Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... žasnu, že zoufalci z této legrační diskuze nesedí v Evropském parlamentu :)))
  • Chtěl bych poznat lidi, kteří s takovým argumenty, které uvádíš Ty i kapitán Nemo, nesouhlasí. Musí to být zřejmě ti "nejtvrdší Řekové", nebo naivní Češi.
  • Probůh, nakonec budeme litovat Řeky, protože dostali od Evropanů pomoc, kterou jim zachraňuje jejich blahobyt. Litovat by se měli Evropané, že cpou miliardy do něčeho, z čeho pro ně nic nevzejde.
  • Téma je Řecko,ale já si myslím,že to je odklánění od našich problémů .Dal jsem si práci kolik je vlastně nám diktováno krachující EU přijmout běženců.Ty počty jsou tak mlžené,že jsem to vzdal.Stačí se podívat do krámu a hned zjistíte jak se máme skvěle.Dnes se již nepřihazují kačky,ale hned desítky.Další ukázka je pět Čechů vč.vysokého špiona zmizelého v Libyi.Tato země má konečnou a kdo to nepochopil má smůlu.Nepamatuji si,že by se tak žvanilo jako nyní.Nikdo mi neodpověděl kolik těm příživníkům v Bruselu přispíváme a kolik z toho máme.Nepočítám příspěvky na cyklostezky,ale na pořádné věci/čističky odpadních vod,kanalizaci ,apod./Stačilo vyvádění firem stamilionu a tady se pomějte.Doufám,že Krnáčová vypoví smlouvu s Veoliou a budou se soudit konečně zrádci na tomto národě.Víte o tom,že se tady zavedla k 1.1.15 domobrana pod vedením podplukovníka,který poznal co je NATO a spol.
  • Ten první odstavec jsem převzal z článku a je mi jasný i kde je důvod migrace.Docela souhlasím s s článkem který je na Seznamu a je opravdu pravdivý!
    http://www.novinky.cz/komentare/375511-komentar-proletariat-globalizace-jiri-pehe.html
  • Nevěřte tomu:) Lidé jsou u nás nepoučitelní, neustále opakují ty samé chyby, chovali by se úplně stejně jako ti v Řecku:)
  • A jak blízko k tomu máme. Dneska jsem nad tím přemýšlel a nechci malovat čerta na zeď, ale pokud přijmu moji hypotézu, že IS a uprchlíci jsou podle mne nastrčený trójský kůň nadnárodních společností chtějících ovládnout svět...., protože stagnace jim ekonomicky nevyhovuje a potřebují točit peníze "statky"..., pak stejně tak jak tlačí na měnu, stačí udělat to co v Tunisku, a minimálně celá jižní Evropa je v háji. Vzhledem k tomu, že v Bosně jim údajně IS cvičí za domem, tak Chorvatsko nějaké trapné registrační pokladny, stejně jako u nás, nepomůžou, a po jedné takové akci, jde s turismem celá ekonomika státu těžce do mínusu, ve kterém jsou prakticky už teď, a na tohle by třeba spolu s Itálií už EU určitě nestačily peníze. Lidé by se vzbouřili, protože hodnota peněz by se citelně snížila i u bohatších. No a pokud se něco potápí, tím myslím Brusel, tak politik si řekne, že když už tak už, já jsem zabezpečen, a požene celou Evropu do jasné války, protože on si zvykat na nižší standart určitě nebude. No a přesně takhle podle mne přemýšlí ti, kteří ISIL a uprchlíky sem posílají.
  • Sečteno a podtrženo - EU je k ničemu a zcela nefunkční spolek, viz. Řecko, Španělsko, Itálie, Portugalsko, uprchlíci, ukrajinská krize, nesmyslné směrnice a nařízení atd..

Pryč z EU a NATO, čím dříve, tím lépe...
  • Ano, řecká vláda falšovala údaje při vstupu do EU. Ale cožpak byli bruselští politici takoví hlupáci, že to neodhalili? Nebyli, dobře to věděli, ale bylo to jen a jen politické rozhodnutí i když bylo jasné, že Řecko je na tom hospodářsky špatně. Apropo, co myslíte, takové Rumunsko, Bulharsko, ty splnily všechny ukazatele? Výjimky se dávaly a dávají. A co Ukrajina, té EU rozevírala náruč jen proto, aby oslabila vliv Ruska. Přitom musí být každému jasné, že by to byla taková koule u nohy, které by stáhla pod vodu celou slavnou EU. Přesto do toho bruselští mocipáni chtějí jít. Stejné to bylo i Řeckem.
  • S poslední větou bych se stotožnil až do té míry že se nedá do nekonečna žít z odkazů předků ale je třeba také k tomu odkazu přispět vlastním dílem.

No a turismus..... Zeptejte se někoho jak se jim líbilo řecké hospodaření z odpadky. To je taková péče o trh jako by našinec při výrobě digitálního centra s přesností 0,001mm používal skládací dřevěný zednický metr. Nebo v pneuservisu neměli vyvažovačku kol.

V stup Řecka do EU byl postaven na lži a flignách a vesele se v tom bude pokračovat dokud to půjde.
  • Nesdílím Váš názor o ponižujícím míru, který dle Vás diktuje Evropa Řecku, pane Fére.
    Řecko se do EU vloudilo podvodem, je to krajně nespolehlivý a bezohledný partner, který si sám zavinil závažné hospodářské problémy. Byla mu podána několikrát pomocná ruka od hospodářsky nejvyspělejších států EU v podobě vysokých finančních injekcí a přesto se Řecko neuskromnilo a půjčky nesplácelo. Řecko se chová veskrze nemravně, ničeho si neváží, je to neukázněné a zlobivé děcko, které potřebuje dostat "na zadek", což jinými slovy znamená, už žádnou lítost, ale tvrdé vyžadování povinností vůči svým věřitelům a ostatním členům EU. Kdyby se takhle chovaly i ostatní státy jako Řecko, tak se celý tenhle svět zhroutí!
  • Stanley, bohužel o osudu Řecka již nerozhoduje samo Řecko, ale Brusel, potažmo Německo (jeho banky), které má v EU největší slovo. To je můj názor a bylo to dobře patrné v té ohromné snaze německé kancléřky o udržení eurozóny, byť i její ministr financí byl pro odchod Řecka. Eurozóna je prostě špatný politický projekt a jejím rozpadem by politici jeho špatnost přiznali. A to nemohou dopustit. Je fakt, ,co se týče průmyslu, jsme na tom trochu jinde i když i my se stáváme spíše montovnou a zemí hyper a supermarketů. Ale to není nic neobvyklého. Řecko je prostě orientováno na turizmus a to je pochopitelné, je to krásná zem. Pak jim tam zbývá trocha toho zemědělství. Je také jasné, že i pracovní návyky jsou na jihu trošku jiné než na severu, ale to přece neznamená, že celý národ bude označen za líný. Proboha, vždyť z řecké kultury vychází skoro celá kultura evropská. Tak cožpak to může být neschopný národ?
  • No... To co bylo..... To už nikdo nezachrání. To co bude je v rukou Řecka. Žádný němec nemůže donutit Řecko aby nevyhlásilo státní bankrot a tím odepsalo většinu dluhů. Nás taky nikdo nenutil aby jsme volili socany nebo ODS a stejně jsme to udělali přesto že bylo nadslunce jasnější že oboji kradou hůř než straky.

No a k nám bych Řecko nepřirovnával ani náhodou. My jsme průmyslová země a přes to že se tvrdí že je vše rozkradeno nenajdeš prázdnou fabryku a jestli že ano je vybydlená už nejméně deset let a zasekaná u banky. V každé kůlně a linkusáku se něco kutí..... Stačí se podívat co všechno se tu vyrábí. Se mi dělaly mžitky před očima když jsem vypíchnul jednu vesnici a rozebral jsem co produkuje...... Zkus to a uvidíš..... Je to až neuvěřitelné. Paradoxem je že ,,ústup z trhů" byl jen relativní. Tam co se dělaly boty se dělaj zas. Tam co náklaďáky to taky lidem z hlavy nevyhnali a tak je to ze vším. Od kanónů počínaje pneumatikama konče.
  • Pane redaktore, mícháte jabka s hruškama, navíc hloupě.
    Vítěznou válkou v r. 1871 sice nasadilo Prusko (posléze sjednocené Německo) ohlávku Francii, nicméně jí taky pomohlo vojensky potlačit nebezpečné povstání komunardů (tedy dobových komoušů), za což mu tehdejší vláda poděkovala.
    Tzv. versailleský mír byl mstivý podtrh Francie, protože Německo v r.1918 válku neprohrálo, pouze požádalo o příměří. To jsou dvě odlišné věci (ad srovnání s r. 1945 - bezpodmínečná kapitulace). Německo tehdy bylo poníženo, nejen ekonomicky.
    A nyní současný problém EU - Řecko. Zdůraznil bych EU (nikoliv jen Německa !).
    Řecko s Německem bych si nedovolil srovnávat, v žádném ohledu.
    Němci totiž umí "makat", Řekové jsou pouze "hrdí" (na dluh, za cizí peníze !) - a jestliže jsou nyní tak strašně poníženi, tak si to plně zasloužili. Pokud by se chtěli nějak mstít, je třeba s nimi rychle zatočit ...
  • Nebylo by od věci kdyby jsi se mrkl kolik imigrantů je v pohybu..... To co míří do EU je směšných 20% ve srovnání s tím co míří z azie do.... Ruska, Austrálie, Nový Zéland, USA, Japonska a ostatních bohatších zemí...... Nutno dodat.....Taky mi spadla brada.....
  • Ano, přebujelá státní správa, kdy si jak pravicoví, tak levicoví politici dosazovali své příznivce na uměle vytvořená a dobře placená místa, je jistě jednou z příčin. To samé se ale děje i u nás. A i u nás byly 13. a 14. platy ve státní správě (sám jsem ho bral), ovšem asi jen jeden nebo dva roky, pak už země začala být hodně rozkradená a na platy státních zaměstnanců, alespoň těch obyčejných, přece jen tolik nezbývalo. A ano, v Řecku jsou cca 2 milióny nezaměstnaných, možná víc než milión lidí žijících v chudobě a statisíce živnostníků, kteří se protloukají jakž takž. Čili tím se od nás moc neliší. Jen mě štve, jak zase média vytváří obraz, že všichni Řekové si žili nad poměry, všichni měli ohromné platy a ohromné důchody. To není vůbec pravda a je to štvaní proti celému národu. Opakuji, současné situace je vinou řeckých předchozích vlád, bruselských politiků a bank.
  • Co kdo zdědil je sice hezké ale hlavně co kdo zase slíbil..... My možná jsme ovce ale poznat kdy se nám slibují holubi na střeše už jsme se naučili. To je taky důvod proč jsou u nás bankrotáři na ústupu.
  • Proboha "Judr.".. a jak se jim tohle vlastně stalo ?..To maj z horka a nebo jste včera či někdy jindy moc bumbali ?..Pak jsou totiž proruští špioni i generálové z NATO a mnoho lidí i politiků z celé Evropy- EU co si myslí skoro to samé taky a někteří EU poslanci to dokonce říkají už otevřeně přímo v EU parlamentu na kamery a nikdy při tom ani socík či RVHP nepoznali, natož komanče ze SSSR..
  • Ano, státní bankrot. Ten ale již fakticky nastal A bohužel i toto za Řecko rozhodují Němci, respektive bruselští politici, kteří si nepřipustí, že společná měna byl uspěchaný a chybný projekt, který táhne ke dnu nejen Řecko, ale i Itálii, Portugalsko a Španělsko. A tak raději budou agónii Řecka prodlužovat dalšími nesmyslnými půjčkami. Současná řecká vláda je v tom ale nevině, ta celé to zadlužení zdědila po těch minulých a je v podstatě v neřešitelné situaci. Mimochodem, na dluh jedou všechny země EU a je jen otázkou času, kdy se dostanou do propasti tak, jako dnes Řecko. Některé k tomu mají již zatraceně blízko.
  • Z hlediska části evropské společnosti, která žije ve strachu z imigrace, se Rusko stane zachráncem starého kontinentu. A to bude znamenat konec spojené Evropy tak, jak si ji představujeme a jak ji známe.
    Poslední odstavec.I když si myslím,že nejenom Rusko ale hlavně Čína.Ta je totiž jak jezinky a ty prstíčky má už po celé Evropě!Abych vyjmenoval koupené továrny tak by mě nestačil limit! Jinak teť např.koupili letiště pod Madridem a za babku!
    No a Rusko? Tohle je konec ramadánu v Moskvě.

https://www.youtube.com/watch?v=5JyJsbr-wTk#t=36

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit