Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky bys, blbe, vyváděl, kdyby se někdo zajímal o tvoji ženskou.
    Ale holt bílí mohou vše, ostatní nic.
  • Na Korsice byli napadeni dnes naši turisté islámskou verbeží! Jen za to, že si fotografovali do mobilu jejich baby oblečené v černých páchnoucích útěrkách. Jak se koupou. To už je opravdu moc.Aby tady cizí chátra takto vyváděla. Prostě v EU na focení není nic špatného.A nikdy nebude.Pokud to bandě vadí nemá tady co dělat! Tady se musí oni přizpůsobit - když sem dočasně nalezli.Zatím jsou chráněni jakože elitami Evropy.Protože jak toto jen trochu poleví - nastane čas pečlivého kolektivního vyhánění.Ale opravdu důsledného.Do té doby je třeba udělit lekci tady těmto drzounům, kteří vztáhli ruku na našince!
  • Je zajímavé, že jediná země, kde dosud Daeš zvítězil je pitomá pidizemička ve středu Evropy, kde mají jen jednoho pitomečka, kterému se ani nepodařilo připojit k Daeši.
  • přéééééésně
  • Ubožáčku.
  • ty šapirovo lejno, najdi si svůj nick, s tím dopinkem je to trochu jinak, vše byla dezinformace od vrahů z Volstrýtu *3*
  • kašlu na vás, jdu se koukat na olympiádu jak jsou na tom ruští feťáci *3*
  • ... máš zapařenou kunddu Simono, neslyšíš :)))
  • Rusácí, odejděte z toho Krymu, neslyšíte, fašisti?
  • to je pokus o takový sociální humor z ulice? Táhni mezi popelnicovou chátru!
  • a toto má být jako směšné? Neblázni hlupáku. Zalez do seníku a už tam zůstaň.
  • ...já mám rád z kunddy smrad. Simonko dáš mě čmuchnout ke kalhotkám, ty tak krásně smrdíš a mě to vždycky rozdovádí. Sedíš tady na Tiscali pořád, tak už jsi pěkně zapařená :)))
  • Ano, u nás v Rusku na to máme speciálního komandíra. Putina!
  • Zlej trotl Simon..hi..hi
  • Nejlépe vycvičení teroristé jsou od nás, z CCCP!
  • Co bys šekal od ruského fašisty, že?
  • je to prostě tak. Teroristy vychováváme a posíláme je do civilizovaného světa.
  • ... kundosmrad Simon se rozjíždí, blbec teplej :)))
  • Nejlíp lžeme my, fašisti z Ruska!!!
  • Ty = tři roky nepodmíněně! Podal jsem na tebe trestní oznámení. Zdravím do Hodonína.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit