Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rád se vzdělávám. Prosím můžeš mne poučit s historických událostí? Napiš podrobnější článek abych nebyl fanatickým lhářem. Rád poslouchám pravdu o velkém bolševickém Rusku. Doufám, že se brzo dočkám.
  • Agente já jsem z Jižních Čech a Rus na naši zem nevkročil r. 1945, můžeš mi napsat kdo to byl? Rus to nebyl Američan taky ne. Brit nás nechal ve štychu v roce 1968, tak proč nás napřed Rus osvobodil aby nás posléze napadl jak uvádíš. Rok 1968 si pamatuji velice dobře jak jejich pásy tanků drtí naši zem. Rus se nikam netlačí, ale v roce 1968 ano a mne tlačí na mozek. Agent 007 byl velice inteligentní a bojoval i s Rusem, ale ty bojuješ se svou hloupostí. Pokračuj dále třeba tě pán bůh osvítí. Budu se za tebe modlit.
  • Lolo proč mi toto píšeš, ty jsi psychicky nemocný nebo mne znáš? Máš poněkud smůlu, ale můj otec je již řadu let po smrti a byl to velice hodný otec. Ty máš nějaký problém?
  • Chi chi, já jsem veselé zvíře, protože mě nikdo nezneužívá. Největší zadel mám z příspěvků některých jakoby státníků. *1*
  • tebe zneuživají dodnes co zvíře
  • Ale prd. Jestli berete Sovětský svaz a Německo jako spojence, pak stejnou dohodu o neútočení měli i ostatní státy. Tudíž podle vašeho metru musí být tyto státy spojencem fašistického Německa.
    1933: Velká Británie, Francie, Itálie - pakt čtyř; 1934: Polsko - pakt Hitlera s Piłsudským;1935: Velká Británie - Anglo-German Naval Agreement;1936: Japonsko - pakt proti Kominterně;1938 září: Velká Británie - Deklarace o neútočení;1938 prosinec: Francie - Deklarace o neútočení;1939 březen: Rumunsko - smlouva o hospodářské spolupráci;1939 březen: Litva - smlouva o neútočení;1939 květen: Itálie - pakt o spolupráci a přátelství;1939 květen: Dánsko - smlouva o neútočení;1939 červen:Estonsko - smlouva o neútočení;1939 červen: Lotyšsko - smlouva o neútočení;1939 srpen: SSSR - pakt o neútočení.
    Polsko bylo spojencem Hilera, za kus Těšínska mělo blokovat sovětská vojska při případném útoku na Německo. Polsko nebylo spojencem Sovětského svazu. Tudíž o zradě na Polsku nemůže být řeč.
    Chtělo by si to něco přečíst, než začnete pouštět moudra. Můžete být za hlupáka.
  • Svatá pravda! Ale to rudí neradi slyší. Soudruh Lolo z toho má halucinace. *2*
  • 13. května 1945 byl Emil Hácha na příkaz Václava Noska zatčen na lánském zámku a dopraven do vězeňské nemocnice na Pankráci, kde 27. června 1945 zemřel. Někdy se jako datum úmrtí mylně označuje 1. červen.
  • doma vás zneužíval otec?
  • Jiříčku, hlavně co nejsprostěji jak ti nařídili v Paráglkavclu. Historicky je vyzkoumáno, že nejvíce porušovaly smlouvy státy prý demokratické, schvalující terorismus a svobodu vraždění protivníků, kterým můžeme něco ukrást.
  • Křesťane, jinak normální. Nejsi americký jezuita. Kukluxland se od vás taky učili pálit. Ale jinak zaručeně fanatický lhář a křivitel historických skutečností. Ty zďi po světě již byly a jsou. Například JUDAzeď, zeď USA MEXIKO a další.
  • Zde tvrdíte jak nás Rus osvobodi. Rus se domluvil napřed s Hitlerem za Československo Polsko a další státy o čem zde hovoříte.
    Rus nás osvobodil za toto osvobození sebral pěkný kus naší země.
    Američan zásoboval Rusko jak zbraněma tak potravinama jinak by Rusko padlo na kolena, o čem zde hovoříte za báchorky. Prosím nastudujte si historii.
  • Špína je jedině rusák a jejich přisluhovači - a s tím němcem máš pravdu rusácká filcko, měl to v těch vychodostepních rusáckých pelešincích probrat důkladněji.
    Pravdu máš v tom - mrtvý rusák- dobrý rusák.
  • To 007:
    Nevím co bych dělal, naštěstí jsem nikdy před takové strašné rozhodnutí postaven nebyl.
  • No jo, Beneš, byl Stalinův poskok. Jel si za Stalinem pro rozumy, přestože ho představitelé západních mocností od toho zrazovali a nakonec přitáhl s rudou armádou od východu. A to nebyl presidentem, protože abdikoval ještě za Československa před svobodně zvoleným národním shromážděním. Legálně zvoleným presidentem byl dr. E. Hácha, kterého nechal Beneš zemřít ve vězení. A také prý přesvědčoval západní mocnosti, aby neotvíraly armádu v jihovýchodní Evropě a nechali to na Stalinovi. V opačném případě by totiž demarkační linie neprocházela Plzní, ale mnohem dál na východ. A nakonec v r. 1948 zemřel na diabetes. Možná mu soudruzi z KGB místo insulinu podstrčili cukerný roztok.
  • Delší dobu jsem tam pobýval (V Ráchově). Řada lidí tam stále mluví česky. Taky jsme tam o tom diskutovali. Oni chtěli vyvolat referendum, problém byl ke komu se připojit. Zda k Česku nebo Slovensku. Navíc to byla ruská repatriace a v podstatě Ukrajina dodnes nemá OSN schválené státní hranice. Vlastně celé bývalé CCCP má problémy s hranicemi.
  • Ty bajajo jeden rozumbradový. Kdo se ptal nás a Slováků.Klaus a Mečiar o nás bez nás.
  • ty bys byl hrdina co by neposlech viď *1* *1*
  • jo a postupim taky dobrý jsme hozeni pod stalina....jo spojenci na ty je vždy spoleh *1* *1*
  • Ruští vojáci, byli chudáci kluci, kteří byli pochytáni po vesnicích, navlékli jim uniformy, dali zbraně, napít vodky a davaj vperjod na vraga. A vzadu byly speciální jednotky, které měly za úkol zastřelit každého kdo se snad opozdi nebo zaváhal. Ti kluci vůbec nevěděli, že je nějaké Německo, nějaká Evropa a když poprvé přišli ze své děrevni do města, byli jak v Jiříkově vidění. Byly to oběti. Podobně ale na tom byl vojáci Wehrmachtu. Těch se také nikdo neptal. Dostali Befehl a buď uposlechli nebo skončil v koncentráku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit