Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Voltaire:

    "V životě potkáte dva druhy zlodějů. Obyčejného, běžného zloděje, který vám ukradne peníze, vaši náprsní tašku,hodinky, vašeho koně atd. Druhým typem je politický zloděj. Ten vás připraví o vaši budoucnost, o vaše sny, o vaše znalosti, ukradne vám váš výdělek, vaše vzdělání, vaše zdraví, zbaví vás síly a energie, a nakonec i vašeho úsměvu. Velký rozdíl mezi těmito dvěma druhy zlodějů spočívá v tom, že obyčejný zloděj si vybírá vás, aby vás připravil o to, co vám patří, zatímco politického zloděje, který vás pak připraví ovšechnu vaši životní perspektivu, si vybíráte vy sami. Další velký rozdíl (nikoli poslední) mezi nimi je ten, že běžný zloděj je obvykle policií stíhán, zatímco politický zloděj jeobyčejně policií chráněn."

  • ÚTOK NA KRYVYJ RIH. Ukrajina se i v noci na dnešek
    bránila ruskému vzdušnému úderu. Tentokrát úřady hlásí útok na
    Zelenského rodný Kryvyj Rih na jihovýchodě země. „Nepřítel udeřil v noci
    na Kryvyj Rih. Použil bezpilotní letouny. Zasáhl zemědělský podnik.
    Šestadvacetiletý muž utrpěl zranění. Ve středně těžkém stavu ho
    hospitalizovali,“ uvedl šéf Dněpropetrovské oblasti Serhij Lysak, podle
    něhož na místě vypukly dva požáry, zničeno bylo několik skladů a
    poškozeny jsou automobily a vybavení.

    tentokrát soudruzi ze Sovětského svazu vysoce přesně vybombardovali JZD, jindy je to školka, autosalon, pizzerka. Soudruzi, ten chlast vás jednou podminuje..

    • Jiní jsou zas ujetí na svatby.

      "Zřejmě několik desítek účastníků svatby bylo zabito nebo zraněno při náletu amerických letadel v jižním Afghánistánu. Údaje o počtu obětí se zatím značně liší. Francouzská agentura AFP hlásí 40 mrtvých, zatímco místní vesničané uvádějí až 150 obětí. Podrobnosti telefonovala přímo z Afghánistánu spolupracovnice Radiožurnálu z agentury Epicentrum Petra Procházková.

      20:46 1. července 2002

      "19. 5. 2004, 19:55 – BAGDÁD

      NovinkyČTK

      Více než 40 Iráčanů včetně dětí bylo zabito, když americký vrtulník zaútočil na svatební hostinu v Ramádí v západním Iráku. Oznámila to irácká policie a svědci. Americká armáda zásah připustila, ovšem tvrdí, že se jednalo o akci proti teroristům.

    • mun.go

      Na druhé straně není překvapivé, když je objekt pizzerie, autosalon, školka, zemědělské družstvo, nemocnice ... obohacen přítomností ukrajinských ozbrojených sil a zahraničních instruktorů včetně zásob vojenského materiálu. 

      Samozřejmě pro ochranu civilního obyvatelstva.

  • josef.chmela

    Zase mě skryli příspěvek a to jen proto, že tam byla napsána pravda většiny národa. Žádná neslušná slova, pouze to co si myslí většina národa a neshoduje se to s oficiální vládní ideologií a prioritami. Ale nevadí mně to, protože nejsem vypatlaný demokrat, jsem pouze obyčejný slušný člověk, chvála bohu a mojim rodičům, že mě tak slušně vychovali.

  • Jsem rád , že premier, který je placen občany ČR v čele   vlády ČR  má priority v AU. Tady někdo kandidoval ve špatné zemi!!!  Ale když může těžký komunista a pomocník před listopadového  režimu uctít památku Milady Horákové, tak už je možné vše. Bez páteře, bez  morálky, kam to asi dojde???

  • "Podpora Ukrajiny je prioritou vlády, Česko pošle další dary"

    Způsob současné demokracie umožňuje, aby vláda, ve které je nepatrný počet občanů ČR zničila ekonomicky republiku na mnoho let dopředu.

    Velmi bych přivítal změnit způsob demokracie tak, aby se přiblížil k její podstatě. Tzn. aby o zásadních věcech rozhodovala většina. Třeba systémem referend.  Protože současný způsob parlamentní demokracie se ukazuje jako přežitý a navíc velice nebezpečný pro současné občany i pro jejich potomky. Původně ten systém předpokládal zodpovědné politiky, kteří budou hájit zájmy svých voličů. Ovšem nejen u nás, ale v celé EU se to postupně měnilo na hájení zájmů Ukrajiny, ale i nelegálních migrantů z Asie a Afriky. Pouze referenda by ukázala, co chce většina občanů a politici by byli povinni toto rozhodnutí respektovat. Pokud by s tím rozhodnutím většiny nesouhlasili, mohli by samozřejmě ihned odstoupit.

    Kromě toho bych zakázal vstup do vrcholné politiky bezdětným lidem, protože oni nemají zodpovědnost a myslí jen na sebe. To jsme zažili všichni, než jsme děti měli. Pak přemýšlíte úplně jinak. I o současnosti, ale hlavně i o budoucnosti.

  • Tato fialová vláda vznikla podvodem a jenom proto  aby hájila USA zájmy proti vlastnímu lidu. To samé komunista  Pávek  loutka USA.

    • "Přísně tajná soukromá izraelská skupina manipulovala volby a veřejné mínění po celém světě pomocí hackingu, sabotáží a dezinformací na sítích. Ovlivnila až 30 volebních klání v různých státech, za což si nechávala štědře zaplatit.

      Článek

      Skupina pojmenovaná „Tým Jorge“ byla odhalená díky vyšetřování novinářů, kteří se vydávali za potenciální klienty, aby získali informace o jejích metodách a schopnostech, píše The Guardian. Novináři se v přestrojení dostali do kontaktu se šéfem skupiny, jemuž se přezdívá právě Jorge.

      „Nyní jsme zapojeni do jedněch voleb v Africe… Máme tým v Řecku a tým v Emirátech…[Dokončili jsme] 33 kampaní na prezidentské úrovni, z nichž 27 bylo úspěšných,“ cituje jeho výroky deník The Guardian. Později údajně řekl, že se podílel na dvou „velkých projektech“ v USA, tvrdil ovšem, že se přímo nezapojuje do americké politiky.

      Hanan se zmínil také o tom, že skupina přijímá platby v různých měnách, včetně kryptoměn jako bitcoin. Za vměšování do voleb si údajně účtuje od 6 do 15 milionů eur (132 až 331 milionu Kč).

  • Tady je zase zase "moudrostí" od různých ruso-řiťo-lezců. 🤮

    • Píše ten, kdo s nadšením volil bývalého bolševika a agenta Pávka, který ve svém životopise schvaloval naše obsazení vojsky Varšavské smlouvy v r. 1968.

      Vaše drzost a pokrytectví nemá žádné hranice :-(

    • KIMCID

      Ale až když jsi přišel ty? Ty asi budeš volič soudruha Pávka. To by vše vysvětlovalo :D

    • Obcan má novou mantru. Proč přestal omílat tu o tom příměru bývalého komunisty a bývalého černocha... Že by v tom byl soudruh Pávek?

  • Fialovy priority jsou v příkrém rozporu se zájmy občanů ČR. Dovoluji si připomenout, že naši politici byli zvoleni občany ČR, tedy je nevolili bruselští eurohujeři nebo občané Ukrajiny. 

    • Bohužel vlády mají příliš mnoho moci a mohou stát klidně zničit a to jak ekonomicky, tak i bezpečnostně. Stačí posílat další desítky miliard na Ukrajinu, což je studna bezedná a přijmout se statisíce migrantů z Afriky a Asie. Oboje jsou kroky nevratné, které trvale poškodí a zničí to, co se tady budovalo mnoho desítek let.

      Je špatný způsob demokracie, kdy si vláda může dělat cokoliv se jí zachce. Každý, kdo má moc musí být nějak omezen, jinak ji začne zneužívat a ještě to bude zdůvodňovat pácháním "dobra". Ostatně to vidíme i u Evropské komise, které také podléháme.

  • Ten komik je trapnej už jen tím, jak se furt promenáduje v tom zeleným tričku. To mu jako máme uvěřit, že zrovna vylezl ze zákopů, nebo co? 

    • Ze zákopů pravděpodobně nevylez, ale asi oblečení fasuje z eráru, protože na slušný oblek nemá. Veškeré své peníze už dávno převedl z UK pryč. Popřípadě kdyby ho někdo trefil tak v zeleném svetru ho mohou prezentovat, že padl za vlast. To by v kvádru vypadalo podivně.

  • No jo - zelený mužíček od nás dostal další helikoptéry a munici a už je v Bratislavě, kde bude mít ty samé kecy , jako u nás a za ty dostane také nějakou tu výslužku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit