Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je namířeno proti Evropě. Ono zařazení Ruska na seznam teroristických států všechny státy EU zavazuje k absolutnímu zpřetrhání veškerých obchodník kontaktů s Ruskem a uvalení totálních sankcí na Rusko. Jde o to Evropu úplně odstřihnout od ruských zdrojů a Evropa tím pádem klekne na úroveň třetího světa. Kolaborantští europoslanci to dostali za úkol od USA aby ani rozumné vlády některých zemí EU nesměly s Ruskem ani mluvit. Američanům se nepodařilo EU vnutit jednostrannou smlouvu TTIP, která měla Evropou také přivést na buben, tak si Američané našli na Evropu jiný fígl. Takhle USA likvidují konkurenci na světových trzích a vůbec jim nevadí, že to jsou spojenci. I ti budou drsně odstraněni, pokud stojí v cestě zájmů USA. Američané totiž nemají stálé přátele nebo nepřátele, jen své zájmy. To kdysi řekl Henry Kissinger. Srandou je, že Američanům nebude nic bránit obchodovat s Ruskem dál. To nebude smět jen hloupá lokajská Evropa.

    • Jak to říkal ten emeričan. Až budem chtít zničit e.S.S.u, tak oni nám ještě pomůžou a navrch si k tomu ještě zatleskají. Potažmo si to ještě zaplatí. No a je to tady. Manželka pracovala v německu. A její šéf před cca. 2 roky, když odcházel kolega z čech do Audi dělat skladníka říkal. Zůstaň tady u jídla. u S.S.a  chce průmysl, atd zlikvidovat. Tenkrát bych tomu moc nevěřil ani já. Teď už je to jistý.

  • Malé odbočení. Když byla válka v Sýrii,USA podporovalo finančně i materiálně Al Nusru  která utekla k Islámskému státu .To jistě podpora terorismu nebyla že 🤣🤣

    • To není terorismus. To je boj za mír, svobodu a demokracii. Made in u S.S.a 🤑🤑🤑 A kdo to nechápe, s tím zatočíme. Nějaká lež se vždycky vymyslí. Třeba ta o teroristech. Ty jsou přece všude.

  • Z této vlády je mi na blití 

    To snad USA a jeho zpojenci nepodporují terorismus?

  • Největší terorista na Zemi je za Velkou louží. Plus například Izrael, Británie. Právě s jejich terorismem má mírumilovné Rusko nejvíce práce.

    • To jsou přeci mírotvorci, rozsévači dobra a demokracie. Zeptejte se lidí ve Střední a Jižní ....., Vietnamu, atd. Jak mi to říkal kamarád z Nikaragui. My víme co je u.S.S.a zač a co umí. No a teď to díky bezmozkům zažijeme i tady. Teď nám přeci u.S.S.a a e.S.S.u ukázali to pravé zlo. 🖕🇪🇺🖕🇺🇲

    • Oficiálna zástupkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Maria Zacharova v reakcii na prijatie uznesenia Európskeho parlamentu, v ktorom sa Rusko uznáva ako „krajina sponzorujúca terorizmus“, navrhla uznať tento európsky orgán za „sponzora idiotizmu“.

      • 😂😂😂

  • USA to neuznaly, tak to budete muset, to vaše rozhodnutí, nějak nenápadně změnit.

  • A co Saúdská Arábie, USA,Izrael, Francie a další?  Darmožrouti a neomarxisti rozdávají nálepky? No tak to má váhu. Putin se svými mužiky z toho hrůzou neusnou. 

    • Rusko je v klidu. Ví své. Ví, že Evropa se zhroutí a to že pitomci v EU někoho nazvou teroristickým státem, nic neznamená. Rusko definitivně zavře vývoz čehokoli do EU, zavře hranice, možná, že zavře i ambasády a je vymalováno. Konec jakékoli spolupráce na 100 let. Rusku to určitě žíly řezat nebude. My tady jsme ale v .......... .

      • Kdyby jenom Rusko. Oni se přidají ( spíš už přidali) i ostatní, co zažili u S.S.a, a evropskou koloniální demokracii. 

  • Diwa

    Co třeba Německo, které za druhé světové války udělalo to co udělalo ? To jako nic ? Že by si dal někdo otázku proč Rusko zaútočilo na Ukrajinu ? Že by to nebylo jen tak ? Že by se třeba Ukrajina na vzniku té války podílela ?

    Tahle sebranka EU nám tady vládne a lidi nic neudělají !

  • tobro

    Nic než faleš, přetvářka, pokrytectví... 😐

  • Makak
    MAP 1517 Šok! NATO se chystá zakročit na Ukrajině! Bylo včera oznámeno!

    Včera 22. listopadu ve 23.56 oznámil v Kyjevě plukovník ukrajinské armády Roman Svitan, expert na rakety, že americké protiraketové systémy Patriot, které v nejbližších dnech rozmístí německý Bundeswehr v Polsku, zahájí velmi brzo obranu Ukrajiny před ruskými nálety a raketovými útoky. Plukovník Svitan dále řekl: že generálové NATO učinili toto důležité rozhodnutí pozdě, a že se mělo učinit už před rokem.

    Celé oznámení ukrajinského plukovníka sice smrdí kyjevskou propagandou, jenže už  včera v poledne oznámil náčelník generálního štábu Armády České republiky, že: Nemusíme se přesvědčovat, že eskalační potenciál války na Ukrajině stále roste. Vyloučit nelze ani ty nejvážnější scénáře. …Území České republiky, naše infrastruktura a naši spoluobčané budou cílem nepřátelského působení ve všech doménách…..Je také dobré mít na paměti, že řada zbraňových systémů, které dnes ničí Ukrajinu, doletí i na naše území. Situace je vážná a my musíme reagovat…

    Válka hrozí eskalací, a brutalita obou stran konfliktu roste každým dnem. Včera bylo publikováno další drastické video, na kterém ukrajinští vojáci opět popravují výstřely do hlavy ruské zajatce. Toto video je opravdu drastické, a zachycuje přímo okamžik, jak dopadnou ruské hlavy, když do nich vrahové střelí samopalem z několika desítek centimetrů. Video, najdete zde.

    • Nevávej sem Ukrajinskou propagandu.

  • gaheris

    A kdy bude rezoluce proti nacistům kteří nosí nacistické symboly a oslavují vrahy z druhé světové války?

    • Až nařídí u S.S.a.  A až to strana a vláda za pomoci čt žumpy a dalších masmédia  natlučou bezmozkům do kebulek. Takže asi nikdy. 🤑

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit