Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no dobře a kde jste byli pane 23let každý v klidu vyčkával na příznivý vítr a bál se si to nepokazit a to s Rátem je je proces po americku chybí jen kapaní vody na hlavu fašistické ůchylky a soudům se líbí tohle natahování.
  • Je vidět jak rychle se zapomíná na to co tady i jinde komančové přes 40 let prováděli. Také proto co prováděli jejich nástupci je ochotna velká část vč.nerozhodných a mladých znovu komanče volit. *16*
  • Protože píšeš pod inkognitem,proto reaguji za KSČ byl dluh 4mld. KSČ a nyní skoro 2.biliony a aktiva cca 12 mld.Pak přišel ožrala a začal odpouštět dluhy ,ničit zbrojní průmysl atd.Jsem rád,že se řeklo USA dost a byl to právě Putin.USA má akorát silné řeči a svaly a skutek utek.To je bývalá velmoc,ktertá již pár let nefrčí.Objednej se na úpravu očí,po volbách bude nával.
  • Těch bylo např.Fischer,to nikomu nevadí vč.příživníků po r.1989?
  • Souhlas Já tam byl na Babičce.Hrůza a také jsem odešel,krom pobíhání a dupání,no hrůza.V 60tých letech jsem tam viděl Prodanou nevěstu -zážitek.
  • Za 24 let tzv.demokracie jsme v kvalitě života na 39 místě .Opravdu úspěch.Nepiš bludy.Svoboda má pravdu.Pořád je mi milejší Svoboda než s.Fischer.A o Zemanovi nemluv na toho nemáš mozkovou kapacitu.Bylo velké neštěstí rozebrat Rakousko-Uhersko.Tento národ na to nemá.Rakousko je v tom žebříčku na 8.místě a to tam vládla vždy socialní demokracie.My dáme šanci KSČM ať se předvede.Kalousek v národní frontě se snažil prosadit a vždy byl odkloněn a jak někdo řekl cituji: je výborný rétorik a to je tak vše..konec citátu.
  • Vážený, vážená. Máte v tom dějepisu a historii značné mezery. Asi více dáte na propagandu a ideologii, než na fakta. Byla vždy možnost jak s dozvědět fakta o kterémkoliv úseku dějin této země. Jen bylo třeba mít zájem.
    Demokracie a právo na svobodu slova se zvrhla v hulváctví,osobní invektivy a prznění českého jazyka a urážky celého národa. Opravdu je národ blbější? Citace (Právě proto, že český národ je stále blbější a blbější,).
    Právo na podnikání se změnilo na okrádání tohoto státu a občanů, chcete-li, daňových poplatníků. Pro mne je vzorem podnikatele p. T. Baťa, E. Škoda, Č. Daněk, E. Kolben.
    Asi Vám budou vyhovovat dnešní typy podnikatelů.
    Rozdíl mezi člověkem a opicí je pouze v jediném. Člověk se ptá proč.
    A tak se Vás ptám. Proč jste napsal, že jsme blbější? Jen na závěr. Pan Baťa napsal: To čemu jsme si zvykli říkat krize je jen synonymum pro mravní úpadek a bídu. Ony jsou pravou prapříčinou i následkem současného ekonomického úpadku. Mnoho lidí se domnívá, že tento stav je možno sanovat penězi. To je hluboký omyl. Žádné obraty a kombinace nám nic nepomohou. Potřebujeme jen mravní stanoviska k lidem, práci a k veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic a nadevše nevydírat a neožebračovat pracující“. To je z roku 1932. Dějiny se opakují. Na závěr snad jen tolik, "Jedeme močále černým kolem bílých skal„. Doufám , že se občanům omluvíte. Děkuji.
  • Ty už se jdi taky vycpat d e b i l e!!!!!!!!!!!!
  • Kdo bude volit garnitury typu odéeses, trop, KraDeU a jím podobné klony, bude oběšen i s celou rodinou za podporování nejtěžší trestné činnosti a vlastizradu!!!!!!!!! Tak bacha ty hnoji!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • Jaká pravice a levice? Co to kydáš? O to přeci vůbec nejde. Já to dělím na slušné lidi co něco dokázali a na vlastizrádce a zloděje. Kupříkladu Remek vs kalousek. *16*
  • Jaká státnost chcípáku? Národ sobě prej, pro koho? Pro hnoje jako jsi ty? Tedy jen pro ty, co mají na tučné vstupné? Mimo to, většina těch ko ko tů vystudovalo herectví za totality, zadarmo a točilo. Tak vo co gou hnoji? *16*
  • Ty už jsi měl být cikáne tečko dávno v base, proč tam ještě nejsi dobytku?? *12*
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent voličů, takže to bylo jasné vítěztví!: *14*
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!: *14* *14*
  • Prostě je to tak, Zeman má vládu pevně v rukou a eliminuje lumpy, musíme mu držet palce!!: *14*
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!: *14* *14*
  • Kozomrde zavři tlamu a mazej za kozou, neb dostaneš po palici. *15* *2* *1*
  • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
    § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
    bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
    2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
  • To Justicia: Naprostý souhlas. Zákony na zakázání zločinecké KSČ(m) máme, propagování zrůdné komunistické ideologie je trestným činem. Jenomže to by musela naše policie, státní zástupci a soudy konat. A v parlamentu by nesměli sedět "bývalí" komunisti skrývající v pravicových kabátech, ale chovající se stále komunsiticky. A tupé stádo si je tam stále volí.
  • Však tu zde po mnoha nicky otravuje "troll", který slovně plive na všechny politické strany, krom TOP09. Tuto stranu ani její členy nikdy nekritizuje, nenápadně a někdy i nápadně ji propaguje, vyzdvihuje "noblesu" knížete a snaží se tu všechny přesvědčovat, aby ji pravicově zaměření lidé volili, že je to prý opravdu jediná pravicová strana.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit