Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Fialový šašek povinně zaňafal před USA teroristou co chtěl Bidet slyšet, byl podrbán za ouškem a vyhozen do své boudy. Komedie, která se nedá vymyslet. A drahá komedie placená daňovým poplatníkem. Tuto zbytečnou cestu mu měli zaplatit jeho voliči a ne celý národ.

  • dzixy

    Děj dokonavý, nejkratší státní návštěva v historii Bílého domu. Sotva Fiala vešel, poseděl z deset minut, pochválil se co on vše pro Ukrajinu, a odešel. Když vcházel do Bílého domu zadním vchodem, tak  s velkou pompou a zamáváním médiím, odcházel jako zbitý pes. Potichu a rychle. Máme na co být hrdí.

  • gaheris

    Doufejme že Biden si nesplete Česko s Čečnou což je klidně možné aneuvítá ho slovy, jak se máte pane Fidel?, jenže o tom nám neřeknou!


  • Aktuálně z Ukrajiny: Prchají. Že by zase "taktický ústup na lepší úpozice"? Ruská armáda dělá na bojišti vážné pokroky, prolamuje obranu VSU a vytváří předpoklady pro zhroucení obrany Ukrajiny. Tak předevčírem ruská vojska obsadila obec Bohdanivka a postupovala směrem k obci Kalinivka a Orlovském traktu, což i nepřítel potvrzuje. Objevily
    se také informace, že z Časova Jaru byl evakuován celý vrchní
    velitelský štáb VSU – připomeňme, že stejné akce byly podniknuty v
    předvečer útěku ukrajinské armády z Avdějevky. Kromě toho dnes
    ministerstvo obrany RF informovalo o osvobození Pervomajska v DNR. To vše vytváří předpoklady pro to, aby se ruským ozbrojeným silám
    brzy otevřel široký operační prostor a aby se začaly přibližovat k
    mohutnému opěrnému bodu – Slavjansk-Kramatorské aglomeraci, kde
    ukrajinské ozbrojené síly od roku 2014 vybudovaly seriózní obrannou
    linii. Ve skutečnosti – jde o poslední opěrný bod Ukrajiny v DNR. “Za
    touto obrannou linií začínají prakticky otevřená pole. Obranný systém,
    který se tam snaží vybudovat, je zřejmý, i satelitní snímky ukazují, že
    je velmi děravý a chatrný. Zkrátka a dobře, je to začátek skutečné
    porážky. Ruská armáda slaví úspěchy i na jiných frontách:  Uplynulý týden byl na většině frontových úseků ve znamení udržení  iniciativy armády. Téměř všude postupujeme na Záporožské frontě, na předpolí Veremejevky, na jihodoněckém směru. Dokonce i na charkovském směru, nyní hovoříme o tom, že severní části Charkovské oblasti jsou
    plánovány k nouzové a nucené evakuaci. Roman Nasonov, veterán bojů a šéf holdingu bezpečnostních struktur „Rus“, se závěry souhlasí: “Tento
    úspěch má velký význam. Nejen taktický, nejen vojenský, ale je i řada
    dalších pozic, které jsou v této situaci nesmírně důležité. Mám na mysli
    úspěch politický, který dává změnu vektoru činnosti - úspěch operační,
    strategický. Samostatným operačním úspěchem jsou akce ruských
    ozbrojených sil ve směru na Časov Jar. Tyto akce jsou prováděny díky
    důsledným taktickým změnám situace ve směru ozbrojených sil. I přes
    obrovské množství protiútoků, které se nepřítel snaží provádět, a to
    pomalu, stlačováním, obkličováním, uplatňováním různých taktických
    technik a metod. Pád Časova Jaru je dalším, velkým vítězstvím pro Rusko z
    politického, vojenského hlediska, které vytvoří skvělé předpoklady pro
    další aktivní akce, – bez ohledu na to, zda nepřítel uteče za týden nebo
    za tři.”
    Je pozoruhodné, že na pozadí porážek na frontové linii se Ukrajina snaží
    vytvořit mediální efekt ze svých pokusů zasáhnout ruský týl vysláním
    svých raket a bezpilotních prostředků na ruské území.“ Za dva roky bylo podle údajů ministerstva obrany sestřeleno celkem 19  tisíc 800 bezpilotních letounů… Jde o vícesložkovou úroveň protivzdušné obrany, multifaktoriální a multimodulární – jde o detekční a vizuální a radarovou a současně se na ní podílí REB. Je to taková
    systematizace v rámci služby, přenos dat, to je unikátní. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Kyjev vymyslel řešení: Je nutné, aby západní země nakupovaly vojenské produkty vyrobené
    Ukrajinou z Ukrajiny a poté je převedly do ozbrojených sil Ukrajiny.
    Samozřejmě zdarma. Obecně nic složitého, Kyjev si chce za západní peníze
    koupit vojenskou techniku. Vynikající schéma, kdy Ukrajině zůstane
    vojenská technika a peníze na její výrobu a v Evropě zůstane pocit
    hlubokého uspokojení z obchodu.

  • A tak zase buďme objektivní. Fialový pobrečel tam do místních novin i dobré zprávy. Bědoval, moc bědoval že pro Ukrajinu se nedaří zajistit pořád požadované množství munice. Jen 180 000 kousků.Což v překladu znamená: bude se míň střílet, bude se míň válčit a dojde na vyjednávání. Státy EU to celé  bude stát míň peněz. A to je jedině dobře. Amerika se sponzorování válčení zcela zřekla. Nikomu už se nechce sypat peníze do bezedné díry s názvem Kyjev. 

    Petříku děkuje se!

  • A tak zase buďme objektivní. Fialový pobrečel tam do místních novin i dobré zprávy. Bědoval, moc bědoval že pro Ukrajinu se nedaří zajistit pořád požadované množství munice. Jen 180 000 kousků.Což v překladu znamená: bude se míň střílet, bude se míň válčit a dojde na vyjednávání. Státy EU to celé  bude stát míň peněz. A to je jedině dobře. Amerika se sponzorování válčení zcela zřekla. Nikomu už se nechce sypat peníze do bezedné díry s názvem Kyjev. 

    Petříku děkuje se!

  • goyim

    Snaživec dorazil, s plným kufříkem lubrikantů.😂

  • Fiala jako první navštívil chlebodárce v CIA. Nakonec proč ne. Z času na čas je třeba složit účty a poradit se jak dál. 

    Na tom, že premiér navštíví USA nic špatného nevidím. Měl by ale navštívit také Čínu, Jedná se také o velmoc. Nemusí jim hned padat kolem krku.
    Ale jako premiér má povinnost nejen lézt do..., ale reprezentovat vyváženě v reálném světě. 
    Nikdo ho nenutí jezdit do Ruska, tam by to v tuto chvíli fakt nedávalo smysl. 

  • Hlupoň a žvástal z Prahy vyrazil podlézat americkému nesvéprávnému staříkovi? Dostane tam necelou hodinku aby se vyblil. Žlutomodrá fangle mu bude čouhat z tlustého střeva a bude se předvádět v pozérství a planých žvastech.Jakože za ČR. Hlavně tam za nás tady doma , nic neslibuj. Je nová doba. Je konec sypání veřejných peněz do Kyjeva. Tady se pečlivě pracuje na defializaci republiky.

  • Loutka si jede pro instrukce od protektora. To se budeme mít opět na co těšit a hlavně trnout, kolik nás to bude zase stát. Čeští politici, když jedou za oceán, tak se vždy vrací se samými "dobrými nápady", nad nimiž se člověk nestačí divit. Když se jedná o dílčí instrukce, ty dostávají čeští politici z US ambasády či organizací Aspen institute nebo Globsec. Pokud se však jedná o záležitosti, které tvrdě zasáhnou ČR a jeho obyvatele, tak si zaoceánský protektor zve svoje loutky aby jim instrukce předal osobně. Tak, buď zase budeme muset koupit nějaký další předražený americký vojenský šrot nebo v horším případě dostane Fiala od zaoceánského protektora rozkaz poslat naše lidi za americké zájmy bojovat na Ukrajinu. I takový může být cíl cesty Fialy do Washingtonu.   

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit