Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne
    "Babiš obchází hospody a přesvědčuje majitele, že zdražovat nemusí."
    V Canade to mame uz roky, nikdo neplakal, ze zbankrotuje ani zadny krcmar nezdrazoval.Tak nevim proc ten usmoleny koblizkar chodil ty putykare utesovat, vsechny naklady si stejne odpocitaji z dani, hladovi smejdi.
    • No jestli to nebude také tím, že v kanadě je jiná životní ůroveň. Až budou lidi v čechách brát co kanaďan a za pivo si budu účtovat 100 kč, tak taky nemám problém. Ale tady a hlavně na vesnicích jsou jiné marže, než v kanadě. Tady lidi otáčí každou korunu, aby vyšli.
      • vanhorne
        "jiná životní ůroveň"
        Lisi se tim, ze kdyz u nas prijdou Czesi do restaurace, plati uplne stejnou cenu jako domorodci, ale v Czesku jeste i dnes pro cizince jsou ceny doubled.Zavedeni EET to zatrhne a proto asi prazsti hostinsti nejvice krici, ze musi zvysovat ceny jinak zkrachuji.
        • No, ale čechy nejsou pouze praha, proboha. Že si to necháte líbit a pak si ztěžujete někde na netu, to je váš problém. A to že vyřeší EET. Já být hospodský tak dál jedu dvě ceny. Vám dražší. Pozměnim v názvu nějaké to slovíčko a sevírkám řeknu, tohle účtujte cizinců, tohle našincům. Akorát zaplatím větší daň, z čehož bude mít bureš radost. A z finančáku stejně nezvednou zadek, aby to kontrolovali.
          • vanhorne
            "pak si ztěžujete někde"
            To nebyla zadna stiznost, jenom jsem poukazal na prumerneho ceskeho podnikavce v pohostinstvi,Ty ale kvicis jako nejaky prazsky krcmar.Cechy nejsou pouze Praha, to vim take, ale prazsti zlodejsti putykari hned zacali jecet jako Victorka u splavu, ze je to znici.
            "Já být hospodský tak dál jedu dvě ceny".Tak si ji kup nebo pronajmi a jed treba na 5 cen, who cares.☺
    • ... usmoleneho koblizkaze stejne jako me vzdy rozesmeji hlupaci bez mozku jako ty, blbe :)))
  • ... Andrej je jednoznačně ministr s chronicky nejlepší náladou ve vládě, holt je pohodář :)))
  • Obrázek, dvě mísy WC, mistr ukazuje na jednu a vykládá podnikateli:
    To je nejnovější mísa EET. Změří, zváží a zanalizuje ti ho.no a spočítá, jestli tvé ho.no odpovídá tvým příjmům a výsledek pošle online Babišovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit