Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ač jsem nevěřící,co bych za to dal abych viděl jak Kalousek zaklepe na nebeskou bránu a pak bude následovat úpr až do zapomění. *1* Nakaždou svin..se vaří voda
  • A ještě vás vyhnat z koryt a potrestat.
  • Hlavně aby vypustil démona, který odnese Kalouska do pekel !!!
  • Kalousku a Nečasi!Zbalte si fidlátka a táhněte k Neumětelům! *16*
    • Říka se do pr...le!!
  • Nechápu, jak mohl místopředseda vlády, která má 8% podporu obyvatelů, získat 45% hlasů. Podpora médií Karlovi musela byla neskutečně obrovská, když zblbla tolik našich spoluobčanů.
    • Jednoduše. Zblbnutím mládeže. Nemají rozum, ale přesvědčil je , že když bude on prezidentem, že budou mít ráj. Tvrdil, že Zeman je minulost, zatímco on sám je přítomnost - jen zapomněl doplnit, že jde o přítomnost 15 tého století...Ono se to přece jenom posouvá. Havel měl prakticky neprůstřelnou podporu, ale časem lidé prokoukli, zejména když se ráno probouzí pod mostem v mrazech...No ti študáci jsou líní jako vandráci v červenci a požadují: nedělat, pečené holuby do huby a kouřit marjánku - to je dnešní mládež. Netuší, že kníže už měl přečtený a odsouhlasený návrh na zvýšené školné.... No a někde jsem četl, že asi 125 studentů bude držet hladovku proti Zemanovi na hradě - takovou tu jednodenní, při které dávají bedlivý pozor, aby při té hladovce náhodou nedostali hlad, to by byl ale malér...
  • A kníže se svou fandovskou klakou zas vypustil z láhve džina v podobě sociálních předsudků a urážek. Kde se stoupencům Zemana nadávalo do nevzdělaných trhanů
    a naopak stoupencům knížete se říkalo vzdělaná lepší společnost.
    Ale ve štábu pana knížete zdá se nevěděj že každej bemurang se vrátí zpět. *1* *1* *1*
  • Kalousku dojde i na vás. Konečně se blýsklo na lepší časy.
  • Největší zločinec tohoto státu plive a kope kolem sebe. Jeho dny už pomalu končí a pak snad stane před spravedlivým soudem. Vzhledem k tomu, že trest smrti byl zrušen, je doživotí jediné možné pro tohoto darebáka.
    • Kalousek se bojí a to je dobře, je totiž na řadě - možná ale upadne, nebo ho přejede auto nebo tak něco podobného. Kdepak soud, ten on si nezaslouží, bude to manejvýš soudce lynch.
      • Už končil několikrát a nikdy neskončil, parazita není možné soudit, toho je možné jen likvidovat a to rozdrcením lebky *13*
        • Kde není žalobce, není soudce.A tyhle kecy tady nic nevyřeší.Máš koule na to se zvednout a jít něco udělat? Já to mám do Prahy daleko, ale jel bych kdyby byl důvod.Teda důvod by byl, ale když budu na tom Václaváku sám, je to zbytečná cesta.
          • Praha-to jest cechu raj.......
            Ne nakejch moravaku a ostravskejch polaku! *3*
            • Až na to že nejsem ani z Moravy, ani Ostravák.Jenže jsem pracovně v zahraničí, proto to mám daleko, ale při tvém IQ bude asi těžký pochopit co to práce a zahraničí je že.Apropo, víš vůbec kde ta Morava je?
              Maj tu o tobě pravdu, obyčejnej diskuzní trotl co vlastně nemá žádnej názor, umí jen každého urážet a na všechno plivat.
          • Tak už nám chybí jen 99998 a už by to význam mělo *13*
    • Ovšem nebyl by sám, komu by to patřilo, včetně vrchního vlastizrádce VK a KS. *16*
  • Praha opět nezklamala a předvedla se jako bašta modrotopácké zlodějny. Naštěstí tentokrát mimořádně Moravě přišly na pomoc zbytky Čech a podařilo se zabránit politickým gaunerům v převzetí moci na hradě. Kalousek a jeho mordparta cítí že mu utíká čas. Budoucnost patří slušným a poctivým lidem. Než ale ty gaunery z politiky vypráskáme, ještě to bude stát dost úsilí a pevných nervů. ALE ŠANCE TU KONEČNĚ JE....
    • Včera večer kolem 19 hod jsem v Praze na Tylově náměstí přestupoval na tramvaj č. 22. Z tramvaje vystoupilo asi 20 mladých lidí. Pravděpodobně se vraceli z nějaké párty, která byla uspořádána na počest očekávaného vítězství K.S. Z jejich tváří byla cítit zloba, nenávist a zklamání, že to nevyšlo a vynaložené úsilí na blbnutí mladých lidí vyšlo vniveč. Dokonce se bavili o tom, že zorganizují večerní pochod Prahou jako protest proti výsledku voleb. Když si vzpomenu na to všechno co se dělalo na každém kroku /televize, rozhlas, noviny, samozvaní komentátoři, historici a analytici/ ve prospěch K.S. nedivím se pánům Kocábovi, Špačkovi a dalším tzv. Havlovcům, že předem dohodnutá místa a funkce neobsadí a peníze p. Bakaly /desítky mlionů korun/ jsou nenávratně pryč. Dnes jsem mluvil s několika významnými osobnostmi a z jejich vyjádrření bylo cítit velké zděšení co by mohlo být nebo bude s nimi dál. Čas ukáže jaký bude další vývoj.
      Nedivím se taky na reakci německých a rakouských médií. Cítily historickou příležitost za pomoci českých přisluhovačů revidovat výsledky 2.světové války a dohod poválečného úspořádání Evropy vítěznými velmocemi a věřily, že lidé ztratili historickou paměť. K tomu jim měli dopomoct zmanipulovaní mladí lidé. Nevěřil jsem, po tom všem co volbě předcházelo, že se M. Zeman stane presidentem. Možná se o to zasloužila, jak říkají věřící, boží vůle a Česká republika bude existovat i nadále nejen na mapě, ale i ve skutečnosti.
    • Je,ze budes mit samostatnost a odtahnete z Prahy do svych rodist!
      Ukrajince si vemte s sebou-a ty parazity Bohuuuuuse Sobotkuuuuu a Zaoralka tez!
      At zije New Moravia!!!
      • neříkej to dvakrát nebo to uděláme. pojdeš hlady lenochu. kdo tě bude živit? Držíš se na nás přisátý jako klíště
        • Ja to nerikam 2x,ale fakt Te o to prosim!!!
          Udelejte si referendum a zmizte!A do posledniho z cech!
          • tak to se svými modrými poskoky přesťaň blokovat. Už dávno jsme mohli mít referendum a demokracii i k rozpadu Československa kdyby nebylo těch tvých polofašistů. Ale ty mlátíš jen hubou. ve skutečnosti se odpojení Moravy bojíš poněvadž bys musel zvednout líný zadek a začít pracovat. Ono je pohodlnější se vykecávat o ůdajné demogracyjy, ale současně být přicuclý jak pijavice a jen sát.....
  • Kalousek je mafijánskej hnus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit