Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  

     " FIALA: Problém Liberty označil za důsledek sporu dvou soukromých subjektů,
    vláda se podle něj přesto snaží situaci řešit. Liberty Ostrava čelí
    poklesu poptávky a má problémy platit své závazky, zejména vůči firmě
    Tameh, která jí dodává energie."

    Profesionální lhář a balamuta. Nejen tady ve firmě začaly problémy, když nás Hluponi ve Strakovce odstřihli od levného plynu, ropy,energií. Jen abychom demonstrovali solidaritu.Vynucenou solidaritu.Ta která vrhá naši zemi do ekonomické záhuby.Mezi běžnými lidmi není sebemenší zájem být s cizím válečníkem solidární.Válečníkem který navíc vystupuje i proti svým spojencům jako arogantní hlupák. Odmítnutí pomoci Liberty odstaví od navazující práce cca 20 000 našich lidí.Kteří mohli platit daně a další odvody. Takto je bude živit stát. Do ukrajinské stepi se sypou peníze neomezeně. Proti vůli drtivé většiny národa. Tyto peníze už nikdy neuvidíme. Ti v Praze nejen mluví za nás, ale za bílého dne kradou naše peníze.

  • Gorobilypes

    Dneska ho Babiš dobře utřel 

  • Nic dobrého nás nečeká. Pod vládou ODS ekonomika i všechno ostatní vždy směřovalo k rozvratu. To byly jen samé zlodějny, korupce a klientelismus jen kvetly, enormně rostlo zadlužování, byrokracie, životní úroveň lidí padala strmě dolů. Ale zato oligarchie a nadnárodní kapitál jen mlaskali. Následné vlády to horko těžko po jejich řádění dávaly dohromady. S Fialovou vládou to jiné nebude. To se před posledními volbami dalo všechno čekat, ale hloupí lidi zase zapomněli co obnáší vlády ODS a znovu jim skočili na lep.

  • Jak Fiala prohlásí, že něco čeká, vy čekejte pravý opak.

    • On je prostě takový reverzní signalista. 😐

  • Obojživelník J-J se nám tady zase vyzvracel

  • josef.chmela

    Stav NHKG - Liberty je důsledek celého ekonomicko - politického systému, který tu hospodaří po roce 1989. Několik jeho vlastníků tento podnik vždy částečně vytunelovalo, neinvestovalo a pak odešlo. Teď už zbylo ve firmě pouze to, co je staré a muselo by se investovat do oprav. Firmu dnes likviduje i odstřižení se od levných dodávek surovin z Ruska, drahé energie naší vlády a menší poptávka po oceli. Vše souvisí se vším, ne za vše může Fiala ikdyž bych ho nejraději viděl s celou vládou v dole kutat uhlí. Ale tam by také určitě svou šikovností neoplývali a jistě by prošustrovali i ten kahan i s přilbou a monterkami.

  • Takže tržby 245 mld, čistý zisk 12,97 mld, tudíž celkové náklady byly cca 232 mld. 

    Z toho mně vychází marže 5,6% . A teď ať někdo přinese výsledky statistiky u super a hypermarketů, kolik činí jejich marže. i kdyby Babiš chtěl zlevnit, tak o kolik by  simohl dovolit? O 1% na 4,6% zisk (marži)? A poznali byste to jedno procento v obchodech? Obtěžovaly by se prodejny o to jedno procento vůbec snížit ceny nebo by si to jen přičetly k vlastnímu zisku? Mají tyto obchody marže v jednotkách procent nebo v desítkách? 

    Takže Nuteláci přestaňte se chovat jako býk před červeným hadrem, když slyšíte Babiš, ale zkuste občas i trochu přemýšlet. Tedy alespoň ti, kterým ještě něco zbylo v hlavě

  • Fiala se asi chystá odstoupit, jak by jinak mohla být lepší situace.

  • Proto je povoleno kritizovat volský potah ze Strakovky, aby si tak lidi upustili zlobu, sociální napětí, a nehrnuli se do stávek například, které by mohly spíše způsobit dřívější odchod toho volského potahu. Není v něm jediný ekonom a svou korupci si vzájemně kryjí. Chce vydržet do voleb, aby mohl dotáhnout své devastující plány. Minimálně přijde ještě jeden úsporný balíček a přijetí eura je ve zrychleném režimu. Pak budeme povinni platit i dluhy EU a při krizi nebudeme moci lavírovat pomocí změny kurzu. A za delší dobu si nakradou další desítky miliónů korun. V ČR je skupina právníků, kteří řeší postih za jejich zločiny. Někteří z volského potahu budou závidět Schwarzenbergrovi. Vznikají nové právní subjekty, kterým jde o záchranu státu. Například Národní proud, kterému jde o definici slova národní a aby to za své vzaly politické strany.

  • A pak je tu ještě jeden rozdíl mezi Fialou a Babišem, na který bychom nikdy, ale nikdy neměli zapomínat. Fiala může na prodejce či výrobce potravin tak maximálně tlačit, aby zlevnili. Andrej Babiš je výrobcem, prodejcem, velkým hráčem na trhu. Pokud by se vám například zdálo, že v obchodních řetězcích je drahé pečivo, vězte, že téměř nic z toho, co koupíte, nepatří jinam než do holdingu Agrofert, protože Babiš má v této věci díky vlastnictví Penamu a United Bakeries v podstatě monopol. A nezapomínejme na další komodity, jako je Olma, Kostelecké uzeniny, Kmotr a mnoho dalších. Majitel je člověk, který může ovlivňovat cenotvorbu přímo, a pokud říká, že tomu tak není, prostě a jednoduše lže.

    • Nezapomínejte vy dva, nezapomínejte, a dejte to Babišovi u příštích voleb sníst! On to bez vašich hlásků hozených strakám nějak rozdýchá. 

    • mun.go

      ... Babiš má v této věci díky vlastnictví Penamu a United Bakeries v podstatě monopol.

      No tak jistě. Ale pekárny nemají své vlastní obchody (kromě malých rodinných), ani mlékárny. Tyhle výrobky se prodávají v ČR, kde většinu marketů tvoří Kaufland, Lídl, Tesco, Penny, Albert, Billa, Globus ... vše zahraniční firmy.

      Měl byste si ujasnit rozdíl mezi výrobcem a prodejcem.

      viz Obchodní řetězce působící v ČR

    • No nablili jste tady toho vy dva J+J dost.A co jako? Tady toto všechno
      nablité nikomu nevadí.STB rodina a co jako?Peníze se točily a zůstaly v
      ČR. Aktuálně? Vykrmujeme a sypeme peníze cizákům.Jsme s nimi nuceně
      "solidární".To všechno s někým kdo tady nepatří , je tady cizí, odsavá
      naše peníze. A zejména je nám úplně ale úplně ukradený. Jen u Fialy jsou
      tam ti na prvním místě.A to je špatně.Moc špatně.

    • josef.chmela

      To je zase hloupost. To tady za tebe mohl klidně napsat tvůj pes a vyšlo by to na stejno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit