskuzi,nebot zfetovana pakaz zde zacala krast nicky.Jedna se o cca 4 primitivy.Presto urcity druh primitivnich degenu na tuto spodinu reagovalo,cimz se dostalo na jejich uroven-cili na uroven fetaka.Zase uznvam,ze nekteri i odpurci se stahli tez. *3*
  • Rudí fašisté z východu pod vedebím Adolfa Putina vtrhli na Ukrajinu a chovají se hůř než vojáci Vladimíra Hitlera.
  • Co je nám po Tobě, Ty zakrslý idiote! Zítra se zase ožereš, rupne Ti v palici a picneš se
    jako poručík Mazurek, když nevěděl, že zapomněl pištol v putyce, jako zálohu!
    Už se běžíme podívat, jak stejně skončí sebevědomý komuniasticko-fašistický Putka, až se dozví, jak mu Číňani ukrajují kus po kuse Sibiř i s nerostným bohatstvím!
    Stalinův SSSR po WW II byla jediná země protihitlerovcské koalice, která si vynucenou
    okupací "osvobozených" zemí rozšiřovala svoje území. Nám zabral Stalin Podkarpatskoui
    Rus a vybrakoval veškerý uran! Dodnes nezaplatil! SSSR byl a je imperialistická velmoc!
    Po rozpadu plk KGB a fašista Putka vraždí (jeho soldateska, neoznačená, jedná jako
    HITLER, vraždí a ničíé Uk,rajinu! Doplatí na to sám! Celý svět to vidí a nevěrí mu!
    Oblbovat může takovép idioty, kteří ho podporují, jako je jement Klaus a Randosrf!
  • Bohužel,to jsou zakomlexovaní lidé, kteří na sebe chtějí upozornit za každou cenu a je to pro ně nejednoduší způsob jak sa prezentovat. O pravdivých informacích neví vůbec nic a ani se je nepokoušejí ověřit.Většinou tady na sebe prozrazují nízké vědomosti z historie,a geografie. O etice se vůbec nedá hovořit. Jejich charakterové vlastnosti jsou na nule.Za určité situace jsou schopni prodat i svou mrtvou babičku zabalenou do koberce. Narodní hrdost jim neříká vůbec nic,protože je vychovávali rodiče,kteří se naučili za komunistické diktatůrý žít ve lži a nesvobodě.
  • Tady se prezentuje stále několik stejných ( nejspíš puberťáků) s nedostatkem jodu. Nebylo by lepší ty jejich !příspěvky! mazat?Docela ubohé, s články nesouvisející a nechápu, že redakce to připouští.Že jsou lidé různých názorů, že je demokracie(i když někdy pochybuji, to je v pořádku, ale opravdu je potřeba tyto jedince usměrnit. Nebo se z této diskuse stzane jenom žumpa, což snad chtějí jenom ti, co se tady předvádějí. Dejte si někde sraz, dejte si přes hubu a nebo se mlaťte počítači do svých prázdných kedlubů.
  • proč se ti bolševici vyjadřují jak cvoci. Buďto
    1) komunismus a ruský imperialismus vyznávají pouze ti se zabržděným intelektem, nebo
    2) to zabrždění intelektu je způsobeno právě fetováním komunistických blábolů.
    Kde je pravda?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit