Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi nejhorší kombinace je pracovitý a chytrý darebák.  A že jich je. 😛

    Můžeme si o nich myslet co chceme, ale jsou fakt fikaní a dřou. Nás. 

    • Áááno, áááááno máte nepochybně pravdu - je jich opravdu dost - např. soudruh koblihář-komoušská  konfidentská imigrantská vtěrka Bureš-babiš je toho zářným příkladem.

      • To nesedí, pane Nováku, musel by jste konstatovat, že je pan Babiš chytrý a pracovitý. 

        • Ale to přece nevylučuji - ta kriminálnický čekatel je vych..aný až hrůza a že je max. hrabivý je přece též nepopiratelné.

          A oslovení "pan" pro komoušského zločince???? - neb tím každý jejich práskač nepochybně je - nebuďte směšný, to je stejné jako kdyby jste chtěl tvrdit že je zeMAN člověk.

          • Ano pane Nováku, jeden z nás je směšný.I pan Zeman je nade vší pochybnost člověk. 

            Před nějakou dobou jsem Vás, a Vám podobné sveřepé kritiky všeho současného požádal, aby jste tedy uvedli, kdo by byl podle Vašeho názoru vhodným kandidátem na premiéra ČR, resp. prezidenta republiky. Zatím nic. 

            • Kdokoliv kdo alespoň vzdáleně na rozdíl od těch dvou kreaturních podvodných gaunerů připomíná člověka a není to konfident zločinecké smečky jakou KSČ (dnes se směšnou příponou M) bezpochyby je,není to populisticky prolhaně křivácky žvástavá -píííp- a v případě zeMANa navíc vlastizrádná rusoficková zrůdná bestie pod kuratelou Kremlu.

              Je zajímavé že dementní kecy o jakési probruselské kavárně vám evidentně nevadí, zatímco co konstatování skutečnosti o těch dvou zrůdných kreaturách vás přivádějí k jen k dalším totálně neobhajitelným ochranářským pindům o těch dvou -pííííp-.


              • Reakce na příspěvek:

                Aha, takže kdokoliv. Odpověď hodná člověka, který se vyzná. 

                Kdo sem píše pindy nemá cenu komentovat. 

  • A koho zajímá dezinformační a konspirační web Hlídací pes?

    NIKOHO!

  • "Bárta po obviněních z uplácení stranických kolegů a kolegyň v listopadu 2013 rezignoval na funkci..." Tu informaci by bylo záhodno doplnit, proč a jak Bárta uplácel. Nabízel kolegům a kolegyním peníze z vlastní kapsy, aby nehlasovali pro zvýšení poslaneckých platů. Pochopitelně za takové uplácení nebyl shledán vinným. Chápu, že autor nemá rád podnikatele typu Bárta, nicméně polopravdu  by novinář tím způsobem zneužívat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit