Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Směšný fialový zkrachovalý učitel bezvýznamné pavědy se nechá podrbat za ouškem až při tom bude slastně učůrávat, případně zanechá už poněkolikáté pozvání pro USA teroristická vojska na naše území. Možná, že vyžebrá i zastaralou výzbroj nehodící se USA teroristovi (něco podobného jako u šrotových tanků Leopard). A jistě Bideta ujistí o tom, že na letišti Mošnov zdárně pokračuje výstavba USA armádního logistického centra.

    Tato fialová vláda jde proti vlastnímu lidu a je protistátní. Proto má český lid právo tuto vládu svrhnout všemy prostředky. Vstupem do NATO a se vztahy s USA teroristy jsme s zařadili po bok největších teroristů světa. Toto zařazení podporuje i hnutí ANO a proto je taktéž nevolitelné stejně jako pětidemolice.

    • Přesně tak.

    • Český lid si tuto vládu zvolil v řádných volbách a většina, 80%, za touto vládou stojí.

      Ty jsi jen ubohý ulhaný PROrussáček, který se naučil trochu česky a snaží se s tím málem zasmradit diskuzi na Tiscali.

      To tě, ale neopravňuje mluvit za český lid.

      • Pane Wallo nelžete. Lid vládu nevolí. Vláda je jmenovaný orgán. 
        To byste, při Vašem vzdělání, mohl vědět.

      • Pane Wallo nelžete. Lid vládu nevolí. Vláda je jmenovaný orgán. 
        To byste, při Vašem vzdělání, mohl vědět.

      • goyim

        wallo zase zvrací

      • Naopak, 83% obyvatel je proti fyjalové vládě.

        • Pište třeba starosvahilsky. Jen se snížím k upozornění: ...fialova vláda.

          • dzixy

            Sarkazmus ne pravopisná chyba, pane😇

          • mun.go

            Sám sebe popíráte: Xanidil může psát třeba starosvahilsky a vám po tom nic není. Nesnižujte se k upozorňování a poučování - to je vyhraženo učiteli ©

            ---

            11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Antipedagog, Axiomatismus.zenomysli, bajonet, Cbnmx, Cmaro, cvbmk, cvbn, Cvbnmx, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, Goryla.ZOO, lagemas, Laktarius.Maximus, Masunta, megarameno.pedagospravedlnosti, mykolog, polymorf, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18

            • Když, alkoholická fazolko, tak já se k tomu snižuji a vyjímečně, kdežto vy si život bez poučování, diagnózy učitel, neumíte představit. A jistě jke fazolka na své poučování hrdý, nesnižuje se tím, jako já. Fazolka je  přesvědčen, že žák musí pedantně psát jen to, co je právě egu fazolky po chuti. Běda, kdyby projevili svou individualitu. Chudáci žáci, zvláště pokud by v životě fazolku napodobovali. Takovým výkřikem do tmy, zagágáním z hejna, nic fazolka nedokáže mně, než že se uboze stébla chytá - je vidět, že fazolku má kritika pěkně žere, což je smysluplné. Ale jistě zagágání vyhovuje faolkovic zbytnělému egu (takových případů už jsem měl). Tento týden má fazolka zakázán swig.rs dýchánek v  kabinetu, a tento text ručně, psacím, opíše 100krát, v červeném provedení. Dvojí metr je o Venouškovi znám. Jeden výtisk si Venoušek vylepí před oči na záchodě; ten po týdnu sní. Nakonec se postaví 22 cm před zeď a humanitárně třikrát udeří čelem o zeď, protože transplantace mozku se zatím neprovádějí. Další postup příště. Osobnost je má formovat, aby nebyla totalitním magůrkem.

      • mun.go

        Volební účast v parlamentních volbách 2021 byla 65,43%.

        Koalici SPOLU volilo 27,79% voličů - viz zde na stránkách ČSÚ.

        Kde máte těch vašich 80%?

      • 80%? Lež!

      • josef.chmela

        Asi jsi spadnul z Měsíce. Fialové vládě věří dle posledního průzkumu 2% obyvatel. Pokud by se konaly volby dnes, fialová  pětidemolice by získala okolo 38% voličů. Těch 80% asi lítá v tvém klecovém lůžku kam tě zavřeli, když jsi začal vykřikovat toto číslo. Je mi jasné, že v USA zadnici kde se momentálně nacházíš, je místo pouze pro momentálně opožděné bezmozky.

        A už ten matroš nehul, vidíš pak fialově a lžeš jako pětidemolice. Na druhé straně pětidemolice takové voliče jako jsi ty potřebuje. Mentálně omezený a nevzdělaný volič se lépe ovládá a dá se mu nabulíkovat všechno.

      • Pane Wallo, nepřehánějte to prosím s tou deklarovanou podporou pro tuto vládu. Rozhodně za ní nebude stát 80% občanů. To zase nepřehánějte.

        Každý, komu tahle vládní nevoní musí být automaticky ulhaný prorussssssssssáček? Jste opravdu tak jednoduchý? 

        • Pro vás i pro Walla je jako dělaný server pokec.24.cz. Hodně diskutérů, nové články i přes víkend, více rubrik, na případný textový smog, psychopaty a obřízky se nenasazuje kritika. A pod jedním článkem je možno se vymáčknout třeba desetkrát. Snadná registrace. A ještě snadnější, když použijete heslo: kopřivu mráz nespálí.

  • "Spojené státy vidí, že v nás mají
    spolehlivého partnera. Česká muniční iniciativa je diplomatickým
    majstrštykem, který sklízí obdiv po celém světě,“ říká k tomu ministr
    zahraničí Jan Lipavský (Piráti)."

    Takto pěkně zazářil Tlusťoch z ministerstva. To nám zas prsknul do veřejného prostoru unikátní porci pražské blbosti. Ve světě má každý jeho  "iniciativu" u zadku. Tlusťoch trvala natahuje našim jménem ruku za malého zeleného skřeta. S básničkou : granáty + peníze. Granáty + peníze. Takové křiváctví se hned tak nevidí. Jediným jeho  zářným majstrštykem bylo, když oficiální čs. delegaci odmítla  hlavní africká země Nigerie. Otočil se 1. den dopředu - zády! Ostuda která nemá ve světové diplomacii obdoby.

    • Ostuda, ale Nigérie. 

      Předem domluvené návštěvy se neodmítají, protože příště to bude Nigerijský ministr, kdo sbalí papučky a tradá poplakat si Putlerovi na ramínku.

      • A co jako ukrajinská podržtaško? Prostě svět má dost malého zeleného skřeta. Stojí nás jen penize hromadu peněz. Klidně si tady vřískej. Tady už není zájem živit pořád dokola Kyjev.

  • Hlupoň a žvástal z Prahy vyrazil podlézat americkému nesvéprávnému staříkovi? Dostane tam necelou hodinku aby se vyblil. Žlutomodrá fangle mu bude čouhat z tlustého střeva a bude se předvádět v pozérství a planých žvastech.Jakože za ČR. Hlavně tam za nás tady doma , nic neslibuj. Je nová doba. Je konec sypání veřejných peněz do Kyjeva. Tady se pečlivě pracuje na defializaci republiky.

  • A tak zase buďme objektivní. Fialový pobrečel tam do místních novin i dobré zprávy. Bědoval, moc bědoval že pro Ukrajinu se nedaří zajistit pořád požadované množství munice. Jen 180 000 kousků.Což v překladu znamená: bude se míň střílet, bude se míň válčit a dojde na vyjednávání. Státy EU to celé  bude stát míň peněz. A to je jedině dobře. Amerika se sponzorování válčení zcela zřekla. Nikomu už se nechce sypat peníze do bezedné díry s názvem Kyjev. 

    Petříku děkuje se!

  • Je možné předpokládat, že by akademický hňup zase nenadělal kiksy ?

    • Ten z Prognostického ústavu? A který?

  • Loutka si jede pro instrukce od protektora. To se budeme mít opět na co těšit a hlavně trnout, kolik nás to bude zase stát. Čeští politici, když jedou za oceán, tak se vždy vrací se samými "dobrými nápady", nad nimiž se člověk nestačí divit. Když se jedná o dílčí instrukce, ty dostávají čeští politici z US ambasády či organizací Aspen institute nebo Globsec. Pokud se však jedná o záležitosti, které tvrdě zasáhnou ČR a jeho obyvatele, tak si zaoceánský protektor zve svoje loutky aby jim instrukce předal osobně. Tak, buď zase budeme muset koupit nějaký další předražený americký vojenský šrot nebo v horším případě dostane Fiala od zaoceánského protektora rozkaz poslat naše lidi za americké zájmy bojovat na Ukrajinu. I takový může být cíl cesty Fialy do Washingtonu.   

  • Hlavu pomáznout lubrikantem a potom přímým směrem za svým cílem. 
    Na to jsme ze strany našich představitelů zvyklí. Jen směr se sem tam změní. 

    Promo pro Fialu a ODS? Jen aby to nakonec stačilo. 

  • dzixy

    Děj dokonavý, nejkratší státní návštěva v historii Bílého domu. Sotva Fiala vešel, poseděl z deset minut, pochválil se co on vše pro Ukrajinu, a odešel. Když vcházel do Bílého domu zadním vchodem, tak  s velkou pompou a zamáváním médiím, odcházel jako zbitý pes. Potichu a rychle. Máme na co být hrdí.

  • goyim

    Snaživec dorazil, s plným kufříkem lubrikantů.😂

  • josef.chmela

    Fialový šašek povinně zaňafal před USA teroristou co chtěl Bidet slyšet, byl podrbán za ouškem a vyhozen do své boudy. Komedie, která se nedá vymyslet. A drahá komedie placená daňovým poplatníkem. Tuto zbytečnou cestu mu měli zaplatit jeho voliči a ne celý národ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit