Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak co voliči 5ti šmejdů, pořád dobrý?

  • No jo - zelený mužíček od nás dostal další helikoptéry a munici a už je v Bratislavě, kde bude mít ty samé kecy , jako u nás a za ty dostane také nějakou tu výslužku...

  • Darebáku podporuj Ukrajinu ze svého ne z peněz nás všech,já osobně na Ukrajince prdím za celý život mám s nimi jen špatné zkušenosti.

    • josef.chmela

      Byl jsem v minulosti na Ukrajině. Tam, kde mělo vliv Rusko, třeba Krym, bylo skoro vše v pohodě a nebyl velký rozdíl v úrovni života od nás. Jiné to bylo ve vnitrozemí. Tam byl svrab, bída a neštovice. I také proto a nejen proto se proruské země Luhansko, Krym a Doněcko odtrhly od bídné  a zkorumpované Ukrajiny a vyhlásily pomocí referenda samostatnost. Zelený to nerozdejchal a s podporou USA teroristů začal tyto země demolovat a ruské obyvatelstvo kynožit.

      • Ovšem když chtěli svůj stát kosovští Albánci, tak NATO vybombardovalo Srbsko a stát Kosovo byl silou založen. Ovšem ani tento výsledek vojenského působení NATO bez mandátu OSN mnohé země kupodivu neznávají

        "Organizace spojených národů podle své rezoluce RB č. 1244 z roku 1999 Kosovo uznává jako integrální součást Srbska pod mezinárodní kontrolou zastřešovanou Misí OSN v Kosovu. Kosovo odmítá uznat 44 členských států OSN, včetně 5 států Evropské unie a 4 států NATO. Mezi ně patří například Čína, Brazílie, Rusko, Slovensko."

        "Nálety, po kterých se například Srbové místo běžného „dobar dan“ zdravili "bombar dan", pak dodnes negativně ovlivňují srbské vztahy ke Spojeným státům i celému NATO. Bombardování jako takové se dočkalo mezinárodní kritiky kvůli tomu, že k němu Severoatlantická aliance přistoupila bez mandátu OSN, například Rakousko a Švýcarsko aliančním letounům nepovolily použít jejich vzrušný prostor. Údery NATO bez jejího schválení navíc výrazně narušily prestiž samotné celosvětové organizace.

        Jak prohlásil Fiala, tak prý slabším se má pomáhat. Předpokládám, že Srbsko bylo tím slabším. Co bys na to řekl dnes, signalisto?

  • Ten komik je trapnej už jen tím, jak se furt promenáduje v tom zeleným tričku. To mu jako máme uvěřit, že zrovna vylezl ze zákopů, nebo co? 

    • Ze zákopů pravděpodobně nevylez, ale asi oblečení fasuje z eráru, protože na slušný oblek nemá. Veškeré své peníze už dávno převedl z UK pryč. Popřípadě kdyby ho někdo trefil tak v zeleném svetru ho mohou prezentovat, že padl za vlast. To by v kvádru vypadalo podivně.

  • dzixy

    Domnívám se, dokonce trvám na tom, že prioritou vlády musí být prosperita státu a spokojenost jeho občanů. Vše ostatní až potom. Fialova vláda si troufá, a z jejich jednání i chování je vidět, jak ztrácejí sebereflexi. Dosud Fiala a spol. vyhlásili již několikrát kde jaké priority, proto je zajímavé, proč jim věřit a proč poslední prioritou je Ukrajina. Fiala a spol. jsou  sama jedna priorita, k odvolání.

  • Podpora Ukrajiny je priorita nasi vlady.Moji nikdy.A nase vlada at se stara o nase obcany a ne o cizi z nasich penez!

  • Tato není má vláda.

    • Do ulic !!!

  • Prioritou vlády by měli být spokojeni občané...!

    • josef.chmela

      Bohužel, voličské stádo pětišmejdů to tak chtělo, tak na tuto ukrajinskou vládu doplácí i slušný a myslící občan, který neuvěřil předvolebním kydům účelového slepence.

      • Chmelo, 🐒 - voličské stádo jak ty říkáš, nemohlo při volbách tušit, že nějaká válka na Ukrajině bude...

        A jak jsem již jednou napsala, jiná vláda by Ukrajinu podporovala také...

        Jen by TŘEBA neměla nejapné pindy...

        Jinak tě, po dlouhé době, zdravím ... 🙂

        • josef.chmela

          Také Tě zdravím. A k těm voličům. Pokud netušili, že jim vláda před volbami lže, a nejedná se o válku na Ukrajině ale jedná se o vládní prohlášení a další sliby, tak nejsou svéprávní a nemají mít voličské právo.

          • Nijak tuto vládu neobhajuje...

            Ukaž mi politika, který před volbami nelže...

            Jak říkám - po volbách u nich nastává ztráta paměti...

  • To se nám to hoduje, když to jiní platí.

  • A co my Češi ? Když dostaneme valorizaci důchodu, prý vyčerpáváme státní pokladnici... jsme tedy příživníci. Co trochu toho pokakaného štěstíčka, volský potahu ze Strakovky ? Nebo si máme založit živnostenské listy, kupovat výherní stírací losy, emigrovat do Chile nebo Argentíny... uvolnit místo už asi 1,1 miliónu Ukrajincům, kteří jsou v ČR ? Člen vlády, myslím Jurečka, řekl, že ČR může přijmout ročně 70 tisíc imigrantů - tím myslel muslimů. Zlatoústý zase tuhle vykládal, že tyto imigranty nechceme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit