Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dvě třetiny Čechů? To by mě zajímalo, kde ten průzkum dělali? Určitě v Praze a možná že i mezi těmi, kteří s námi stáli na jedné startovní čáře. Malinký rozdíl byl v tom, že oni měli peníze a známé na vysokých místech a tak se ke každé dobré investici dostali dříve, než se o ní začalo veřejně mluvit. Možná, že se ptali i mezi studenty, ale ti neví o čem se vlastně mluví, čerpají zprávy z medií a z vyprávění těch, kterým tento bordel vyhovuje. Pokud by byl průzkum veden mezi obyčejnými lidmi, asi by dopadl trochu jinak. Ono totiž všechno nebylo tak špatné, jak se dnes mladým vypráví, byly školky a jesle, bylo dost práce pro ty, co chtěli pracovat. Co je dnes? Rozkradená republika, zbohatlíci, kteří nevědí co s penězi a chudáci, kteří obrací každou korunu a bojí se, jít k lékaři jelikož jim na to nezbývá. To nemluvím o okradených důchodcích, matkách s dětmi a těch, které tento režim okradl a vyhnal bydlet do kanálů a pod mosty. Názor této lůzy nikoho nezajímá. Nebo se jich při průzkumu také někdo ptal?
  • Ale avyboje přece nesouhlasí s tou propagandistickou manipulací. Takže do čela nepatří on, ale vy.
  • ... s tebou v čele !
  • Je pravda že tak velký zadek je pro uvedený účel nepoužitelný.
  • Ten ho má až po kolena.
  • To omezování diskusí znamená,že lumpům u moci teče pořádně do bot.Takto proti sobě tak popudí národ,že při revoluci pak dojde k vybíjení celých vlastizrádných rodů a ne, že se vybijí jen lumpové a rodům se znárodní majetek,ale nechají je revolucionáři žít.
  • Pokud by byla uvedená informace pravdivá,tak by to znamenalo.že národ Čechů je většinově stádem blbů.
  • U celebrity s velkým zadkem je omezena diskuze. Tak svůj příspěvek vkládám tady:
    K čemu takový zadek? Když ji někdo chce vzít na anál, tak se do ní nedostane.
    .
  • Většina lidí si určitě nejenom myslí, ale určitě se má i lépe a rok 89 přinesl jen positivní změny. Kdo si myslí opak, ať to nahlásí svému soukromému nebo státnímu zaměstnavateli.
    Je povinné jít oslavovat hromadně na Národní, že například už nikdo nestojí frontu na banány, mandarinky, toaletní papír, nikdo nestojí frontu na úřadu práce, nikdo už 25 let neumrznul, nikdo nežebrá, nehrabe v kontejneru,nikdo neodložil do Babyboxu děti, nikdo nespáchal z důvodu ztráty zaměstnání sebevraždu, nikdo nebyl z ekonomických důvodů zavražděn, nikdo nebyl už 25 let otráven metyalkoholem, nikdo už nemusí jíst otrávené jídlo dioxinem, jedem na krysy z důvodu chamtivosti podnikatelů, nikdo nebyl okraden a podveden podnikatelem, všichni dostávají řádně výplaty za odvedenou práci nikdo není v otroctví a vykořisťován, není nucen k prostituci, nemusí spát pod mostem, emigrovat za prací a tak podobně.. nelze vyjmenovat všechny klady. Je v ČR někdo, kdo chce po 25 letech tvrdit opak ?

    Zde jsou jen některé z důkazů o prosperitě většiny obyvatel z veřejně sdělovacích prostředků : desítky miliónů nevyplacených mezd například zde: http://ostrava.idnes.cz/zamestnavatele-v-moravskoslezskem-kraji-dluzili-lidem-temer-50-milionu-138-/ostrava-zpravy.aspx?c=A130118_1878581_ostrava-zpravy_jog nebo přes 2 biliónů státních dluhů http://ekonomika.idnes.cz/zahranicni-dluh-ceska-za-2-ctvrtleti-2013-dhg-/ekonomika.aspx?c=A130930_101802_ekonomika_spi , téměř milión exekucí ročně http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/199088-temer-milion-exekuci-strasidelne-ocekavani-i-pro-letosek/ , tisíce bezdomovců http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pocet-bezdomovcu-stoupl-o-patnact-procent-184605 , http://duchody-penze.moneymag.cz/2274-duchodci-uz-nemaji-ani-na-bydleni-socialni-politika-se-hrouti/, http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Tragicka-socialni-politika-Pribyva-zebraku-A-chtivych-neziskovek-263343, zchudlých rodin http://ekonomika.moneymag.cz/2368-zadluzene-cesko-rodiny-zivori-dluzi-uz-desivych-1-16-bilionu-kc/,http://zpravy.kurzy.cz/349524-davky-opet-neprisly-stovky-pestounu-maminek-na-materske-ale-i-nemocnych-maji-problemy/http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/221069-handicapovani-si-stezuji-na-zazracne-uzdraveni/, stovky umrzlých (15-20 ročně), tisíce sebevražd a vražd z ekonomických důvodů, statisíce ekonomických emigrantů, otrávené potraviny jedem na krysy,48 metylalkoholem otrávených lidí http://www.policie.cz/clanek/dalsi-obvineny-a-dalsi-obet-v-kauze-metyl.aspx, otroctví http://www.denik.cz/ze_sveta/cesko-patri-mezi-evropske-zeme-nejvice-ohrozene-otroctvim-zjistila-studie-201310.html?utm_source=poutaky&utm_medium=denik_cz-mereni , a tak podobně ...

    Tak to je ta slibovaná prosperita, demokracie, svoboda, právní stát a dodržování mezinárodních závazků presentovaný z vládnoucích stran, vzniklých z Občanského Fóra za 25 let ??? No 3/5 se má lépe asi v kontextu že po 25 letech utahování opasků a prosperity v tržním mechanismu podle Občanského Fóra http://www.89.usd.cas.cz/dokumenty/26.html - Nějakou sociální dávku pobírají v Česku tři pětiny občanů.
    http://www.novinky.cz/ekonomika/202442-na-socialnich-davkach-stat-rocne-vyda-437-miliard.html
    Po jejich postupném odbourání si tyto dávky občané vyhrabávají z odpadkových košů, spí pod mostem, kradou v obchodech atd... Ať žije tržní mechanismus - Pod heslem Kapitalismus a jednotnou Evropu vybudujeme, kdyby na chleba nebylo !
    *1* *15* *2* *4*
  • INZERÁT :
    Je mi 48 let, hledám ženu k vážnému seznámení.
    Profese: 22 let poslancem parlamentu ČR, slušný, chytrý, neúplatný, inteligentní pravicový konzervativec
    Vlastnosti: usilovnost, čestnost, ochota těžce pracovat, cit pro spravedlnost, pravdomluvnost, neúplatnost, boj za základní lidská a sociální práva na práci, bydlení, důstojné stáří občanů a podobně…

    Okamžitá ODPOVĚĎ :
    Je mi 30 let.
    Profese: Podnikatelka, už 15 let poskytuji erotické služby („prostitutka“)
    Vlastnosti: dosud jsem panna, registrační pokladnu mám vždy u sebe a jsem ochotna předložit svoji provozovnu kdykoliv ke kontrole…
  • FAŠISTI už nejsou Komanči se maji líp protože je nikdo nechtěl pověsit.
  • Ač fašisti z KSČ škodí kde se dá, lidi na ně z vysoka s...... a mají se dobře.
  • Tak Anno proletářko - za prvé ne jiříku, ale jiřiku. Za druhé tě ubezpečuju, že jsem v tom tvym sociálismu prožil 49 let, za třetí tě upozorňuju, že od 91. podnikám jako živnostník, nikdy jsem od nikoho, ani od státu, nic zadarmo nechtěl, ani nedostal, ani marodní, ani za dovolenou, všechno jsem si pěkně musel sám odmakat. Daně jsem nejspíš platil větší než ty. Za čtvrtý - takovou káču jako jsi ty člověk jen tak nepotká. Myslím, že by ti to víc slušelo u škopku, než tady. *1*
  • No, ti, co vám tady odpovídají jsou na tom inteligencí asi tak stejně jako vy.
    Bohužel, to, v čem teď žijeme, rozhodně dobré není, možná je to i objektivně horší, než minulý režim. I když spíš je to tak nastejno. Samozřejmě, plno lidí odpoví, že je dnes líp, protože se to tak má říkat. Skutečnost ale opravdu tak růžová není.
    Nutno ale říct, že jak tehdejší, tak dnešní režim stojí na lidech jako jste vy, tedy na lidech, kterým je jedno, kdo zrovna vládne, hlavně když z toho něco kápne a pak na lidech, kteří mlčí.
  • Tak způsobu školství v Americe bychom se měli bát. To je ještě horší, než v Čechách, nebo na Slovensku. Je otázkou, zda americké školství nepatří k jedněm z nejhorších na světě.
    Co se používání titulů týká, tak většina lidí, co se ráda honosí titulem, jsou lidi neschopní. Jinak i v ČR se defakto běžně tituly nepoužívají. A pak se, bohužel, musí používat tituly, pokud člověk chce mít alespoň nějakou šanci, že dostane odpověď od politiků. (Bez ohledu na to, jaká ta odpověď bude.)
    Co se týká akademických a pedagogických hodností, tak si myslím, že náš systém je docela dobrý. Rozhodně bych nenechával jmenování profesorů a docentů na jednotlivých vysokých školách, zejména na těch soukromých bych to nenechával.
  • Bacile,ty jses ZABAVNY Covek.Dej nam obcejnym lidem ,jak lze parazitovat ,samozrejme USPESNE.To vis,take bychom radi sli na vecere,do vyrivky a dali PLZINKU.Ale kde na to brat a nekrast?
  • Praskne ti žilka.
    .
  • Praskne ti žilka.
  • No, bohužel to asi pravda bude. Holt lidi se rádi a snadno nechají zmanipulovat, nebo alespoň mlčí, čímž defakto režim podporují taky.
    No, u mladé generace je ještě ten problém, že jsou dětem už od mala vymývají mozky, takže se moc zlepšení očekávat nedá. Holt už zase ryjeme držkou v zemi.
    No, podle vývoje na Ukrajině se dá soudit, že to ale už nebudeme dělat dlouho. Bohužel, stav nebude příznivější, ale naopak.
  • Nic než pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit