Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příspěvky tu jsou některé emotivní, některé zajímavé jiné vulgární. Ale stále to je o tom, že sytý hladovému nevěří.
  • Vy taky, stará dámo! Víte houby, jak se lidem žije, tak raději mlčte. Jeden by myslel, že už jste dávno předvedla, co jste měla a nyní byste se měla držet v tichosti a ústraní. Co Karlovy Vary a vaše údajné extempore na balkóně s Waldou? Zapomenuto? Ani náhodou.
  • Správně, Evi :-)))
  • Přátelé, nebuďte zase tak slepí a zjistěte si materiální podmínky a poměry odborářských bosů - a to nejen těch špičkových. Pak už nebudete tolik horliví v odsuzování jiných názorů... Nebo raději se některých z nich dnes večer zeptejte, jak se jim dnes dařilo na golfu a jak zvládli dálkovou solidaritu se stávkujícími.
  • Nejsem fandou Evy Pilarove, ale patri do naseho kulturniho sveta a ja jeji nazor respektuji, stejne jako ty vase...az na vulgarni vyrazy nekterych komentaru, ktere snizuji autoritu toho, co je pise.
    Kazdy ma pravo na stavku a svobodne vyjadrit svuj nazor. To je v poradku. Tezko se mi ovsem chape pravo na stavku, ktere bere penize z kapsy Vam i me. Rekl bych, ze odborari nereprezentuji nazory vetsiny obyvatelstva nebo na to aspon nemaji zadnou statistiku. Presto jejich stavku plati vsichni. Jinymi slovy stavka ano, ale ceho je moc, toho je moc. V nejblizsi dobe zacnou kalkulace ztrat Ceske Republiky a pak vyjde najevo jasny paradox. Totiz ze odborari donutili vladu zamyslet se nad opatrenimi, ktere navrhli, ale zaroven tyto problemy prohloubily. Jinymi slovy tu mame konstruktivni vladu a destruktivni odbory. Je mi jasne, ze odbory take prisli s alternativnim resenim, ale musim rict, ze jejich navrh se mi zda nekostruktivni. Postupna reforme nezarucuje vysledek, ale naopak ho nici, protoze reformy ruznych sektoru funguji pouze a jenom jako komplex reseni. Nehlede na to, ze to znamena pouze prodlouzeni agonie zadluzeni, na ktere doplatime my a nase dalsi generace. Ja jsem pysny, ze jsem Cech, obcan naroda ve stredu Evropy a nechci se dozit situace, kdy cesko skonci jako Recko. Muzeme politikum dekovat, ze biji na poplach drive nez v Recku (ackoli maji take enormni zpozdeni). Mimochodem, rating bank, ktere maji vazby na recko pujdou dolu (zatim se o tom uvazuje)...chcete aby ceska koruna na tom byla zle, firmy krachovaly nebo odchazely, tudiz by nebyla prace, rozbita infrastruktura, nefunkcni socialni system? Jestli ano, tak jenom kritizujte, budte vulgarni, podporujte prehnane stavky a prohlubujte statni deficit.
    • Bohužel jsme hodnoceni podle ratingu bank a ne podle toho, co kdo umí. Paní Pilarová uměla, dnes asi chybí už jen aby žalovala stát, že ji rádia nehrají (nebo to už udělal někdo jiný?)
    • Honzo, již několik politologů a jiných lidí, kterých si vážím, několikrát řeklo, že strašit Řeckem je BLBOST. Já jenom stručně, kdyby nebyly od kuponové privatizace rozkradeny 2 biliony, nemusely by být reformy tak nelidské a hlavně invalidé a postižení by neprosili o milodary na jejich nemoc. 140 milionů zajištěných v bance v Rakousku z excelentního zajištění u firmy PRomoTRO "odborníka" Vondry, by vystačily na 3 funkční pečovatelské domy. Už je též veřejným tajemstvím, že 100 na povodňovém kontě nejsou. Lež, lež, lež, to je heslo dnešní vládní garnitury. Toť můj názor. *6*
      • Řecko hrozí mnohem naléhavěji než jindy. Ono totiž po prvním bankrotu (a asi to bude to Řecko, ev. nějaký jiný stát z PIGS) a s velkou pravděpodobností restrukturalizace dluhu, už nikdo nebude mít odvahu komukoliv půjčit (tento problém se nedá nějak stručně vysvětlit - je to téma tak na brožurku). A může dojít i k runu na banky, což by byl super malér, který by podlomil kolena úplně všem evropským státům. A kde stát vezme peníze, když mu nikdo nepůjčí? Na penězovníku nerostou. Demagogické kecy o zajištění zvýšení (naopak by došlo k zásadnímu snížení) příjmů rozpočtu progresivní daní jsou jen socanskou lží pro uši závistivých ubožáků. Největším problémem jsou mandatorní výdaje.
      • Recko je samozrejme jiny pripad, kde situace vznikla z jinych duvodu a v jinych okolnostech, ale jde o primer, ktery sedi na stat v krizi. Politici si samozrejme nemohou dovolit strasit Reckem a proto tento nazor s "tvymi oblibenymi" politology sdilim, ale ja nejsem politik a proto si jako radovy obcan mohu dovolit v argumentaci trochu vic povolit uzdu prirovnani, aby to pochopila i mene chapava cast obyvatelstva *2*. Jinak zajimavy prispevek do diskuze. Z historickeho hlediska mas pravdu. Obcas je treba hledat v absolutnich zakladech problemu. Otazkou je, jak se se znalosti historie nalozit, aby se to pozitivne obratilo v budoucnosti.
  • Kdyby radši držela hubu, plastika jedna.. *10*
    • Nezáleží na tom jak vypada , ale de oto že se ukázato , že má v hlavě vyfoukáno.
  • Za socialismu se říkalo,Pivarka jezdí moc ráda na Kubu,za Fidélem. Tam prý jí to postihla nemoc slepičáro kvokatis.
  • Víte, ono zpívání není lehká práce. Ale můžete ji dělat poměrně do vysokého věku. A k důchodu pak stále jdou autorské platby. Jenže jsou také zaměstnání, kde se pracuje za necelých padesát korun na hodinu. Jistě někdo řekne, tak proč ti lidé nejdou dělat něco jiného. Jenže kdyby to udělali, nikdo by po něm neumyl v restauraci nádobí, nepřinesl mu, ani neuvařil oběd, veřejné záchodky by byly plné výkalů, v krbu by si musel zatopit trávou, kterou by si musel sám posekat, v ulice by byly plné odpadků, v automobilech by chybělo mnoho součástek, v nemocnicích by ležel v nevypraném povlečení, zadnici by si musel vytírat prstem, nebyl by ani ten papír, atd., atd. Všichni úspěšnější, i umělci by si měli uvědomit, že bez těchto nenápadných, mizerně placených lidiček by to prostě nešlo, a oni sami, ať se jim to líbí, nebo ne, na nich parazitují, protože oni jim platí za jejich činnost. Jenže oni nemají odbory, nejsou organizováni, nikdo je neposlouchá, pro úspěšné jsou jen póvl. To ale neznamená, že někdo má právo je dohnat do bídy. Jistě, železničáři nejsou se svými příjmy na jejich hluboce podprůměrných platech, ale třeba jejich stávka alespoň přiměje vládu, aby se zamyslela i nad těmito nepostradatelnými lidmi. *7*
  • Paní Pilarová myslel jsem že máte jinou úroveň. Ovšem nechat se vlákat do takového tendenčního jednání? Být Vámi tak mlčím.
    • Nemůže mlčet , za totáče s komančema , za kalouska zase s kalouskem a s tím Mezinárodním zlodějem Klausem.
  • EVA PILAROVA BRAVO,ma naprostou pravdu,jen homolka muze jit stavkovat,natoz zavidet vydrene penize tezkou praci ve zpevu pani,ktera je pilna,inteligentni a vsestranna umelkyne
    • Ha,ha,ha,ha, komunistická vyžírka, teď Odeesácká vlezdoprdelka!!!!! *11*
    • Kouření ptáků politikům nemá se zpěvem nic společného.
      • Pokud to nedělá na veřejnosti zak do toho nikomu nic nenó.
      • Ty kouříš ptáka Zavadilovi *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit