Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... Andrej je jednoznačně ministr s chronicky nejlepší náladou ve vládě, holt je pohodář :)))
  • za cenzura roztahnozky a stetky jsem nikdy uctenku nedostal . To se muselo kdekoliv refundovat jinac ...
  • jsem to dost casto prozil bez uctenky , to je pravda. Dokonc i za doby kdy nebyly banani . Jinde doslova uctenka na kazdej prd . Ne , nepujdu si nic proverit nikam . Kdyz se nestane nic , tak v cem mas problem ? Jak to popisujes , tak se vlastne nic nezmenilo , tak proc jsi na infarkt ???
    Kdyz se nic nemeni , kam ten ktery ucet kdo odesle je mi na haku. Ja platim , v tomhle pripade a moje jmeno tam neni . A ze prijemce ma zacalovat dane ? Tak jestli je uz caloval drive , tak o co jde !! Net ma uz dokonce v CZ snad kazda hazlbaba . I kdyz pri tech cenach pripojeni tamo , to je vec jina .
  • Tak nevíš?
    Účtenku si dostával i bez nějakého EET co tady meleš za bludy. Účtenku si dostal i za komunistů před 30 lety. Elektronické pokladny mají dneska uchovávané informace i několik měsíců. Tady přece jde úplně o něco jiného pokud si účtenku nevezmeš, to je Tvůj problém a když si ji vezmeš co myslíš, že se stane? Ty půjdeš si prověřit na ministerstvo financí zda zrovna ta Tvoje účtenka byla zaslána do centrály a Tvoje částka byla zaúčtována? Je to normální buzerace a chujovina. Pouze se zdraží zboží a co se stane? Babiš vybere více na daních a bude říkat vidíte já jsem to říkal, že se vybere víc lidé nejsou poctivý. Nevybere se více, je to pouze politický tah Babiše a opět lidé slepý a hluchý mu na to skočí.
  • EET budiž a od 1.12.2016 ani kačku dotací agrofertovnímu burešovi,ja su pro.
  • To neni o kradení ale o tom že tenhle bača krade nejvíc,tot miliardářem snadno a rychle.Jiný komunista rozkrad sportku a ještě tvrdil že za něho prosperovala.Ksčm tvrdí totéž .vrátili zemi o 20 let dozadu a tvrděj jak jsme se měli a pohrobci v demokracii jedou dál a ještě se spolčili s jinýma lumpama.
  • Komunista dnešních dnů jak vyšitej tenhle bureš.Kdyby OSVČ neodvedli ani kačku,což nejde, tak rozhodně nevyžíraj statní rozpočet jako bureš.
  • Znam několik drobných podnikatelů kteří fandily asociaci nenažraných občanů před 5 lety kdy apolitické hnutí proti korupci tvrdilo že je apolitické a bureš že do politiky nepujde.Dneska je dělnické třídě předhozen plán že každý soukromník je zloděj.Děl.třída je nepočetnější vrstva voličů .Oni ty soukromníčci rozhodně nerozkrádaj dotace a daně jako Babiš a ostatní.Jak říkal soudruh Hitler buď je získáme my nebo komunisti.Jenže dělníčkové nevíte že dojde i na Vás a mafian bureš se bude mít nejlíp v této zemičce a vy budete plakat pod agenturama a nebo Vás vymění za ukačka a pod.Teda nejlepší PR už mu udělal bordel ala ODSCSSDODATOPCSSL ,ale nikdy tyhle strany nechtěly absolutní moc ,media a pod.jako ANO.
  • Dost a hodne cestuji po svete . Beznou veci v mnoha pomerne inteligentnich zemich je , ze na kazdou blbost uctenku dostanu. jenom Evropa , Italie. Na obycejnem tydennim trhu v malem mestecku jsem si koupil ponozky , zubni pastu a slipy , neb jsem vse zapomnel ve spechu doma. U 3 stanku , Kvalita nevalna , kdyz musis tak musis. Behem nekolika doslova sekund vybrano , hozeno prodavacem do igelitky a k tomu v ni vzdy pristal listecek - ucet. vytvoren v kase na baterky , doslova , ktery ma kazdy u toho sveho stanku. Jen opravdu priklad z posledni doby , ohl bych jit i dale od Cech , ale v podstate to same vsude.
    Takze dost dobre nechapu oco v CZ jde !! Ze by se opravdu drive kradlo a Babis ma pravdu ???
  • Za Babiše se navýšil státní aparát díky EU.
    Myslím,že EU už tady nějaký pátek je. Tak proč navýšení státního aparátu díky EU. Nerozumím.
    A co EET, za to taky může EU, že se navýší státní aparát o X úředníků, kteří ty vybrané daně pěkně zchlamstnou. Ale neboj, daň ze zmzdy odvedou.
  • "Na našem osobním setkání mi přitom Andrej Babiš řekl, že IBM nabídla lepší cenu, než byla ta vysoutěžená. Až nyní se po dlouhém utajování zjistilo, že ve skutečnosti byla o 10 milionů vyšší," říká Bláha. Takzvaný portál finanční správy byl vyvinut ve spolupráci Generálního finančního ředitelství a opět firmy IBM.

Já nelžu viz odstavec, a další a další překroucené věty z úst pana Bureše, potom co mu PR řeklo, že to přehnal.
    A nekradu viz Čapí hnízdo. Ha ha ha.

Nejsem jako oni. Já jsem křišťálově čistej, že ani křišťál nemůže být čistější.
  • Každá vláda počínaje Klausem(140mil.) Topolánkova (80-120mil.) Každá z nich udělala sekeru a přitom ještě dokázali rozkrást důchodový fond. Za Babiše se navýšil státní aparát díky EU a ještě má plusový rozpočet , Tak kdo tady krade více???? Prostě už toho bylo dost. Daně mají platit všichni . *3*
  • Je uplne jedno kolik se na danich vybere kdyz Babis i ostatni politici dokazi jakoukoliv castku spolecnymi silami odklonit, vytunelovat, prerozdelit, prelobovat atd - cesky receno rozkradou jakkoli velke mnozstvi penez napr. pomoci predrazenych statnich zakazek- viz tento clanek. Proc taky ne, kdyz jim to ovcani stale zerou a toleruji? Uvedomte si, ze o kolik vic toho dokaze Babis vybrat, o to vic pak toho bude moct s ostatnimi politily rozkrast a to je preci strasne dobra zprava no ne?:-)
  • Obrázek, dvě mísy WC, mistr ukazuje na jednu a vykládá podnikateli:
    To je nejnovější mísa EET. Změří, zváží a zanalizuje ti ho.no a spočítá, jestli tvé ho.no odpovídá tvým příjmům a výsledek pošle online Babišovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit