-
Pokud by nevznikla EU vypadalo by to jinak, nyní můžou různí teroristé cestovat po Evropě kam se jim zlíbí a vyvážet své náboženství,Celou unii byl čert dlužen, my to poznáme brzy taky.
-
-
Pokud by tady nebyl ministrem vnitra íčko a neprosazoval schengen tak bude klid.Já EU nepodporoval,protože jsem v ní neměl důvěru,což se mi potvrzuje každý den .Byl jsem pouze pro volné cestování po Evropě přes přechody,výměnu zboží ne závislost jak to již na rozdíl od nás pochopil Orbán.Byl jsem vždy označován za komunistu a mazán.Myslím,že nazrál čas,aby nezaměstnaní začali ty přechody stavět než bude pozdě.EU si pouze řešila svůj problém na náš účet.Vidíme to každý den stran Ukrajiny.Naštěstí dávají ruce pryč.
-
Pokud by EU zůstala jenom jako ekonomické společenství, tak by tento problém nebyl vzniknul... jenže kam čert nemůže, tak tam nastrčí politiky a EU se nám začala konstituovat jako politická instituce s různými roztodivnými nápady, regulacemi a opatřeními a problém "multikulti" a "etno" byl na světě.
Kdysi dávno jeden politik řekl, že až na chudém Jihu poznají, že na bohatém Severu je co jíst a není tam hlad a je tam relativně bezpečno, tak se z Afriky potáhnou houfy emigrantů..... a hle, už táhnou.
-
-
Honba za bohatstvím plodí chudobu a ta plodí násilí a války. Svět je nepoučitelný.
-
-
ále prdlajs...
-
-
"Bez možnosti úplné integrace měli jen málo příležitostí k ekonomickému postupu. Ráj nikdy nenastal," upozorňuje v textu pro Projet Syndicate Javier Solana"
.
Už mně chybí jen informace, jak tu "úplnou integraci" zařídit, jak jí docílit. My se o to pokoušíme s jednou nejmenovanou menšinou už snad víc jak 100 let a nepovedlo se. A nepomáhají stále další a další výbory, podvýbory, rady, iniciativy, různí zástupci pro menšiny a ty peníze do té integrace každým rokem vkládané mizí vniveč.
Jak tedy začlenit ty, kteří nebudou umět náš jazyk, mají naprosto jinou mentalitu, zvyky i náboženství? Poraďte pane Solano. Já na to nějak nestačím -
-
Jirko,ne 100 let,ta obohacovací menšina obohacuje evropu již 600 let !!! Vlastně ti,co se sem dnes vallí jsou z příbuzných kmenů a kultur !!! A 600 let měly všechny evropské vlády s touto kulturní menšinou problémy.Ostatně tyto národy tak žijí dodnes-vysát,zničit a jít dál.Jaké předměty asi tak mohou být v jejich můzeí co nás kulturně obohatí ??? Žebřiňák,husle,britva....fakt mě víc nenapadá....a co je jejich reakcí na okolí..podréžem atd...Jak se chovají machometáni...lejno kam se podíváš,vysát,zničit,zotročit a podřezávat !!!!
-
-
Jediná klika, že mají moc rádi svůj život a sebevražedné atentáty u nich asi nehrozí :-))))
-
-
-
likvidátor a zrádce Evropy Juncker prohlásil.....země EU nesmí kvůli atentátu přestat přijímat uprchliky....je ten dědek normální??kolik lidí ještě musí umřít aby on a jemu podobní pochopili, že Islám v Evropě nemá co dělat.......postavit před soud i s tou bábou pomatenou Merkl....oni a jim podobní sluníčkáři mohou za vše co se v Paříži stalo....
-
-
video s Junckeríkem je síla......
http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/3302-velmi-znamy-politik-opily-na-plech-fackoval-kolegy-podivejte-se-je-to-sila -
On totiž nemá před sebou hodně života, tak si říká, po mně potopa.
-
-
Imigrace byl vždy problém, ale nyní je to globální problém. Řeknu to upřímně, také nechci mít za souseda nějakou negramotnou rodinu z Asie nebo Afriky a živit je ze svého. Vždyť ony se tam množí geometrickou řadou a banky se obohacují z kapes daňových poplatníků.
Návrh na řešení je složitý, nicméně, čím více budeme přispívat, tím pro civilizovaný svět hůře.. -
evropská degenerace *9*
-
Exodus levných pracovních sil vyvolá vždy problémy, ale až v dalších generacích. Vzestup Evropy skončil rokem 1914.
-
Když čtu, nebo slyším termín umírněný muslim, naskakuje mi husí kůže. To si nikdo z těch pitomců co píší takovéto články neni schopen přečíst dějiny islámu a alespoň nahlédnout do koránu. https://www.youtube.com/watch?v=p0V9GlNkBHU poslechněte si umirněného vyznavače islamu a posuďte zda je možná nějaká možná dohoda na společných principech.
-
Navrhuji řešení, nepustit do země ani islámskou myš a ti co tu jsou návrat do země předků včetně cikánů.
-
Ano to je přesně ono. Angela a Hollande do Evropy natáhly své miláčky po statisících.
A z nich vzejdou desetitisíce odhodlaných sebevrahů.
Fakt Angelo DÍKY !!!