Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Já si myslím, že tohle je taky hlavně o tom, že prostě člověk se nemůže spoléhat na druhé, nebo respektive na vládu. Kdo má trochu finanční gramotnosti, ví, že se vyplatí dělat třeba investice do zlata nebo ukládat peníze do nemovitostí. Je to prakticky jedno, co budete dělat. Ale vyberte si něco, co má vyšší růst vůči inflaci (což je v roce 2022 docela těžký, ale aspoň minimalizujete ztrátu), a do toho nasypte část úspor. 

  • Byli jsme tak "chytří", že jsme si je zvolili a teď bohužel musíme držet ústa a krok, nic jiného nám neprojde. Lidi celý život dřeli a teď mají pár korun, zatímco poslanci a poslanci EU mají statisíce!!!
    Hanba!
  • Ano, správně jsi napsal jako ZAMĚSTNANEC. Kdybys tehdy byl PRACUJÍCÍ,byl bys na tom tehdy lépe, dnes hůře.
  • ilir
    MÁME DVĚSTĚ-(200) velmi dobře placených poslanců v tomto b..delčekystánu kteří se chystají ubrat jiným a přisypat sobě do plnýho koryta bez ohledu zda ti co je živili a živí mají alespoň na to aby nezmrzli a nechcípli hlady !!!! důchodci,invalidé,pracující matky s dětmi-PROTOŽE TY CO NEPRACUJÍ MAJÍ VÍC A NÁROK NA PORODNÉ I NA II.dítě-ty co pracují-jim to sečnou a nemá nárok ani na plínku !!!! Po těch co nepracují a již 600 let se přizpůsobují zaplatíme úklid kolem jejich chlívků,ale ta co pracuje a zapomene skovat popelnicu dostane pokutu 1.000,-Kč za dělání nepořádku !!!!
    Ti co tyhle vyžírky,povaleče,poslance,kriminálníky,sportovce,policajty komedianta a další z daní za odvedenou dřinu živili a nemají na léky NECHÁME HUMANITÁRNĚ POCHCÍPAT-MUSÍ SE PŘECI UPŘEDNOSTNIT TI CO SE NEMŮŽOU 600 LET PŘIZPŮSOBIT,TI CO JIM ZAVRAŽDILI PŘÍBUZNÉHO,UKRADLI VĚCI,POZVAT MUSULMANY atd.!!!!
    Je na čase ty smradlavé strany a straníky z dolní i horní komory vyhnat a volit OKAMURU,DSSS a jiné-kteří nekradli 25 let!!!! nemají na svědomí 50 otrávenývh z kšeftíků ,sto okradených co si zaplatili bydlení,zadlužili se a marně 15 let čekají na dům-byt a ARCIZLODĚJ PODVODNÍKY A ZLODĚJE PUSTIL Z KRIMINÁLŮ !!!!
    A teď nám se tlačí i tu majdanskou demokráciu !!!
  • Docela dobře žít?! Milá paní Jarmilo, myslím si, že jste tímto vaším prohlášením nasrála hodně důchodců...
  • Chce to krutou revoluci a všechen ten politický dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a Česko zbídačil odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.
  • Tobě hlupáku nedochází ti,že si na tvoje debužírování stát dluží.Ty potřebuješ vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod ,na holý zadek bejkovcem.Pak si budeš teprve špendýrovat.
  • Je třeba volit mladou generaci tvrdé levice.Ta prosazuje zajistit všem cikánům práci,aby pak odpadla cikánská ruka natažená do státní pokladny.Chce to do lokalit s nezaměstnanými cikány odsunout soustrojí,žentour,převodovka a elektrický generátor.Pak by cikáni chozením v žentouru vyráběli ekologicky čistou elektrickou energii.Ta by se snadno prodávala Němcům.Co by si cikáni vyrobyli,to by jim Němci zaplatili a hned by byli ciáni v pohodě a většinová společnost rovněz, protože by nemusela nepracující cikány živit.Proto občané a i cikáni,volte v dalších volbách tvrdou levici mladé generace.Zde čtvrt století vládnoucí lumpy už konečně směle nakopejte do zádele.
  • Perspektiva většiny důchodců je v tom,že jim bude hned jak se dostane mladá generace k moci vyplácen zasloužený a spravedlivá důchod,povětšině za dostání lumpů k moci,důchod vyplácen na holý zadek bejkovcem.
  • S tím sexem to děláš špatně.Protože vždycky je to vůle Boží,když si člověk zasouloží.Ze předu i ze zadu,si tak spravit náladu.
  • Důchodci konečně začnou doplácet na svoji troubovitost,že pomohli lumpům k moci a ještě jim povětšinou pomohli,přes kuponové privatizace a prodej podnikových akcií Česko rozkrást.Bejovec potěš zadnice uvedených důchodců!
  • Váš výrok se snad ani nedá komentovat,jen že asi píšete ze záhrobí,popřípadě z psychiatrické léčebny a nebo jste asketa,Abych nezapomněl,říká se že se srazíme a Marsem.
  • Hlavně, že si poslanci přidají minim 8 000,- Kč = to nemají někteří důchodci na celý měsíc...

    Je to hnus...
  • což mi mi ostatně nepřipadá od věci.
  • TAK!!! Konečně někdo trefil hřebík na hlavičku - to, co tady panovalo od 50 let do konce osmdesátek, nemělo s nějakým komunismem nic společného, byla to prostě vláda ziskuchtivých, kariéristických, křiváckých, a povětšinou líných a neschopných zmetků, kteří se skrývali pod rouškou jakési ideologie.- Takže se vlastně tak moc nezměnilo,v některých případech jsou to ostatně dokonce jedni a ti samí papaláši jako dnes...
  • ... soudí tři čtvrtiny Čechů ... a čtyři pětiny Moravanů.
    Jinak za socialismu byla úroveň důchodů na 60% platu. Dnes dosáhne stěží 40% (a stále klesá).
  • To proto, že alkoholiky a narkomany hned zalígrovali.
  • No, já žeru, meju se, holím se, převlíkám se, nešukám za peníze, ostatní platí jako u důchodce. *1* *1* *1*
  • Nechlastám, nekouřím, nehraju na automatech, nesázím a nekupuju zbytečnosti, nežeru, nemeju se, neholím, nepřevlíkám a proto taky nešukám, tak mi stačí důchod. *1* *1* *1*
  • Já jsem spokojený. Nechlastám, nekouřím, nehraju na automatech, nesázím a nekupuju zbytečnsoti a tak mi stačí důchod a to co jsem si naspořil a co si k důchodu přivydělám. Ale říká se, že poslanci schválí navýšení důchodů o 26 %, tak bude líp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit