Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • //Jedinou cestou, jak obnovit pořádek a přimět region k růstu, je předat vládu do rukou umírněných muslimů, aby mohli zvítězit nad radikály a násilím. Úkolem Západu je rozpoznat umírněné muslimy a nabídnout jim přijetí a podporu," uzavírá Solana. //

Proč západ zlikvidoval Kadáfího a i Sadáma a nebo válčí proti Asadovi? Vždyť tam žili vedle sebe nejenom muslimové ale i křesťani ?
    No a co čeká nás? Muslimové v Brně !!!!!!!!!!!!
    http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/12323-tohle-vam-ceska-media-neukazi-tisice-zfanatizovanych-muslimu-utoci-na-francouzskou-policii-a-hulakaji-allahu-akbar-podivejte-se.aspx
  • Tak toto já už věděl v 89, když jsem viděl šmejda Havla a jeho poskoky oblbovat stádo pražáků a neschopných hlupáků na různých demonstracích a shromážděních. Havlova mládež ať třeba pochcípá, stejně nic neumí.
  • "Bez možnosti úplné integrace měli jen málo příležitostí k ekonomickému postupu. Ráj nikdy nenastal," upozorňuje v textu pro Projet Syndicate Javier Solana"
    .

Už mně chybí jen informace, jak tu "úplnou integraci" zařídit, jak jí docílit. My se o to pokoušíme s jednou nejmenovanou menšinou už snad víc jak 100 let a nepovedlo se. A nepomáhají stále další a další výbory, podvýbory, rady, iniciativy, různí zástupci pro menšiny a ty peníze do té integrace každým rokem vkládané mizí vniveč.
    Jak tedy začlenit ty, kteří nebudou umět náš jazyk, mají naprosto jinou mentalitu, zvyky i náboženství? Poraďte pane Solano. Já na to nějak nestačím
  • Takže chyba je na straně Evropanů - nedali přivandrovalcům dost peněz, neuvolnili pro ně atraktivní pracovní místa, nechali je, ať si žijí po svém v uzavřených komunitách...

To si snad děláte píp-el, ne?
  • Navrhuji řešení, nepustit do země ani islámskou myš a ti co tu jsou návrat do země předků včetně cikánů.
  • Když čtu, nebo slyším termín umírněný muslim, naskakuje mi husí kůže. To si nikdo z těch pitomců co píší takovéto články neni schopen přečíst dějiny islámu a alespoň nahlédnout do koránu. https://www.youtube.com/watch?v=p0V9GlNkBHU poslechněte si umirněného vyznavače islamu a posuďte zda je možná nějaká možná dohoda na společných principech.
  • "(Text vyšel původně v lednu 2015. Kvůli událostem v Paříži ho nyní vydáváme znovu.)"
    Opakováním výplodů chorého mozku sledujete co???
  • Přijďte na demonstraci proti Islámu 14.2.2015 v Brně: https://www.facebook.com/ivcrn?fref=ts
  • Pusinko, pusinko přestaň chlastat.
    Alkohol ničí mozkové buňky a tys měla od narození jenom jednu.
  • Pokud by tady nebyl ministrem vnitra íčko a neprosazoval schengen tak bude klid.Já EU nepodporoval,protože jsem v ní neměl důvěru,což se mi potvrzuje každý den .Byl jsem pouze pro volné cestování po Evropě přes přechody,výměnu zboží ne závislost jak to již na rozdíl od nás pochopil Orbán.Byl jsem vždy označován za komunistu a mazán.Myslím,že nazrál čas,aby nezaměstnaní začali ty přechody stavět než bude pozdě.EU si pouze řešila svůj problém na náš účet.Vidíme to každý den stran Ukrajiny.Naštěstí dávají ruce pryč.
  • Stejný problém bude brzy u nás.Havlova mládež je na tom stejně,žádná naděje na lepší život bez práce a tím i bez peněz.Rodiče tady přežívají a zloději politici všeho druhu se akorát handrkují o peníze,které tento rozkradený stát nemá.Trapnost handrkování o další navyšování peněz soudcům a vyhození lidé na ulici mrznou.To si nikdo nepředstavoval co za sebranku se tady chopí moci.
  • evropská degenerace *9*
  • ...je, Ernst Röhm šel taky do... *1*
  • ále prdlajs...
  • Co by sakra Evropa měla nabízet?
    Jedné nejmenované menšině se nabízí integrace již mnoho desítek let, cpou se do toho peníze horem dolem, pozitivně se diskriminují = ostatní jsou tím pádem diskriminováni negativně a jaký je výsledek? Velké NIC.
  • ilir
    BEZ CENTURY *12* NELZE PSÁT--DEMOKRATICKÁ SVOBODA SLOVA-KDY NÁS KONTROLUJÍ,ABY VĚDĚLI KOHO SEJMOU !!!! TO JSOU TI VLASTNÍ ZRÁDCI *12* *12* !!!!!
    Jo eu povaleči-tedy politici zaseli vítr a nyní občané evropy budou sklízet vítr. Nasrdělali nám západní politici do našeho hnízda *12* ...díky jejich bohatsví,chamtivosti a nenažranosti sem natahali vši,svrab a neštovice-obrazně a nyní se diví,že se tak rozlezli !!!!!
    Zakázat meš, ity, konvertovat ke křesťanství,pravoslaví jinak do 48h zpět ať táhnou do země svých předků!!!!
    Na hrubý pytel -hrubá záplata !!!A jak řekl T.Okamura-jsme ve válce,jen nám naši politici tvrdí,že je to lež a mi si nechceme přiznat.A o to horší to bude,že jsou zde rozlezlí,zrádní a dojedem na zrádcovství vlastních vlezdozadků !!!!
  • Exodus levných pracovních sil vyvolá vždy problémy, ale až v dalších generacích. Vzestup Evropy skončil rokem 1914.
  • Smrade tečko neprovokuj a padej chrápat.!!!
  • Už od roku 1946 nás zde terorizují komunisti, kteří plánovaně ničí tuto "republiku", a kdekdo zde naříká nad příchodem několika "džihádistů"...
  • ire.naceradsky
    Lidé v ČR už se probudili, co se týče islamistů. Zaplaťpámbůh za obyčejné lidi se zdravým rozumem.
    https://www.youtube.com/watch?v=8d0U63hln7s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit