Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně že svatí zloději mají s Nečasem miliardy.Fuj! *12*
  • Církve na celém světě jsou v podstatě zločinecké organizace, které mají na svědomí obrovské množství utrpení a obětí, nakradené obrovské množství majetků, a přesto jim věří spousta lidí. Takže si to všichni jen zasloužíme...
    • sekta Leninova (KSČ) je zločinecká organizace *11*
  • Chudáci důchodci,kteří celý živoz dřeli a budovali tuto zemi,nakonec pomřou hlady a zimou na ulicích,ale pro fláterníky se prachy rozhazují.Ať jde tato hnusná odporná vláda do rekta (konečníku).
    • Jsem taktéž důchodce ,ale toto věčné naříkání mi leze krkem.Přesto je nepochybné, že z důchodu který u mě činí 9300Kč je docela těžké vyžít.Podstata je někde jinde. Mnoha důchodcům leží na krku jejích špatně vychované děti které se na jejích důchodu přiživují.
      Když jsem poprvé přinesl v učení výplatu 45Kč ,a ukázal ji otci Dal mi otec tehdy do ruky spořitelní knížku a řekl synu tam si každý měsíc ulož abys měl jednou až budeš starý . Poprvé jsem tam uložil 20Kč Toto jsem dodržoval 43let když jsem odcházel do důchodu měl jsem uspořeno tolik,že dnes nemusí stěžovat že mi chybí finance. Mám dva potomky které jsem o útlého dětství učil to co mě můj otec.Chvála bohu rychle pochopil, že 1+1=2 ,a že všechno co je na dluh stojí dvojnásobek. Celí život jsem byl manuelně pracující člověk ve stavebnictví.To jenom na okraj, aby si někdo nevysvětloval ,že jsem peníze někde vyležel.Protože jsem je těžce vydělával proto jsem každou korunu třikrát otočil v ruce než bych ji vydal za nějakou nepotřebnou zbytečnou věc. Známe staré pořekadlo „jak si kdo ustele tak si lehne.Já jsem si ustlal v mládí dobře ta také ve stáří dobře ležím,a vládnutu můžu mít na háku.Ani jedna vláda pro obyčejného občan nikdy nic neudělala.Kdo se o sebe nepostaral sám má dnes problém.
      • Dobrý, měl jsi štěstí, že sis mohl spořit pro sebe a nemusel jsi cpát peníze zlodějům, jako dnes ve II. pilíři !!! Ale trochu asi také kecáš. Ono ten důchod 9.300,- Kč mají dneska uklízečky a ne zedníci. Ale zato jsi si mohl za komunistů klidně přivydělat a uspořit na melouchách !!! To dneska nejde - někdo to udá a je z toho daňový únik a exekuce...Takže buď rád, že jsi makal za komunistů, dneska bys nedělal ani přidavače...
        • To není o štěstí šetřít si mohl každý musel ale chtít .Jestli jste cpal peníze do zlodějů ,tak já tedy ani korunu. ano ušetříl jsem i na melouchách. Z melouchu jsme chodili společně ,já peníze donesl domu, a ti ostatní je prochlastali.To, že to dneska nejde je lež. Dneska se to provozuje tak , že se nahlásí na pracovní úřad ,nechá si platit podporu, od těch co poctivě platí daně a sociální pojištění a bouchají takzvaně na černo.Někteří toto činost provozují s úspěchem několik let. Bylo by pro ně neštěstí kdyby náhodou dostali práci. Taková je realita.Když jsme nějaký ten melouch tehdy měl tak se dělal v sobotu a v neděli ,a to se ostatní váleli u rybníka.Tuhle si v televizi stěžovala jedna důchodkyně která pracovala prý celí život ve zdravotnictví, že je její důchod 8500 Kč.Taky lhala?. Taková je realita že uklízečka má větší důchod než třeba zdravotní sestra.Čím nechci ponižovat práci uklízečky. Můj důchodoví lis zde opravdu není nutné kopírovat.Ten kdo chce věřit tak může ,a ten kdo ne tomu to právo neberu ,ale hlava mě s toho rozhodně bolet nebude.
          • Jo, píšeš rozumně. Přesné je to, že to ostatní prochlastali a nešetřili, když mohli. To je pak jejich vina. Ale ve stavebnictví byli větší výdělky . Já jsem tu dobu prožil celou a jako technik konstruktér jsem měl vždycky nižší plat, než dělníci. Mohu to doložit, mám své výplatní pásky schované. Ale dnes zdravotní sestra nemá nižší plat než uklízečka. Jinak tedy pokud máš nižší důchod, tak jsi musel jít do důchodu ještě za komunistů, nebo krátce po plyšáku, protože já šel do důchodu až v roce 2005 a to už se ty výdělky z dob komunistů násobily. Takže já jsem měl celý život nižší plat než dělníci, ale díky systému po plyšáku se mi tak zvýšil základ pro výpočet důchodu a mám dneska důchod vyšší, než ty. Ne závratně, ale ano. Jinak si to nemohu vysvětlit , je to jen rozdílem v době odchodu do důchodu, protože do vašich nízkých důchodů už pak přišla jen valorizace a ne zvýšený základ pro výpočet. Brácha šel do důchodu hned po listopadu a dostal jen kolem 3 tisíc Kč a pak se mu to zvedlo, ale zemřel v r. 1998 a to měl důchod 5.tisíc, dneska by měl asi jako ty. Starodůchodci z dob socializmu na to moc doplatili, i ty , to je vidět. Omlouvám se tedy za to, že jsi kecal, není to pravda. Ale brácha také jako manuální pracovník v kovovýrobě (údržbář) si vydělával víc za komunistů, než já. Nu a ty dnešní " melouchy ", jsou daňové úniky ( to byly tehdy také) , ale čeká se jen, až na to někdo hupne. Zatím mají to štěstí, že vláda se stará hlavně o své nakradené a tohoto si nevšímá. Ale přijde vláda, která na to také hupne a budou mít vymalováno - vezmi např. Švédsko, tam něco podobného prostě neexistuje, tam by je vyhmátli !!! No nic ve zlém, přeji všechno nejlepší, a nějaký ten úlet omluv, ulétává mi to ze vzteku, ale ne k tobě : Zdravím !!!
  • Je přece důležité, že zvítězila pravda a láska, nevládnou nám komunisti a máme "svobodu." Koho z vlády zajímají nějací důchodci? Vždy, když čtu o podobné vládní lhostejnosti vůči těm, bez jejichž práce a úsilí by nemohli týt, vybaví se mi Důchodce od Karla Kryla.
    • To,že nevládnou komunisti,je dost naivní představa.
      • Zato ty jsi nejen naivní, ale navíc neuvěřitelný blb !!!
  • Důchodci co celý život pracovali a vše si bez možnosti se tomu vyhnout platili přes mzdové účtárny jsou zrcadlem a jasnou nápovědou toho co nás pravděpodobně čeká všechny pokud se tomu nechá volný průchod a nechá se to dojít do situace, kdy člověku fakt zbyde akorát to modlení se někde ve studeném kostele, kde hned vedle bude stát kasička či dokonce nějaký církevní somrák co bude třepat talířkem i na to málo drobných od nějaké babičky co se pak půjde najíst akorát do nějaké žebrácké vývařovny, kde ji zase jiný "věřící" bude za její celoživotní práci nalévat chudou a velmi draze předplacenou polévku za její vlastní peníze co se takovým narvaly jako dar od jiných zlodějů co umí žít jen z peněz a práce druhých i na jejich úkor. Zbytek dalších chytráků a gaunerů bude šikanovat a vyhrožovat tomu zbytku s tím, že je hlavní, že máme demokracii a nevládnou nám levičáci do doby až se lidi budou muset v pudu vlastní sebezáchovy semknout a pořádně pak zatočit se všemi tak, aby všechno patřilo k užitku naprosté většiny lidí a ne jen pro pár zlodějů, chytráků, gaunerů a pomatenců co jsou drze přesvědčení, že ta většina je od boha poviná jim sponzorovat jejich svatou pomatenost a parazitování.
    • A hlavně, že Kalous sebral daňovou úlevu pro pracující důchdce. Práce je pro mnohé z nich záchranou,jak v současné době vyžít.
  • Na seniory nezbude. Přednost přece dostaly církve, které to nepotřebují, protože stát jim stejně všechno bude platit !!! A Duka se svými hodnostáři mohou klidně hodovat a pít mešní vínečko na mrtvolách důchodců, kteří jsou nuceni umírat hladem a zimou. Opravdu, církve jsou nejhumanističtější na celé zeměkouli, snad jen kanibalové jsou na tom o něco horší...
    • Soudruhu, církve dostanou BĚHEM 30 LET něco přes 50 miliard v penězích resp. ve státních dluhopisech a to majetek, který jim komunisti uloupili a nelze ho vrátit, protože byl zničen rozkraden atd. Zato se jim ale přestanou platit ze státního rozpočtu náklady na provoz, což činí asi 2 miliardy ročně. A když jim závidíš, mohl jsi také vystudovat seminář a klidně hodovat a pít mešní vínečko.
      • co uloupeno bude vráceno *6*
        • Tak vraťte komunistům majetky, uloupené po roce 1989 !!! Vracíte to, co nikdy uloupeno nebylo, ale co jste uloupili pro sebe, to berete jako řádný výdělek, že ??? Tvoje názory jsou na "napíchnutí" na ty nejšpičatější "tento" - vidle !!!
          • Komunisti hlásali, že vše bylo společné.Těch kovaných Jakešů bylo poskromnu těch příživníků na straně byla většina ,a těch co tam byli jen tak "co kdyby se to někdy hodilo"
            Tehdy se říkalo že nás je ze Slovákama patnáct milionů , a milion bylo komunistů.Ty paláce které měli v každém okresním městě si stavěli z daní i těch čtrnácti milionů kteří měli odvahu nebýt v partaji. Je pravdou, že platili nějaké měsíční příspěvky jaké nevím.To nemohlo stačit ani na platy těch povalečů co se v těch palácech povalovali.
    • Ať si staroušci sáhnou do svědomí, zda cinkali klíčky a koho opakovaně volili... včetně černoprdelníků (odborný diplomatický termín MZV Schwarzenberga) a kleptopravice. *12* *16*
      • Mýlíš se, většina dnešních důchodců necinkala, cinkali studenti a těm je dnes kolem 40 let !!! To jsou podle tebe ti "cinkající důchodci ??? Máš to pomotané, zajdi si na psycho, jako medikolog bys to měl vědět, co ti pomůže. Taky jsi jeden z těch, co všechno svedou na nevinné, aby ochránili kriply...
        • Mladíčku, studenti byla namyšlená paka se silným ego a s prázdnou životní zkušeností vždy, ale doučte se aritmetiku ze základní školy. Tolik hlasů pro změnu k současnému stavu by studenti nedali dohromady, ani kdyby šli volit každý desetkrát. A oni byli i tehdy důchodci pamatující Hitlera, Masaryka a dokonce císařpána. To by měl pochopit i dušení krypl, hloupý Honza - který ze zločinců dělá nevinné. Nejste advokát?
  • Je zajímavé,že cigánům se dávky na bydlení dávají automaticky a lidi co poctivě makali 40let na ně nemají nárok,kolik cigánů má odpracováno 40let?Hnus tento banánystát.
    • Kdyby jen to. Ale cikáni berou další příspěvky tak, že si legislatívně děti mezi sebou vymění. Fyzicky zůstanou doma, ale jsou napsány "na strejdu" a strejdovy děti zase na ně a přihlásí se tak o pěstounské dávky namísto přídavků na děti, protože pěstounské dávky jsou dvakrát vyšší, než obyčejné dětské přídavky. Nikdo to z vlády nešetří a normálka bez diskuzí jim je proplácí. Takže zatíco "bílá" rodina bere obyčejné přídavky na děti a ještě musí někdo pracovat, cikáni pracovat nemusí a dostanou vyšší dávky než my a k tomu s pěstounskými dávkami si tak taková rodinka přijde taky až na 100 tisíc měsíčně... A hurá na automaty, kde to prohrají. To ale Kalouskovi neva, protože má z hazardu podíly ( dává jim povolenky) a aby bral víc, tak jim na ten hazard vlastně posílá prachy ze státního rozpočtu. No, bodejť by se Pišta Žiga netulil k vládním zlodějům, když nemusí makat a bere majlant...
    • Cikani nemakaj, ty sotva se narodi ,tak uz maji invalidni duchod. Je to bordel, ja kdyz budu mit problem, tak mi na socialce reknou, aby se o me staralo moje dite. Cigosum rovnou sypou prachy protoze se jich boji. Tak to tady chodi. *16* *11*
  • Církev byla a je a bude jen banda zlodějů a buzerantů! *12*
  • Nemají čas řešit problémy důchodců. Musí se starat jak si co nejvíce nakrást ! Na důchodce si vzpomenou až měsíc před volbami a to všichni bez vyjímky. Je to jen banda zlodějů, tunelářů a úplatkářů. Pamatujte si to. Nic jiného je nezajímá !!!!
  • No nevím... :-( podle mého názoru,by mělo být o důchodce postaraný! Taky odváděli a musejí makat jak šroubci a že těch peněz do státu vrazili! Bez ohledu na funkce,co dělali,jestli ten makal,nebo ne. Odváděli státu několik desítek let,mají nárok na slušné dožití!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit