Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vytvořen prapor i z ukrajinských zajatců... 24. novembra, agentúra TASS s odvolaním sa na vlastný zdroj v mocenských štruktúrach DĽR:

    Podľa týchto informácií do tejto vojenskej jednotky sa dostalo 50
    bývalých ukrajinských vojakov, ktorí dobrovoľne prešli na stranu DĽR. „Prápor, kde sú aj ukrajinskí
    vojnoví zajatci, je už plne sformovaný. Chlapci sú už pripravení ísť do
    prvej línie,“ uviedol zdroj. Publikácia pripomína, že 24. septembra sa skupina ukrajinských
    vojnových zajatcov z kolónie v Jelenovke obrátila na Ľudovú radu DĽR so
    žiadosťou o vstup do formujúceho sa kozáckeho práporu Bogdana
    Chmelnického.


    Informácie o formovaní jednotiek z bývalých nepriateľských vojakov
    komentoval vo svojom Telegram-kanáli novinár a vojenský analytik Jurij
    Podoljaka. „To znamená, že vidíme, že
    nejde o prápor ukrajinských zajatcov, ale o prápor, ktorý zahŕňa 50
    bývalých ukrajinských zajatcov,“ píše.

    „Mali by byť rozdelení v rôznych častiach Ozbrojených síl RF,“ dodáva Podoljaka.

  • https://cz24.news/vidlak-z-pohledu-stredostavovskeho-rusa-aktualni-situace-v-rusku-z-prvni-ruky-nezavisleho-zdroje/

  • Asi to opět schytám, ale současné Rusko nemůže být označené za stát podporující terorismus. Oni ho nepodporují, politické vedení Ruska ho realizuje v té nejodpornější formě. 
    A to mám k Rusku respekt a především k jeho lidu. To se musí odlišovat.

    Vědci, umělci, špičky ve svém oboru jsou také Rusové, žijí tam miliony poctivých a normálních lidí. Nemá pravdu pan Občan - Z Ruska pošlo mnoho užitečného a úžasného - ale politici za to nikdy nemohli. 

    Já se také ,jako člověk, stydím za premiéra, ministra vnitra, nebo Vystrčila a Markétu, krvežíznivou Černochovou a problémovou suitu z Hradu -  a moc by mi vadilo, kdyby mě s nimi někdo házel do jednoho pytle. 

  • Amerika sice vedla od roku 1945 skoro přes 60 válek, ale to bylo jenom šíření Americké demokracie a lásky. Zkuste ve Vietnamu říci, že jste přijel z Ameriky.

  • USA to neuznaly, tak to budete muset, to vaše rozhodnutí, nějak nenápadně změnit.

  • dzixy

    A opět ukázka sterility europoslanců. Usnesení - samá sláma. Bezzubý štěk.

  • A na památku tohoto významného počinu budou vyhlášený dva dny státních svátků. Dobře Spolu. 

  • gaheris

    A kdy bude rezoluce proti nacistům kteří nosí nacistické symboly a oslavují vrahy z druhé světové války?

    • Až nařídí u S.S.a.  A až to strana a vláda za pomoci čt žumpy a dalších masmédia  natlučou bezmozkům do kebulek. Takže asi nikdy. 🤑

  • Malé odbočení. Když byla válka v Sýrii,USA podporovalo finančně i materiálně Al Nusru  která utekla k Islámskému státu .To jistě podpora terorismu nebyla že 🤣🤣

    • To není terorismus. To je boj za mír, svobodu a demokracii. Made in u S.S.a 🤑🤑🤑 A kdo to nechápe, s tím zatočíme. Nějaká lež se vždycky vymyslí. Třeba ta o teroristech. Ty jsou přece všude.

  • Tohle je namířeno proti Evropě. Ono zařazení Ruska na seznam teroristických států všechny státy EU zavazuje k absolutnímu zpřetrhání veškerých obchodník kontaktů s Ruskem a uvalení totálních sankcí na Rusko. Jde o to Evropu úplně odstřihnout od ruských zdrojů a Evropa tím pádem klekne na úroveň třetího světa. Kolaborantští europoslanci to dostali za úkol od USA aby ani rozumné vlády některých zemí EU nesměly s Ruskem ani mluvit. Američanům se nepodařilo EU vnutit jednostrannou smlouvu TTIP, která měla Evropou také přivést na buben, tak si Američané našli na Evropu jiný fígl. Takhle USA likvidují konkurenci na světových trzích a vůbec jim nevadí, že to jsou spojenci. I ti budou drsně odstraněni, pokud stojí v cestě zájmů USA. Američané totiž nemají stálé přátele nebo nepřátele, jen své zájmy. To kdysi řekl Henry Kissinger. Srandou je, že Američanům nebude nic bránit obchodovat s Ruskem dál. To nebude smět jen hloupá lokajská Evropa.

    • Jak to říkal ten emeričan. Až budem chtít zničit e.S.S.u, tak oni nám ještě pomůžou a navrch si k tomu ještě zatleskají. Potažmo si to ještě zaplatí. No a je to tady. Manželka pracovala v německu. A její šéf před cca. 2 roky, když odcházel kolega z čech do Audi dělat skladníka říkal. Zůstaň tady u jídla. u S.S.a  chce průmysl, atd zlikvidovat. Tenkrát bych tomu moc nevěřil ani já. Teď už je to jistý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit