Přejít na výpis diskuzí
Drazí teroristé, odejděte, prosím. Zaplatíme vám
15.8.2016 | Pavel Jégl
91 příspěvků
-
...já mám rád z kunddy smrad. Simonko dáš mě čmuchnout ke kalhotkám, ty tak krásně smrdíš a mě to vždycky rozdovádí. Sedíš tady na Tiscali pořád, tak už jsi pěkně zapařená :)))
-
Nejlépe vycvičení teroristé jsou od nás, z CCCP!
-
-
Ano, u nás v Rusku na to máme speciálního komandíra. Putina!
-
-
a toto má být jako směšné? Neblázni hlupáku. Zalez do seníku a už tam zůstaň.
-
-
-
je to prostě tak. Teroristy vychováváme a posíláme je do civilizovaného světa.
-
... kundosmrad Simon se rozjíždí, blbec teplej :)))
-
-
Co bys šekal od ruského fašisty, že?
-
-
Zlej trotl Simon..hi..hi
-
-
-
Nejlíp lžeme my, fašisti z Ruska!!!
-
-
to je pokus o takový sociální humor z ulice? Táhni mezi popelnicovou chátru!
-
-
potřebuje peníze, proto podporuje teroristy!
-
https://m.novinky.cz/articleDetails?sznu=pNDo8WtX9y0bY3Po&sId=1089&date=2016-6-4&aId=405611&up=1&mId=1
Opět trefa. -
-
Bravo!
-
-
repektive Uřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky jde ještě dál.Tato smečka gaunerů pod vlajkou mezinárodního společenství si přisvojuje právo rozhodovat co je a není v které zemi správné.Třeba tuhle čerstvě kritizovali rumunskou vládu že u hranice toleruje svědomité občany, pravé vlastence kteří pomáhají střežit hranice.A uprchlickou verbež, která přeci jen pronikne na svrchované území cizího státu loví na motorkách a předává policii.Tak toto jsou opravdoví frajeři!
-
-
Fantastické Ivane! +25 rubl!
-
-
Je třeba Islám v celé EU postavit mimo zákon a jeho stoupence vykopat pryč.
V poslední době se nám média snaží namluivit že Islám je vlastně dobrý a jen ti špatní hoši z IS ho prý deformují. Jenomže ono je to přesně naopak. IS se řídí koránem doslova. To není zkreslení . to je pravý islám - lhát nevěřícím je povoleno, bojovat, vyhladit židy lesbičky a gaye. Nastolit islámskou vládu. Mlátit podřadné ženy. To vše jest psáno v Koránu.
Kdyby bílý občan napsal knihu pod jiným názvem nž Korán ale použil v ní pasáže z Koránu tak už má na krku Policii a je stíhán za šíření rasové i jiné nenávisti, za volání po vraždění atd. Islám je zločinecká ideologie. Dobrý islám neexistuje. Existují jen dobří muslimové kteří se doslova koránem neřídí ale to nic nemění na tom že Korán je totalitní kniha srovnatelná s knihou Mein Kampf a má být dle zákonů zakázána. -
"Berlínský zpravodaj deníku Washington Post popisuje uprchlickou anabázi jednoho z nich – Lauanda Sadeka, jednadvacetiletého Kurda z Iráku, který loni v létě dorazil do Německa po balkánské trase (přes Turecko a Řecko).
"Vůbec jsem neuměl německy. Byl jsem opuštěný a úplně zmatený," postěžoval si mladík z Irbílu, města na severu Iráku. V prosinci se tam vrátil. Dobrovolně. Spolkový úřad pro migraci a uprchlíky mu zaplatil letenku a k tomu poslal 6 540 eur, v korunách téměř 180 tisíc.
.
To Německo je ale skvělá cestovka. Zajistí vám několik měsíců bezplatně ubytování, ošacení a potravu, dává vám měsíčně na naše 22 tisíc Kč a když se vám zachce domů, tak vám dá na rozločenou 180 tisíc.
Co dokázali ti šmejdi sluníčkářští vymyslet, to hlava nebere. -
-
Výborně Ivane! +30 rubl!
-
-
Ubožáčku.
-
-