Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A teď si představte, že si to přečte nějakej omezenec bez vlastního názoru, přidá k tomu ještě svoje vize a blábol je na světě.
    Někdy toho Besta fakt nemusím.
  • Beste ty kecy jdi vykládat vopici vbílém domě!
  • Za prvé. V USA není svoboda slova, ale novináři píšou jak jim nařídí šéfové ev. majitel novin. To je zřejmé z hodnocení zejména zahraničních události.
    Za druhé.U nás není postkomustický, ranně kapitalistiký feudální bordel.
  • Erik Best popsal, co může Zeman udělat Ištvánovi. - Doufám, že vynechal zvlášť drastické podrobnosti.
  • No, ono tady ty také žádnou genialitou neoslňuješ...
  • Pane Beste, tak mi to připadá jako " Nebude li pršet nezmoknem.
  • Pro ??? To je blbost a tys totálně nechápavý. Pokrok by dnes byl i za komunistů, oni tenkrát na západě také neměli Toyoty a dnešní bouráky a vydáváš to za kdovíjakou vymoženost. a další vymoženosti. Kdyby nebyl listopad, tak to přece neznamená, že by se pokrok zastavil. V roce 1989 už jsme měli celou řadu nových věcí, než v 50 tých letech. Já mluvím o systému a způsobu života a ne o hypermarketech plných myší a potkanů, kde si pak pochutnáváš na výrobcích, které předtím ochutnávalo hejno myší...Nebyly banány, dneska jsou shnilé a toho by bylo. V životě jsem si nekoupil za komunistů jablko, měli jsme svoje, dneska je jedno jablko vyhnané práškama do velikosti melounu, ale plné pesticidů a chemie, pročpak asi rakoviny se šíří rychleji, než ten pokrok...Jsi nechápavý trouba. Jestli jsi opravdu děda, to nejsi, protože kdybys žil jenom z penze, tak tu budeš nadávat desetkrát hlasitěji, než já. Zřejmě kradeš, proto tak kecáš...
  • Ne, ale nějakej "monza", nebo tak nějak, to už si nepamatuji, byl jsem ještě maličký...
  • Lepší být hlupákem, než monzou, co utekl z Bohnic...
  • Dle tvého vyjádření,bychom se měli vrátit do jeskyně,jezdit na koni a dívky vozit na trakaři. Bohužel snad by jsi nechtěl dokonce tu malinkou televozi z roku 1957 (ta by ti byla dobrá).
    Snad by bylo vhodné aby sji pracoval na stroji poháněném parním strojem,součástky piloval pilníkem. Ono totiž i to že dnes upneš součástku do stroje zapneš a naprogramuješ počítač,spustíš a čteš si noviny než se výrobek vyrobí a zkontroluje Ti asi nevyhovuje a vadí. Rád by jsi stál u soustruhu,piloval pilníkem atd. Máš nějaký divný pojem o životě. Chtěl by jsi hodně,ale dávat málo. Víš oni totiž náklady na údržbu i tvého stroje jsou nákladnější,neboť on za tebe koná práci,nastavuje stroj,kontroluje výrobek. Je totiž bohužel i drahý,neboť není jednoduchý.
  • Myslím,že u uvedených poslanců to bylo docela jinak ,než se zde prezentuje.Prostě došli k závěru,že je zpěv na mučidlech,,v rukou rozšafného kata ,neláká,tak si vybrali tuto možnost,aby měli naději se z uvedené neveselé perspektivy vykroutit.Tuto zemi zde třiadvacet roků vládnoucí lumpové dotlačili už na pokraj státního bankrotu.Stále více se rýsuje tedy perspektiva,že krást nebude co a za podíl na zbídačení této země se bude krutě platit.Jakmile se,přes ulici,dotlačí mladá generace k moci,tak starým politickým harcovníkům začnou velice zlé časy.
  • Moc pěkné.Kdopak tě vychoval.Hitler?
  • Moc pěkné.Kdopak tě vychoval.Hitler?
  • Třeba již jen proto,že jsi se narodil jako hlupák.
  • Ty se ostěhuj na kiandelábr, alespoň nebudeš škodit, dobytku !!! Blbej jako tágo !!! Až dostaneš AIDS, tak tě to přejde,každej se na tebe vysere zvysoka...
  • Ale jaký bordel ??? Mě bylo celou dobu za komunismu dobře. Nebyl jsem boháč, na co, ale měl jsem práci, postupně jsme si pořídili domek, rodinu, všechno v pohodě, pak i Škodovku, no a co, už je to 45 let, to nemusím srovnávat s dnešními bouráky, ale dopravila nás spolehlivě a bez poruch, kam jsme chtěli. Navíc levný provoz, benzin ani tak ne, ten je srovnatelný, ale na té Škodovce jsem si udělal vlastně všechno , v servisu byla za 22 let jednou, to už prorezavěla kasle. Jinak na kolíbce se zhoupla a udělal jsem si spodek, no všechno. Užitná hodnota Škodovky byla stejná jeko bouráků - dopravit do místa určení. A klid a jistota, že zítra mi nebude klepat na okno exekutor...Bylo kamarádství, v práci kromě práce i sranda a dobá parta, co člověk potřebuje víc ??? Mě připadáš jako pošahanej s vybrakovaným mozkem a místo něj kýbl sraček...Dneska mi jedna pitomá prohlídka před zimou vyjde na 8.tisíc s výměnou olleje -jenom olej stojí 12 stováků, všechno zakryté v plastu, nářadí na to nemám a tak místo na dovolenku musím šetřit na pravidelnou servisní prohlídku...jdi s es takovými kravinami vycpat do háje zelenýho !!!
  • Ty fakt nejsi málo blbej !!! Mě je například úplně šumafuk, co si tady nějakej Amík vyblinkává. jeho kecy nikdo nepotřebuje, není to žádný superodborník, je tak na úrovni keců v hospodě III. skupiny...Proč bych se měl vztekat ???
  • Bolševici se mohou vzteknkout, že novinář "zvenku" zvykklý na skutečnou svobodu slova si "dovolil" vyjádřit se k našemu postkomunistickému bo.delu. V USA by si politik nendovolil napadat novináře, to byl jeho konec. Politik se tam musí chovat tak, aby sa něo nedalonic najít. Jinak letí.
  • tady je zase rudejch chytrolínů, co tkzv.zasrali v kině.... *1*
  • Hlavně, aby u těch blbostí zůstalo. Tady člověk nikdy neví, zde je možné všechno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit