Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarmilo napsala jsi pěkný populistický žvást.

    Mnoho důchodců je nuceno své potomky podporovat protože tu řádí velká nezaměstnanost
    - podle Havla jen komunistický strašák - no dnes strašák obživl a pěkně řádí.
    Minimální mzda je jedna z nejnižších v celé EU a proto nestačí k pokrytí neustále se
    zdražujících životních potřeb. Proto mají pré lichváři a následně exkutoři.

    Zato narkomani dostávají drogy zdarma na náklady státu. Nemakačenka si udělají děcka a ty pak dotuje stát až do smrti. Zloději dostávají směšné tresty a protože není práce nedělají a tím pádem ani nakradené peníze nevrací.
    • Chce to krutou revoluci a všechen ten politický dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a Česko zbídačil odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.
  • máme nejnižší důchody v evropské unii a zvyšuji se o 240 korun.Je smutné,jak je o důchodce v této zemi postaráno,přičemž poslanci si chtěji zvednout své vysoké platy opět o 8 tisíc korun.Slováci alespoň zavedli bezplatnou vlákovou přepravu pro důchodce,u nás se nechávají na žebrotě,zvyšení platů poslanců a politiků má přednost.
  • Důchod ani plat většiny lidí nestačí k žití ale jen k přežívání..
    Zato asociálům které živí dělání děcek se neustále všechno hradí a dotuje.
    Kdepak. Tento stát není pro slušné poctivé lidi ale pro zloděje a kariéristy.

    Námořní tradice u nás vznkla za Rakousko Uherska. Náš nemořský stát měl vlastní
    obchodní lodě za Masayka i komunistů. Kde jsou dnes? rozkradené jako vše cenného
    po listopadovém podvodu. To jsou ty miliardy a miliardy co nám dnes scházejí.
  • Samozřejmě, že důchod nestačí pokrýt stále rostoucí ceny potravin a zboží. Nejhorší na tom je to, že ani třetina běžně pracujících občanů nemá na pokrytí základních potřeb pro rodinu a děti.
  • ... soudí tři čtvrtiny Čechů ... a čtyři pětiny Moravanů.
    Jinak za socialismu byla úroveň důchodů na 60% platu. Dnes dosáhne stěží 40% (a stále klesá).
  • Hlavně, že je dost peněz na cikány...
    • Je třeba volit mladou generaci tvrdé levice.Ta prosazuje zajistit všem cikánům práci,aby pak odpadla cikánská ruka natažená do státní pokladny.Chce to do lokalit s nezaměstnanými cikány odsunout soustrojí,žentour,převodovka a elektrický generátor.Pak by cikáni chozením v žentouru vyráběli ekologicky čistou elektrickou energii.Ta by se snadno prodávala Němcům.Co by si cikáni vyrobyli,to by jim Němci zaplatili a hned by byli ciáni v pohodě a většinová společnost rovněz, protože by nemusela nepracující cikány živit.Proto občané a i cikáni,volte v dalších volbách tvrdou levici mladé generace.Zde čtvrt století vládnoucí lumpy už konečně směle nakopejte do zádele.
    • se mají a ještě je policajti chraní a pomáhají jim a vládě ani nemluvím,když berou nemalé tisíce za nic a z naších kapes.Proč by to černé nepřízpůsobivé plemeno pracovalo?
  • Dokud tady budou vládnout komunisti (a chce snad někdo tvrdit, že tady nevládnou?), tak nám nezbude, než závidět západní Evropě, USA, a jiným vyspělým zemím, které nikdy nezažily komunismus.
    • Perspektiva většiny důchodců je v tom,že jim bude hned jak se dostane mladá generace k moci vyplácen zasloužený a spravedlivá důchod,povětšině za dostání lumpů k moci,důchod vyplácen na holý zadek bejkovcem.
    • Musím tě opravit, komunisti tady opravdu nevládnou. Nepleť si "bývalého jako komunistu", který byl komunistou pouze ze zištných důvodů a dneska je to "pravicový intelektuál a praktikující věřící". To jsou opravdoví šmejdi! A jinak, partajníci všech stran, polibte mi perdel! *1* Ať žije zdravý selský rozum nezkažený a neovlivněný falešnými, nedokonalými ideologiemi!!! *1* *1* *1*
      • TAK!!! Konečně někdo trefil hřebík na hlavičku - to, co tady panovalo od 50 let do konce osmdesátek, nemělo s nějakým komunismem nic společného, byla to prostě vláda ziskuchtivých, kariéristických, křiváckých, a povětšinou líných a neschopných zmetků, kteří se skrývali pod rouškou jakési ideologie.- Takže se vlastně tak moc nezměnilo,v některých případech jsou to ostatně dokonce jedni a ti samí papaláši jako dnes...
  • Hlavně, že si poslanci přidají minim 8 000,- Kč = to nemají někteří důchodci na celý měsíc...

    Je to hnus...
  • ilir
    MÁME DVĚSTĚ-(200) velmi dobře placených poslanců v tomto b..delčekystánu kteří se chystají ubrat jiným a přisypat sobě do plnýho koryta bez ohledu zda ti co je živili a živí mají alespoň na to aby nezmrzli a nechcípli hlady !!!! důchodci,invalidé,pracující matky s dětmi-PROTOŽE TY CO NEPRACUJÍ MAJÍ VÍC A NÁROK NA PORODNÉ I NA II.dítě-ty co pracují-jim to sečnou a nemá nárok ani na plínku !!!! Po těch co nepracují a již 600 let se přizpůsobují zaplatíme úklid kolem jejich chlívků,ale ta co pracuje a zapomene skovat popelnicu dostane pokutu 1.000,-Kč za dělání nepořádku !!!!
    Ti co tyhle vyžírky,povaleče,poslance,kriminálníky,sportovce,policajty komedianta a další z daní za odvedenou dřinu živili a nemají na léky NECHÁME HUMANITÁRNĚ POCHCÍPAT-MUSÍ SE PŘECI UPŘEDNOSTNIT TI CO SE NEMŮŽOU 600 LET PŘIZPŮSOBIT,TI CO JIM ZAVRAŽDILI PŘÍBUZNÉHO,UKRADLI VĚCI,POZVAT MUSULMANY atd.!!!!
    Je na čase ty smradlavé strany a straníky z dolní i horní komory vyhnat a volit OKAMURU,DSSS a jiné-kteří nekradli 25 let!!!! nemají na svědomí 50 otrávenývh z kšeftíků ,sto okradených co si zaplatili bydlení,zadlužili se a marně 15 let čekají na dům-byt a ARCIZLODĚJ PODVODNÍKY A ZLODĚJE PUSTIL Z KRIMINÁLŮ !!!!
    A teď nám se tlačí i tu majdanskou demokráciu !!!
  • Byli jsme tak "chytří", že jsme si je zvolili a teď bohužel musíme držet ústa a krok, nic jiného nám neprojde. Lidi celý život dřeli a teď mají pár korun, zatímco poslanci a poslanci EU mají statisíce!!!
    Hanba!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit