Feministická smeč Sereny Williamsové za práva žen z celého světa
-
Nejsem rasista, ale tahle muskulatura že má mluvit za práva žen? To je sprostota!
-
-
viděl jsem hezký kreslený vtip, jak řve na rozhodčího, ať sleze dolů, že si to vyříkají jako chlap s chlapem. naprosto vystihující. :-)
-
-
Už jí to hraní tak nejde, tak musí "zaujmout" za každou cenu, jinak. To ale ta hysterická černá machna trochu přehnala. Takové opakované drzosti na sudího (vůbec chování na kurtu), který navíc postupoval správně - co jako za to čekala. Že přijde Serena a všichni se poserou ?! To má možná tak zařízeno doma.
A ještě do toho zatáhne "genderovou otázku", s údajnou diskriminací trestů mezi pohlavími v tenise. Doporučuji všem, aby si nastudovali, kolik trestů bylo dáno mužům a kolik ženám na letošním US open.
Prostě hysterický, agresivní, arogantní a děsně hloupý "kus hovězího", černého navíc !!!
Jsem rád, že to finále prohrála - zasloužila si to ...
-
-
Kliknul jsem ti souhlasný bod. Zlobí mě, když se určují práva a povinnosti podle toho, jestli má dotyčná osoba p.nis nebo v.ginu. Ale feministky mne dokáží vždycky vytočit a hlasoval bych pro jejich deportaci do islamácké země.
-