Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makak

Esli za 12 let bude existovat nějaký europarlament, tak sežeru svoje sandály...

• Komunisté taky na konci 80 let plánovali devátou pětiletku, která měla proběhnout po 90 roce, než se jim pod nosem celý systém zhroutil. Žádný strom neroste do nebe a čtvrtá euroříše je už taky za svým zenitem a je jen otázkou času, kdy se zhroutí.   

• henrys

Včera bylo pozdě, ale o mne nejde - já už stříhám metr do důchodu, ale bude tu ještě nářek až to dojde i těm psedozeleným polovzdělancům, kterým se říká "naše budoucnost"! 😂

• "Europarlament potvrdil, že za 12 let už si nové auto na benzin či naftu nekoupíme"

Kéž by lidé co nejdříve vyhlásili, že do 12 let už tady žádný europarlament existovat nebude.

• goyim

Další důvod, proč odejít z Evropského Svazu. I když on se do té doby asi odejde sám... :}

Mimochodem, kde budou brát to lithium (základ baterií), hliník a další suroviny potřebné pro elektrická auta? Už vím, z Číny a Ruska nebo od jejich společníků (J. Afrika/Amerika), které na nějaký zelený nesmysl kašlou. Takže ještě víc zvýší závislost na těchto zemích. To jsou šaškové, že to není možný. :}

• Na co suroviny? Nebudou potřeba, když drtivá většina občanů žádné elektroauto mít nebude. Krom úzké skupiny vyvolených lidi nebudou na ty elektrovergly mít prachy + drahá a nedostatková elektrická energie k tomu (k vůli Grenn dealu). Elektromobilita je jen o tom, vytlačit chudinu z evropských silnic a dálnic. Už to naplno řekl i ředitel automobilky PSA group.

https://www.autoforum.cz/zajimavosti/lide-v-bruselu-jsou-slepi-a-hlusi-chteji-jen-dostat-obycejne-lidi-z-aut-rika-sef-jedne-z-nejvetsich-automobilek/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=dxdyXmT7Riz-202211141335&dop_id=18472339 

• KIMCID

Ještě někdo pochybuje o zdravém rozumu Europralamentu?

• josef.chmela

Bohužel, stádo voličů chtělo vstup do EU, tak máme, co jsme chtěli.

• Tahle skupina kašparů zítra ohlasuje, že budeme mít obě nohy pravé. Schválně, co bude za deset let. 

• Já patřím mezi tu malou část lidí, pro které je svobodou to, že se mohu dát oočkovat nebo nemusím, mohu jet na dovolenou nebo nemusím, mohu jít do kuřácké hospody nebo jít do nekuřácké, koupit si vysavač s velkým výkonem nebo malý, koupit si klasickou žárovku nebo ledkovou, koupit si auto se spalovacím motorem nebo elektromobil atd.

Bohužel jiná část lidí tu naši část považuje za nesvéprávnou a proto nám musí určit to, co je správné a co je špatné, případně ty špatné věci zakázat všem v zájmu veřejného blaha.

A mně už to začíná dost vadit. Zřejmě proto, že nemám pocit, že bych já sám měl omezovat jiné lidi dle svých představ.

• Alespoň jsi dospěl k tomu, že je třeba volit a vyšachovat vládu podle svých představ ?

• Bohužel jsem nedokázal u voleb porazit pětikolku, ústavním soudem schválenou. Příště to bude možná desetikolka nebo prostě budeme volit jen a pouze Národní frontu a tím pádem budeme všichni volit stejně, jako za komoušů.

• dzixy

Vypadá, že začátek rozpadu EU vykročil.

• Oni to postrčí doktoři z Islámu. 

• Diwa

No jó......za 12 let....kdo ví co bude.....v tomhle bordelu.......

• henrys

Tvl, co za Kopčema z Tichcali sesmolilo tento propagandistický blábol!? A kde je ta slavná neviditelná ruka trhu, místo diktatury EU a jejích prestitutských záďoalpinistů?! 🤮

• josef.chmela

Neviditelná ruka trhu nikdy nikde neexistovala, stejně tak jako kumunismus. To je jen oblbovák pro voliče-ovce.

• goyim

Tak tak. Existuje akorát tzv. řízená ekonomika, tržní protekcionismus, kdy si velcí hráči zfixlují pravidla pro svůj benefit. No a kdo pro ty velké hráče pracuje, kdo jim slouží? To jsou různé gynegoložky, tělocvikáři a humanitní profesoři převlečení za osoby pracující pro veřejný zájem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit