Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Václav Havel agent STB s krycím jménem "Profous",
    Daniel Kroupa agent STB s krycím jménem "Redaktor",
    Václav Benda (otec poslance Marka Bendy) agent STB s krycím jménem "Doktor," Petr Pithart agent STB s krycím jménem "Hrabě" Jaromír Štětina dokonce vysoký důstojník STB s krycím jménem "Plavec", Pavel Rychetský agent STB s krycím jménem "Rychtář", Šimon Pánek (studentský vůdce v převratu 1989 a dnešní šef Člověka v tísni) agent STB s krycím jménem "Texas", Dominik Hašek agent STB s krycím jménem "Domino", Tomáš Halík agent STB s krycím jménem "Kazatel", otec eurokomisařky Jourové, Jiří Špak agent STB s krycím jménem
    "Kontrolor", Zdeněk Svěrák agent STB s krycím jménem "Sprcha a Rak",
    otec starosty Řeporyjí Pavla Novotného, Petr Novotný agent STB s
    krycím jménem "Tragéd". A ještě guma Pávek, Muž tisíce Ř.tí. Ale z nějakého důvodu vadí jen Babiš...

  • Tak podle paní Fialové dobrý, paní Síkelová si taky nestěžuje. U Pekarů korýtko plné a za rok se na tom nemá nic měnit. Co ty lidi pořád remcají? I paní Stanjurová si to pochvaluje. 

  • A pak je tu ještě jeden rozdíl mezi Fialou a Babišem, na který bychom nikdy, ale nikdy neměli zapomínat. Fiala může na prodejce či výrobce potravin tak maximálně tlačit, aby zlevnili. Andrej Babiš je výrobcem, prodejcem, velkým hráčem na trhu. Pokud by se vám například zdálo, že v obchodních řetězcích je drahé pečivo, vězte, že téměř nic z toho, co koupíte, nepatří jinam než do holdingu Agrofert, protože Babiš má v této věci díky vlastnictví Penamu a United Bakeries v podstatě monopol. A nezapomínejme na další komodity, jako je Olma, Kostelecké uzeniny, Kmotr a mnoho dalších. Majitel je člověk, který může ovlivňovat cenotvorbu přímo, a pokud říká, že tomu tak není, prostě a jednoduše lže.

    • Nezapomínejte vy dva, nezapomínejte, a dejte to Babišovi u příštích voleb sníst! On to bez vašich hlásků hozených strakám nějak rozdýchá. 

    • mun.go

      ... Babiš má v této věci díky vlastnictví Penamu a United Bakeries v podstatě monopol.

      No tak jistě. Ale pekárny nemají své vlastní obchody (kromě malých rodinných), ani mlékárny. Tyhle výrobky se prodávají v ČR, kde většinu marketů tvoří Kaufland, Lídl, Tesco, Penny, Albert, Billa, Globus ... vše zahraniční firmy.

      Měl byste si ujasnit rozdíl mezi výrobcem a prodejcem.

      viz Obchodní řetězce působící v ČR

    • No nablili jste tady toho vy dva J+J dost.A co jako? Tady toto všechno
      nablité nikomu nevadí.STB rodina a co jako?Peníze se točily a zůstaly v
      ČR. Aktuálně? Vykrmujeme a sypeme peníze cizákům.Jsme s nimi nuceně
      "solidární".To všechno s někým kdo tady nepatří , je tady cizí, odsavá
      naše peníze. A zejména je nám úplně ale úplně ukradený. Jen u Fialy jsou
      tam ti na prvním místě.A to je špatně.Moc špatně.

    • josef.chmela

      To je zase hloupost. To tady za tebe mohl klidně napsat tvůj pes a vyšlo by to na stejno.

  • Karel

    Pražská galérka a její odnož STB sledovala Babiše a jeho rodinu jako potencionálního nástupce hospodářského řízení za Komunistů a měla za úkol jej odstavit proto pořídila spis 2585 víte co to znamená pro některé nechápavé je to datum založení tohoto spisu, v něm je uvedený nejen Babiš ale i 14 příslušníků jeho rodiny a ti těžko podepsali "spolupráci" jak se nám to snaží vnutit masmédia.

    Po revoluci chtěli zdůvodnit nezákonné sledování jeho i jeho rodiny tak z něj udělali díky špatnému spisu z "kavárny" a bez jeho podpisu  "spolupracovníka". 

     To že Babiš o sledování věděl dokazuje jeho raketový vzestup na poli byznysu, kdy některé z těch kteří ho sledovali do svého byznysu po revoluci zapojil a řekněme že se jednalo a možná jedná s jejich pomocí ne zrovna v rukavičkách, ale využil vše co tenkrát bylo možné a na hraně zákona který mu tenkrát nový režim umožnil. A kdo si myslíte že jsou jeho největší zákazníci no přece my Čeští a Moravští občané konzumenti jeho výrobků  Americký byznys ho zajímá až na druhém místě na rozdíl od Fialovy vlády.

    • No nablili jste tady toho vy dva J+J dost.A co jako? Tady toto všechno nablité nikomu nevadí.STB rodina a co jako?Peníze se točily a zůstaly v ČR. Aktuálně? Vykrmujeme a sypeme peníze cizákům.Jsme s nimi nuceně "solidární".To všechno s někým kdo tady nepatří , je tady cizí, odsavá naše peníze. A zejména je nám úplně ale úplně ukradený. Jen u Fialy jsou tam ti na prvním místě.A to je špatně.Moc špatně.

  • Fiala se asi chystá odstoupit, jak by jinak mohla být lepší situace.

  • Gorobilypes
  • Nic dobrého nás nečeká. Pod vládou ODS ekonomika i všechno ostatní vždy směřovalo k rozvratu. To byly jen samé zlodějny, korupce a klientelismus jen kvetly, enormně rostlo zadlužování, byrokracie, životní úroveň lidí padala strmě dolů. Ale zato oligarchie a nadnárodní kapitál jen mlaskali. Následné vlády to horko těžko po jejich řádění dávaly dohromady. S Fialovou vládou to jiné nebude. To se před posledními volbami dalo všechno čekat, ale hloupí lidi zase zapomněli co obnáší vlády ODS a znovu jim skočili na lep.

  • Jak Fiala prohlásí, že něco čeká, vy čekejte pravý opak.

    • On je prostě takový reverzní signalista. 😐

  • Takže tržby 245 mld, čistý zisk 12,97 mld, tudíž celkové náklady byly cca 232 mld. 

    Z toho mně vychází marže 5,6% . A teď ať někdo přinese výsledky statistiky u super a hypermarketů, kolik činí jejich marže. i kdyby Babiš chtěl zlevnit, tak o kolik by  simohl dovolit? O 1% na 4,6% zisk (marži)? A poznali byste to jedno procento v obchodech? Obtěžovaly by se prodejny o to jedno procento vůbec snížit ceny nebo by si to jen přičetly k vlastnímu zisku? Mají tyto obchody marže v jednotkách procent nebo v desítkách? 

    Takže Nuteláci přestaňte se chovat jako býk před červeným hadrem, když slyšíte Babiš, ale zkuste občas i trochu přemýšlet. Tedy alespoň ti, kterým ještě něco zbylo v hlavě

  • josef.chmela

    Stav NHKG - Liberty je důsledek celého ekonomicko - politického systému, který tu hospodaří po roce 1989. Několik jeho vlastníků tento podnik vždy částečně vytunelovalo, neinvestovalo a pak odešlo. Teď už zbylo ve firmě pouze to, co je staré a muselo by se investovat do oprav. Firmu dnes likviduje i odstřižení se od levných dodávek surovin z Ruska, drahé energie naší vlády a menší poptávka po oceli. Vše souvisí se vším, ne za vše může Fiala ikdyž bych ho nejraději viděl s celou vládou v dole kutat uhlí. Ale tam by také určitě svou šikovností neoplývali a jistě by prošustrovali i ten kahan i s přilbou a monterkami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit