Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi nebuďte na hlavu padlí.Proč volíte knížete?To jste už zapomělí co říkal když nastoupil do úřadu k Havlovy?Že je potřeba omluvit se sudetským němcům za odsun,vrátit majetky církvím a šlechtě.Jenom se divím,že studentimu takovému lotru fandí.Volby byly asi zmanipulované.Nejde mi do hlavy poslední skok o 5-6 procent hlasů,pro "knížete".
    *6* *6* *6*
    • Tady se hraje o definitivní likvidaci České republiky a hraje se na naivitu mladých lidí.
      Podobnost s r.38 je dost nápadná. Takže volte Knížete!
  • Velmi chytrá paní, vysvětlila to ovcím a blbům, ovšem s jednou chybou, a to srovnáním s Havlem kterého nemůže 90 procent lidí ani cítit.
    • Takže jsi to pochopil...
  • Pokud chcete,aby byla republika ještě menší,případně jen kolonií suděťáků a pohrobků nacistů,tak volte """KNÍŽETE""" Potom promrknete,až se budete stěhovat z pohraničí.Tenhle dementní stařík je jen loutkou a ve svém omezeném myšlení už není schopen rozlišit k čemu ho použili. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • Seš klasická ukázka komunistického intelektuála; nechceš pracovat v naší škole coby učební pomůcka? Uskladnění v teple a suchu garantuji.
  • V průběhu voleb byl ještě v sobotu dopoledne Schwarzenberk až čtvrtý se ztrátou cca 5 procent. A za hodinu, dvě, div že nezvítězil. Volba to byla velmi podivná, najednou jako kdyby všichni zbylí voliči už voloili jen Schwarzenberka.... Nikomu nevnucuji můj osobní názor a nedoložitelné důvody, ale osobně mi nikdo nevymluví, že to byl volevbní podvod. Nikdo hlasy přepočítávat nebude jako v USA, ale tady už bylo tisíce podvodů, které dodnes nebyly odhyleny a jediný, kdo je v base bez soudu je Rath-dost možná nebvinný. Prostě překážel a bud naším "hrabětem Monte Christo...Volební systém - dvoudenní, v noci nikdo nic nehlídá a urny jsou jen přelepené lepenkou s razítkem, jaké komukoli udělají za stovku na počkání. Patří do 15 století, kdyby se tenkrát něco ovšem volilo. A další možností je počítačový program, který výsledky zfalšuje za pár vteřin... ani ten není problém pro programátory. Volební komise jsou různorodé a sčítají poctivě, tím ale podle mne volební poctivost končí... A Zeman už asi ví, že za prezidenta je předem naprogramovaný Schwarzenberg, proto nebude zbytečně cpát peníze do kampaně... Kalousek nepotřebuje boha, ale Schwarzenberga na hradě, aby měl drápy na ČNB a té odebere bankovní dohled , banky budou vytunelovány a občanům zbudou jen dluhy... ty tu mateřské zahraniční banky nechají, ale úspory odplují do EU a následně úspory našich občanů "prožerou" Řekové a Italové... Inu, proč blbečkům nechávat peníze, že ??? Opravdu jim peníze do rukou zřejmě nepatří - hlavně, že tu nevládnou komunisti...
    • Národe probuď se toto je jediná cesta
      http://www.youtube.com/watch?v=xXekFsv-NuY
    • Ty to zjevně nemáš v životě lehké; vyzkoušej si přivydělat psaním vědeckofantastických povídek.
      • A proč bych měl psát sci-fi fantasmagorie, když je tady mám jako na podnose. A ty čti, co je napsáno, pokud tedy jsi alespoň alfabet - píši přece svůj názor, mám na svůh názor právoí a navíc předem upozorňuji, co je mi podivné a proč a píši, že to nemohu doložit,k tedy, že jsde jen po spekulatívní názor. Zda je pravděpodobný, ať si každý posoudí, na kolik jsou ty podivné okolnosti pravděpodobné. Prostě tvrdím, že Schwarzenberg bud ečeským prezidentem, protože ty "temné síly" potřebují na hradě Schwarzenberka a ne Zemana. A ten to buď ví, nebo minimálněw tuší, ale předem to nevzdává, poněvadž to také nemůže doložit. A z jeho úst by to již bylo horší. Ostatní si snad můžeme myslet, co chceme, ne ???
  • Pokud chcete,aby byla republika ještě menší,případně jen kolonií suděťáků a pohrobků nacistů,tak volte """KNÍŽETE""" *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* Potom promrknete,až se budete stěhovat z pohraničí.Tenhle dementní stařík je jen loutkou a ve svém omezeném myšlení už není schopen rozlišit k čemu ho použili. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • stejně to bylo rozhodnutý předem, nevěřím volbám.. *16*
  • Po likvidaci Okamury nebylo z čeho stejně vybírat. Jeden kandidát téměř jako druhý. pro občany žádný přínos.
    • Já tady poskytl návod jak si vyžádat Okamuru na Hrad.Stačí mít kvalitní školu a matematiku a je to.Využil to někdo myslím v Plzni a Okamura měl 1 hlas.Kdyby to udělalo 55% občanů tak by tady nebyla tato diskuze.Poslední záchrana volte Zemana,abychom tady nebyl opět naštvaný národ.
      • A to už je moc práce. Udělat si svůj volební lístek.
  • Je zvláštní, že 87 % Čechů nesouhlasí s vládou, ale kníže, který je mediálním produktem TOPky a který ji vytáhl nahoru, jim nevadí. Jeho podpis je jak pod růst podvazujícím vyšším DPH, Drábkovýma pomýlenostma i restitucemi. O nejslabší ministryni kultury všech polistopadových dob ani nemluvě. Neříkám, že je kníže ze všech nejhorší, zároveň ale ani není mým kandidátem. Když se na to tak dívám, vidím teď jeden velký mediální produkt.
  • Zajímavý, že někomu sem tam ulítne sprostý slovo a příspěvek se hned vyřazuje. Pan
    "Not CSSD" je asi vzácná vyjímka, ten může VŠE. Anebo žeby to byl přímo placenej redaktor a korektor příspěvků?????
    • Chovej se slušně (jestli to umíš) a nic se ti nevyřadí...
  • Sice máte pravdu, nicméně mě ne. To že banda blbů věří růžence je ze dvou důvodů. Mají averzi proti Zemanovi a druzí jsou blbové, kteří si nechtějí a neuvědomují důsledky. To je asi vše co jsem chtěl napsat *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit