Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blbe nechápeš základní pojmy typu vztek , ty si celkově nevyrovnanej hnup , tipnu si samotář bez budoucnosti v nájmu co tráví svojí žluč v rachotě , tak si užívej sám sebe a už nevotravuj.

  • Proč se vztekáš ???? Máš bebíčko??? Nevěřím že máš občanku?? To není možné!!!

  • Je hezké jak se někteří hlupáci  realizují v anonymitě, jinak jsou v životě úplné lejno. Najdi si svou cílovou skupinu možná dostaneš i 3 souhlasy na víc nemáš. Pouhý provokatér a ještě anonymní opravdu kabrňák.

  • jedinýho parchanta měli tvoji rodiče a ještě nervního ,  

  • chápeš vůbec psaný text , či souvislou informaci ty hlupáku   . Nelze vyloučit že se na ventilátoru nebudeš točit taky , to tak je i když s menší pravděpodobností  . Opravdu nemáš nervy v pořádku erve , dělej s tim něco to neprospívá imunitě - není nic horšího než neomylný hlupák a ještě nervní  měl by sis všimnout že křik , nervy v kýblu - adrenalin , strach , nevětraný prostor této epidemii přeje , počet vydechovaných virů  v prostoru se zvětšuje , takže ohrožuješ i své okolí které za tvůj labilní stav nemůže 😎

  • Do hlupáků nadávej svým parchantům, až budeš napojen na ventilátor tak si vzpomeneš co jsi blábolil. Vakcína snižuje riziko závažnosti onemocnění , vyzkoušeno na cca 2 mild. lidí proti tvým výplodům chorého mozku.

  • bohužel globalizace proběhla i v debilitě , nic nového . Je pravdou že pro některé jedince může být likvidační neb normálnost určuje většina (bez ohledu na správnost názorů) .😎

  • Na tohle existuje jediná odpověd někteří nevěří očkování které provádí stejná firma která podporovala syntetické navyšování nakažlivosti virů a dnes proti nim očkuje a super vydělává  .Očkovaní versus neočkovaní hrajou ruletu 1 :5 až 1  :10 (to je soukromý tip) na průběh a umrtí , bavíme se v čase přítomném nikoli budoucím !!!!(tam to nikdo nedokáže odhadnou , jen ten Fajzr by byl rád kdyby moh očkovat celou planetu sám a min.dvakrát denně , zbytek dne  budeš mít na to vydělat na očkování)  Jen tak mimo závěry institutu Roberta Kocha jsou proti očkování dětí , mimo těch nějak ohroženějších . To byl první institut kterému došlo že se to svinstvo šíří aerosolem a ejhle světovým vědcům to potvrdit trvalo skoro dva roky a min. rok se to obecně popíralo a byly to fake news. Všichni jste se upjali jen na očkování a už ani nevzpomeneme na příčiny a to celosvětově .

  • už jednou jsem tě označil za hlupáka , v okamžiku kdy se ukázalo že očkovaný  se může nakazit a být infekční , nelze dělit lidi a opatření pro neočkované a očkované , jen na obecně platné pro všechny , max. na nakažené a nenakažené (bez ohledu na očkování ) Nemá cenu se hádat s někým pro něž je hloupá víra v něco  dogma . To známe už tisíciletí - náboženské dogma , kdo ho popíral tak ho klidně upálili. Neodpovídej už na mé poznámky , zbytečně plýtváme elektriku a čas .

  •  ne  to není pravda , já Babišovi vyčítám jeho chování  a opatření i přesto že má a měl dost  informací , a vinu za Covid přičítám vývoji v komunistickým Wuchanu ve spolupráci s nadnárodním koncernem , v pozadí investičních hedge fondů  ze Západu .

  • dzixy

    Domnívám se, že Cibulkovy svazky jsou dost reálné.

  • dzixy

    Občane, hlavně že Ty zde zůstaneš😀😀😇

  • dzixy

    Realisto, ty si zřejmě libuješ v hodně slovech. Co jsi chtěl říct, dalo se říct dvěma větami. Prostě nejsi zastáncem očkování a varuješ ostatní neočkované. Domnívám se, že dnes je to již i trestné. Ale v diskuzi se to ještě dá, ale co jsi psal, nebyl diskuzní příspěvek, ale pokus odvrátit neočkované od očkování. To bys měl nechat na každého osobně. Co ti do toho, zda někdo ano, a proč? Ty odolávej a možná budeš mít štěstí, že tě ta potvora covid mine, ale ona se zase vrátí a  potom již nemusí být k tobě milostivá, jako dosud. Anebo si myslíš, že jsi mimozemšťan a máš v genech naprostou imunitu? Už tě vidím na lůžku jak chroptíš, lapáš po dechu a nejde ti to. Sci - fi? Možno, ale také ne. Stejně si ale myslím, i když se to zdá být moc tvrdé, že každý podobný tobě, pokud onemocní, by si měl všechno hradit sám. To bys koukal jak by se Tvé mizerné úspory míjely.

  • dzixy

    Martine, máš pravdu s argumentací, že je to zde diskuze, kdy většina si to neuvědomuje. Ale ty zde valíš vinu za existenci covidu na Babiše a jeho vládu. A to je teda opravdu prachmizerná argumentace, když to samé je na celém světě. Leda by Babiš byl vinen i za ten Wuchan od samého začátku.

  • dzixy

    Poslední dobou se Jurečka a Novotný z lidovců zviditelňují více, než sám Fiala. Jakoby na nich záviselo vše co a jak bude. Falešní hráči a věční vyděrači, v každé vládě, kde byli. Nebýt toho, že si je ODSka vzala pod svá křídla / což jednou budou litovat /, tak by byli tam, kde socialisté, komunisté a další. To samé by bylo i s TOPkou a Starosty. Domnívám se, že ODSka na to doplatí a to bude její konec.

  • ta uplně nejlevnější varianta není už k mání , nic takového nevytvářet a zrovna to trio ČLR , Nadnárodní koncern Pfizer , hedge bankovní fondy US k tomu mají hodně co vysvětlovat . Ještě jednou nepopírám očkování  , ale pouze vznik a řešení tohohle svinstva a možná už si to nepovíme  , ale pokud tohle svět nezastaví bude se to opakovat . Myslím že to je nad tvoje chápání , teda nejen tvoje. 😎

  • Rád bych viděl podepsaný tvuj "reverz" , že v případě těžkého průběhu  onemocnění ve tvém případě si to budeš paltit sám , protže ti byla nabídnuta jednodušší a levnější varianta ale ty jsi ji  sabotoval. A pak kdo je hlupák???

  • Jak prosté: Očkovaní  nezahlcují  nemocnice!!!   Další řeči sjou zbytečné!!!

    Jinak tvůj  text ", naopak jste z těchto lidí udělali superpřenaše kteří to roznáší a
    někteří ani netuší že to tak může být , za tohle by měl Babiš a spol.
    dostat doživotí bez možnosti propuštění a někdo musí najít odvahu a
    jednat i s tou gobalfarma mafií . Informací už je dost.

    Nelze dělat věci tak aby si každý určoval svá vlasní pravidla.

  • kde je nějaká nepravda ? Kávičku ve Wuchanu na náměstí  si asi nedáme , nejsem ani virolog ani mikrobiolog , ale už v 3 /2020 bylo jasné že je to nákaza šířící se aerosolem a vše se potvrdilo až v 11 /2021 kdy nám ten koronáč vecpali do malé částečky vody aerosolu , no sláva  a přitom na to stačí drobet lepší  obecné znalosti přírodních věd . To že je chyba dělit lidi na nečkované a očkované místo toho zda jsou skutečně nakažení či ne je trestuhodnost už od té doby co onemocněli očkovaní či vyléčení opakovaně a zejména za tohle je zodpovědná Babišova vláda  u nás a nemůže být utechou že tak konal celý svět , prostě se opisuje . To je jako ta USA kde si někteří Evropané přinesli nákazu z letadel letící  z Ameriky do Evropy a soudruh Donald zakáže lety z Evropy a vnitrostátně se v USA létalo dál . Uznávám že by to bylo těžké rozhodnutí , ale ta klika okolo Trumpa může za tak extrémní rozšíření v Americe. To se radši nebavíme že co utnul v 2015 Obama , tenhle chytrolín 2017 povolil , včetně těch podpůrných grantů do Wuchanu . Já osobně doufám že jde o nehodu  , pokud to byl úmysl tak to zkusí do 3 až 10 let znova a bude to tvrdší . Děkovat nemusíš ani sarkasticky neb se to jmenuje diskuze .😎

  • Zrodil se další na slovo vzatý virolog a mikrobiologie. Děkujeme moc za Vaše moudrosti. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit