Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, můj dojem je, že náš "nejlepší světový ministr financí" by se na tom to ministerstvu nehodil ani jako noščbí vrátný...
  • Je to provokace a podle mně to vychází všechno z jedné místnosti nějaké agentury najaté serwerem Tiscali, nebo nějakou politickou stranou. Plácají zde furt do úmoru stejné a mnohokrát vyvrácené nesmysly ve dne v noci, takže logicky musí jít o placené provokatéry, pracující na směny a střídající neustále nicky.
  • Tak už nám chybí jen 99998 a už by to význam mělo *13*
  • Pan Kalousek by si měl zas vzpomenout, jaké démony už tady vypouští spoutu let ti jejichž je přívržencem a to takovým způsobem, že lidé co mnohdy celý život pracují či pracovali se mají skoro nejhůř ne li úplně nejhůř za poslední roky a chtějí prostě už změnu. Chápu, že lidé jako "pík a jiní.." se budou držet koryt co to jen půjde a dobrovolně určitě neodejdou...
  • S tebou se nemůže přátelit nikdo, dem*nte.
  • Reflex - fašistický plátek, radící Šlafenbergerovýn ordnerům, jaké grázloviny páchat. Platí: "SLUŠNÍ LIDÉ NEKUPUJÍ REFLEX, MAXIMÁLNĚ JAKO OBAL NA ŠPÍNU A ODPADKY!"(Opakování s tím pankáčem ukazuje duševní ubohost autorů,co neumějí vymyslet něco jiného.) A Kalousek se přátelí smajiteli....
  • Ač jsem nevěřící,co bych za to dal abych viděl jak Kalousek zaklepe na nebeskou bránu a pak bude následovat úpr až do zapomění. *1* Nakaždou svin..se vaří voda
  • dík za dopis, ale blbosti nekomentuju-))
  • To je jako provokace? *1* A nebo , nedej Bůh,myšleno vážně? Tak se běžte podívat mezi normální zatím pracující většinu (potenciální budoucí nezaměsnané a bezdomovce) a důchodce.Od sametové jeden velký "ekonomický zázrak".Vytunelování středoevropského lva v rachitického mopslíka za přispění těchto nových utahovačů opasků.Kde by jinak vzali na to své nenažrané *12* bohatnutí na úkor většiny?
  • Vážená slečno (nebo paní) nejsem sice ekonom a to co teď napíšu je možná hloupost, ale mě například ty jeho dluhopisy přijdou jen jako odložení současných problémů o pár let dopředu.Po dalších volbách už nejspíš ministr financí nebude, ale za ty dluhopisy si někdo přijde říct o peníze. . .Zvyšování daní taky není zrovna nejlepší cesta jak nastartovat ekonomiku.Kupní síla která dost podstatně hýbe trhem, není těch pár milionářů, ale ty miliony obyčejnejch lidí.A když jim začnete brát peníze kterých už tak nemají nazbyt. . .
    A co se týká hospodaření, o tom už vůbec nemá cenu diskutovat.Předražené státní zakázky, pochybná výběrová řízení, vyhazování peněz za bůhví co.No z cizího krev neteče.
  • Vážená paní Sylva asi neví ,že stát rozkradli modří ptáci s panem Klausem při tzv.kuponónové privatizaci a pan Kalousek je jedním z nich kteří k tomu přispívají a dřou pracující lidi na daních které sami tunelují a rozkrádají vše co jim přijde pod ruku. *16*.Nový pan prezident je jen loutka a měl by reprezentovat naši zemi,což pan Schwanzerberg by sice reprezentoval ale určitě ne v komunikaci v Češtině a to nemluvím o první dámě která neumí česky ani poděkovat.
  • Stydlivý a hloupý spoluobčan se stydí za tebe. Máš opravdu přehled o dění u nás. Máš opravdu přehled o ekonomické situaci a od kdy se potápíme do hnoje. Přestaň se za nás stydět, my se budem stydět sami a více sleduj situaci.
  • Krásný věcný argument. Pravda je bolestivá záležitost
  • Na takovou provokaci dnes už nikdo neskáče, takže se s tím dojemným odvoláváním na naše děti zbytečně namáháš. Většina z nás moc dobře ví co je Kalousek zač a kdo nejvíce zadlužuje.
  • Kde není žalobce, není soudce.A tyhle kecy tady nic nevyřeší.Máš koule na to se zvednout a jít něco udělat? Já to mám do Prahy daleko, ale jel bych kdyby byl důvod.Teda důvod by byl, ale když budu na tom Václaváku sám, je to zbytečná cesta.
  • Nemilá zřejmě nemocná krávo, kdybych hospodařil s rozpočtem, jako tenhle nýmand, tak jsem už před deseti lety na ulici. Spíše by jste se měla začít učit vy, pokud to ovšem nebylo myšleno sarkasticky. *16* *16* *16*
  • Namísto abyste byli pyšní na ministra financí, který tuto zemi tahá za cenu urážek a ostouzení z hnoje, který tu napáchali rozdávající socani, nevíte kam hlouběji sáhnout pro sprostotu. Moje maminka říkávala vezmi na dlani chlup, když jsem chtěla něco, na co nebyly peníze. Stydím se za svoje opravdu hloupé spoluobčany. Jestli takhle hospodaříte s penězi, které jste si vydělali, tak lze jen gratulovat úvěrovým společnostem. Modlím se a prosím Boha, aby jste se více učili. Zaseli jste, vaše děti sklidí.
  • No, lepšího jsme si přát mohli, ale ze dvou špatných variant, tahle byla více přijatelná.
  • vyhánět čerta ďáblem, to je nejlepší lidová strategie! :D
  • Pomůže-li jeden z těch démonů k pádu von Kaluska a jeho svoloče,pak jsou vítáni. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit