Přejít na výpis diskuzí
Dopravní expert Laudát rád jezdí s autem po kolejích
18.3.2015 | red
28 příspěvků
-
ve straně TOP 09 jsou takoví skoro všichni,Začínaje předsedou této strany společně s místopředsedou Kalouskem,který je navíc popularizován denně na České televizi,kterou TOP 09 ovládla.Dnes máme čtvrtek a máme se na Kalouska těšit opět.Je to prostě maskot České televize.Pro prezidenta na této zkorumpované televizi místo není.Kdy se konečně nadřízené orgány vzpamatuji a udělají s touto televizi rázný konec.
-
Já za to nemůžu, von mě soudružkaPusinka tahal právě za pindíka a já to v extázi stočil na ty koleje, no. To by se stalo každýmu, když vás takhle pěkně tahá ten holka za pinďu. No fakt, i našemu přecedovi se to stalo, když mu Johanka, ta z parku, masírovala to, no blahorodí. A to řídil jenom ten, no, jo, parník. Hlavně nás volte, jsme vaše záchrana před bolševikem. Čest!
-
A jak je vidět, pojmenování tohoto stupně je velice příhodné. Tuším, že v TOP09 bude mít několik laudátů mnoho jejích členů.
-
Stupeň debility 1laudát. *1*
-
Ale jdi ty brepto *4*
-
Nejvíc blbů typu Šláfenberka a zlodějů typu Kalouska je v TOP09. Nikde jinde tolik lumpů pohromadě nenajdete.
-
Nejvíc blbů a zločinců je v KSČ(m), je to zločinecká partaj, máme na to zákon.
-
Všude je to samý expert a blb. Všichni experti a blbové se nacpali do TOP09. Alespoň víme kde je hledat a dát si na ně pozor.