Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte, ono zpívání není lehká práce. Ale můžete ji dělat poměrně do vysokého věku. A k důchodu pak stále jdou autorské platby. Jenže jsou také zaměstnání, kde se pracuje za necelých padesát korun na hodinu. Jistě někdo řekne, tak proč ti lidé nejdou dělat něco jiného. Jenže kdyby to udělali, nikdo by po něm neumyl v restauraci nádobí, nepřinesl mu, ani neuvařil oběd, veřejné záchodky by byly plné výkalů, v krbu by si musel zatopit trávou, kterou by si musel sám posekat, v ulice by byly plné odpadků, v automobilech by chybělo mnoho součástek, v nemocnicích by ležel v nevypraném povlečení, zadnici by si musel vytírat prstem, nebyl by ani ten papír, atd., atd. Všichni úspěšnější, i umělci by si měli uvědomit, že bez těchto nenápadných, mizerně placených lidiček by to prostě nešlo, a oni sami, ať se jim to líbí, nebo ne, na nich parazitují, protože oni jim platí za jejich činnost. Jenže oni nemají odbory, nejsou organizováni, nikdo je neposlouchá, pro úspěšné jsou jen póvl. To ale neznamená, že někdo má právo je dohnat do bídy. Jistě, železničáři nejsou se svými příjmy na jejich hluboce podprůměrných platech, ale třeba jejich stávka alespoň přiměje vládu, aby se zamyslela i nad těmito nepostradatelnými lidmi. *7*
  • Vážená paní babičko, která nejste schopna uvařit vyžehli ani vyprat a musí to za vás dělat ten váš ušáček. Nám stačí se podívat také na vaše rezidence. To co jste prohlásila je levné, ubohé a slaboduché. Děkujeme vám za loajalitu s minulým i dnešním režimem. Čest vaší zodpovědné práci.
  • No,ona je těžce za vodou, na stáří se zabezpečila už za komunistů. Takže to je ta pravá,kdio může někoho kritizovat.
    • Jo měla by držet hubu , za každého režimu rozkuřovačka a ted bude kvokat.
  • Umělci jak si říkají , ale jinak jsou to kabátníci , za komanče u STB a ted u Kalouska , ukurvenci.
  • nechte ji ubozacku,ona uz envi kde zije a co mluvi,az ja budu mit to co ona,budu zit s toho co ona,taky budu vsechny posilat do haje.vubec nevi,jak se zije obycejnym lidem....proste ubozacka
  • Paní Pilarová myslel jsem že máte jinou úroveň. Ovšem nechat se vlákat do takového tendenčního jednání? Být Vámi tak mlčím.
    • Nemůže mlčet , za totáče s komančema , za kalouska zase s kalouskem a s tím Mezinárodním zlodějem Klausem.
  • Umělci byli odjakživa děvečky prodejné, které to vždy táhli s vládnoucím režimem. A Pilarová ta zpívala za komunistů až se z ní kouřilo.
  • To je také jedná z posledních příležitostí, kdy se spěvačka Pilarová může zviditelnit, tak jí využila, otázka je, jestli když 90% občanů souhlasí se stávkujícími, zda pro svou popularitu použila tu správnou stranu barikády, ale kdyby vyjádřila podporu stávkujícím, pravicová média by to nezveřejnila. Teď dostane určitě nabídku od ODS na vystoupení předvolebních mítingů této strany, tak jak již řadu let, spěvačka Bílá.
  • Za socialismu se říkalo,Pivarka jezdí moc ráda na Kubu,za Fidélem. Tam prý jí to postihla nemoc slepičáro kvokatis.
  • Že by si jela postěžovat za Fidélem na Kubu, kterého jezdívala těšit za totality? Ještě jsme na její placené "výlty " nezapoměli. Ale platí, jako o většině "umělců", ( ne o všech - jsou i slušní, jako třeba Gott), že to jsou komendianti jak na scéně, tak v životě. Kam vítr, tam plášť.
    • *1* *1* *1* .Kadel jo? No to jsi snad nemyslel vážně? Ty asi nevzpomínáš na jeho kraťoučkou emigraci okolo 68. a pokorný návrat. Následně měl vrátka do reichu otevřená a vozil bolševikům valutky. To jsi přestřelil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit