Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "...čekala je špatně placená práce..." Ošetřovatelů velbloudů a pasáků koz asi evropský pracovní trh moc nepotřeboval.

    Kdo nemá celý život čas na práci pro samé modlení a neustálý boj proti všem, všemu, ten se toho moc nenaučí.

    Proč jejich děti, co se narodily už Evropě, nic pořádného nevystudovaly a nedaří se jim skvěle?
    Všechny rasy a etnika mají přece stejnou inteligenci, tak kde je problém?
  • ilir
    BEZ CENTURY *12* NELZE PSÁT--DEMOKRATICKÁ SVOBODA SLOVA-KDY NÁS KONTROLUJÍ,ABY VĚDĚLI KOHO SEJMOU !!!! TO JSOU TI VLASTNÍ ZRÁDCI *12* *12* !!!!!
    Jo eu povaleči-tedy politici zaseli vítr a nyní občané evropy budou sklízet vítr. Nasrdělali nám západní politici do našeho hnízda *12* ...díky jejich bohatsví,chamtivosti a nenažranosti sem natahali vši,svrab a neštovice-obrazně a nyní se diví,že se tak rozlezli !!!!!
    Zakázat meš, ity, konvertovat ke křesťanství,pravoslaví jinak do 48h zpět ať táhnou do země svých předků!!!!
    Na hrubý pytel -hrubá záplata !!!A jak řekl T.Okamura-jsme ve válce,jen nám naši politici tvrdí,že je to lež a mi si nechceme přiznat.A o to horší to bude,že jsou zde rozlezlí,zrádní a dojedem na zrádcovství vlastních vlezdozadků !!!!
  • Co by sakra Evropa měla nabízet?
    Jedné nejmenované menšině se nabízí integrace již mnoho desítek let, cpou se do toho peníze horem dolem, pozitivně se diskriminují = ostatní jsou tím pádem diskriminováni negativně a jaký je výsledek? Velké NIC.
  • dzixy
    Z textu článku Aliny Holušové získávám pocit, jakoby muslimské přistěhovalce litovala a vytýkala Evropě, že je nepřijala všechny za svoje. "Evropská generace džihádu se rekrutuje ze zklamaného přistěhovaleckého dna." Tak toto uhodla přesně. Domnívám se ale, že pokud zde nenašli zaslíbenou zemi, mohou se vrátit zpět. což tak neudělají, protože i ty nejhorší životní podmínky v Evropě jsou lepší, než ty jejich doma. No, ale abychom je přijali za naprosto své spoluobčany nedělají nic, aby se začlenili do naši kultury, zvyklosti atd. Naopak se zdá, že se pokouší infiltrovat všechno svoje ze svého domova bez ohledu, zda to není v rozporu "se slučnými mravy hosta". Domnívám se, že jednimi z nás se všemi právy budou až tehdy, když splynou se vším všudy s obyvateli zemí, do kterých se nastěhovali. Bohužel tomu tak není, snad s výjimkou několika rodin. Proto je obyvatelstvo nebere jako své. A zatím právem.
  • Problém džihádistů a islámských radikálů je problémem především celé muslimské komunity a ta by ho měla umět identifikovat, upozornit na něj a vyřešit ho ( upozorněním bezpečnostních složek, nožem, šavlí či mečem kulkou či mačetou - ukazuje se, že když chtějí, tak to umí moc dobře) a ne, že jim "nějaký Západ" bude něco ukazovat a identifikovat za ně. Když přišli muslimové do rozvinutých zemí z jejich bývalých kolonií, je otázkou jestli v ghettech na okraji společnosti je nechala většinová společnost anebo tam zůstali sami mezi podobnými typy lidí, které dobře znali - těžko úplnou integraci, vzdělání, jazykové vybavení a demokracii vůbec někomu vnutit násilím. A pak přišli na to, že jim to takto vyhovuje - režim jako v bývalé kolonii, jen trošku lepší péče a hlavně sociální dávky. A jejich děti a vnuci v tom vyrůstali taky.... a když to stačilo tátovi a dědovi, jenže vzrůstaly nároky - modernější elektronika, počítače.... na to je třeba více peněz a dávky nestačí, je potřeba je zvýšit.... sociální bouře, hořící auta v ulicích... a není to problém jen Francie, Německa, Belgie a Anglie, ale i Śvédska, Dánska a Norska - tedy zemí s příznivou imigrační politikou s výrazně sociálně orientovanou politikou..... takže chyba asi bude v přistěhovalcích samotných,že?
  • "Výbornej" článek - oni zase za nic nemůžou, my (evropané) jsme se k nim nezachovali hezky, takže nám to vlastně patří a ještě bychom se jim měli omluvit ?!!! Jděte do pr.... s nastavováním druhejch tváří. Co se ještě musí stát, abychom přestali zalejzat hloub a hloub do ulity a konečně přešli od keců k činům!
  • Všichni slavní redaktoři, politici a analytici při svém žvanění v ČT i jindevůbec nepochopili, že v Paříži neproběhl standardní teroristický útok. Jednalo se pouze o islamistický test schopnosti francouzských silových složek zasáhnout a zvládnout situaci při teroristickém útoku rozprostřeném na několik míst v městské aglomeraci. Zároveň se jednalo o test reakce evropských politiků a občanů. Přesně řečeno, zda evropští politici dokážou i
    v krizové situaci prosazovat politiku islamizace proti vůli většiny občanů. Proto žádné požadavky. Ty už dávno zadala osa zla a jejich slouhové v Evropě, počínaje Merkelovou je nadšeně plní. Druhým, standardním, cílem bylaprezentace islamistů jako úspěšných bojovníků, zaměřená na verbování dalšíchdomácích spolupracovníků. Morálka některých bojovníků ISIL začíná měknout, neboť ruské letectvo a vojáci Bašara Asada jim začínají udělovat výprask v Sýrii, Kurdové v Iráku a Sýrii. Evropské, turecké, saúdské a americké zbraněa peníze přicházejí v niveč.
    • Zajímalo by mě, jak můžou zasahovat silový složky, když ty složky zrovna teď vyváží po celým světě "demokracii"???
  • ire.naceradsky
    Lidé v ČR už se probudili, co se týče islamistů. Zaplaťpámbůh za obyčejné lidi se zdravým rozumem.
    https://www.youtube.com/watch?v=8d0U63hln7s
    • Přijďte na demonstraci proti Islámu 14.2.2015 v Brně: https://www.facebook.com/ivcrn?fref=ts
  • Stejný problém bude brzy u nás.Havlova mládež je na tom stejně,žádná naděje na lepší život bez práce a tím i bez peněz.Rodiče tady přežívají a zloději politici všeho druhu se akorát handrkují o peníze,které tento rozkradený stát nemá.Trapnost handrkování o další navyšování peněz soudcům a vyhození lidé na ulici mrznou.To si nikdo nepředstavoval co za sebranku se tady chopí moci.
    • Tak toto já už věděl v 89, když jsem viděl šmejda Havla a jeho poskoky oblbovat stádo pražáků a neschopných hlupáků na různých demonstracích a shromážděních. Havlova mládež ať třeba pochcípá, stejně nic neumí.
      • Je-li zde někdo šmejd pak jsi to ty odporný komoušký poskoku a ta vaše kreatura, kterou jste lží,podvody, křiváctvím, .....prosadily na hrad - ano ten váš rusofilně vlezputinovský řiťolezec jakýsi NICeman.
        A jestli někdo pochcípá ty rudý pšouku tak to bude taková verbež jako jsi ty - lidský odpad který se dovede živit pouze debilními kydy a přitom si nevidí na špičku vlastního nosu.
        Jen odporné komunistické hnídy dokáží žvástat takové -píp,píp,píp- jako ty.
        • Správně jsem se trefil. Havlova mládež nic neumí, nic nezná, je zblblá demagogickou propagandou USA, uráží prezidenta, všude byla 2x, včechno zná a viděla a přitom si neumí utřít ani podělaný zadek.
          Zlatí komunisti, zlatý socialismus. Tendo bordel s islamákama by komunisti nedopustili. Ti jediní si uměli ohlídat hranice, ti jediní měli obranyschopnou armádu a ne takovou jako je dnes, složená z několika tupých žoldáků. Polistopadová havlova mentálně opožděná generace představuje pouze tupé stádo věčně čumící do PC a hrající hry pro mentálně opožděné.
          A ty, blbe, já dokážu uživit celou rodinu. Dle tvých kydů jsi zatím nedokázal nic, jen urážet prezidenta. Hold, kchárlova škola. Ten doposud nerozdýchal prezidentskou porážku. Proto zde škodí stejně, jako stále škodí i Havel, byť posmrtně.
          • Bacha na propagaci komoušskch bestií bolševický pšouku - ty ještě nevíš že byly prohlášeny za zločineckou organizaci stejně jako nacisté (no vždyť vy jste prakticky stejná svoločská pakáž) a jejich propagace je trestná???
          • Pezidenta - tato země přece žádného nemá!!!
            Ten podlý prolhaný -píp,píp,- , sebestředný, chvástavý putinův řiťolezec je všechno možné jen ne prezident.
            A že ty jsi zastydl někde u katastrofických roků 48/68 za to si můžeš jen sám.
            A tom, že normální poctivou manuální prací dokážu uživet své blízké a poskytnut jim dostatečný konfprt o tom nepochybuj.
            To jen ty musíš žebrat u genitálního nájemníka té vaší zločinecké party - KSČ, aby tě nenechal chcpnout hlady. Protože co si komoušská bestie neuloupí to nemá.
        • viš co je smutné že komunistický režim dovolil aby jsi se narodil ty
          • Komunistické bestie měly na to stejný vliv asi jako tvůj rudý mozek na otáčení zeměkoule.

            Jen takové podlé bestie jako komouši mohou za současné problémy této země.

            Pokud by jsme včas postavili ke zdi takové zločinecké bestie jako byl syfilitický alkoholik - loupežný vrah gottwald a jeho následovníci, mohla se tato země vyvíjet jako většina ostatních v Evropě a nemusela dnes tragicky zaostávat.
            Že ještě dnes existuje něco tak odporného jako je KSČ, je právě jen dílem "sametovosti" a české nedůslednosti. To jediné je snad možno p. Havlovi vyčítat.

            Poku mne chceš rudý pšouku poučit o tom, že KSČ není, že je KSČ se směšnou příponou M (KSČM), je to stejné asi jak když pár "jednoduše myslících" tvrdí, že komouš nebo nacista (v podstatě jedna svoloč) je člověk.
            • Správně jsme se trefili, že jsi pouze mentálně opožděný blb, který má mindrák z toho, že zatím nic nedokázal, že nic neumí a že je v podstatě k ničemu. Takoví nýmandi jsou pak schopni pouze urážet řádně zvoleného prezidenta a nejpokrovější politickou stranu KSČM.
              Zlatí komunisit, zlatý socialismus. Tam bys nedostal do rukou ani lopatu, protože by sis vypíchnul oko.
  • Takže chyba je na straně Evropanů - nedali přivandrovalcům dost peněz, neuvolnili pro ně atraktivní pracovní místa, nechali je, ať si žijí po svém v uzavřených komunitách...

    To si snad děláte píp-el, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit