Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No komunistům hrana nezvoní. Budíček *1*
  • pd: to platí jako reakce pro Petra *16*
  • Jde o to, kdo má klíče, a ty to nejsi
  • Mezi námi. Nemohu a nebudu uznávat zákony které sestavil a podepsal lhář a vlastizrádce. SSRY *10*
  • hafane, viz TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.
    *6*
  • Kdo obhajuje zločiny na národním hospodářství, schvaluje vraždy a podporuje mafii, jako trestný čin - bude zastřelen se svou rodinou *12* A tvojí mrtvolu přijedu osobně p o c h c a t zmrde *16*
  • Zlatí komunisté. Vraťte se co nejdříve. Je potřeba pozavírat tu bandu zlodějů z ODS,STO,VV. *16*
  • gemo, tak to se pravdu boj:
    TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:
    § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka... bude potrestán...
    § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...
    § 504: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...

P.S. Slovo plebs se píše s "b". To jste ve VUMLu nebrali?
  • Docela se bavím, jak tady komunistické spodině cvaká zadelka. A jelikož jí chybějí argumenty, tak chrlí samé invektivy. Paradoxně tím vlastně potvrzuje mé závěry.
  • gemo máš zjevně problémy s pochopením přečteného textu. Napsal jsem, že stoupenci komunismu, tj. i ti dnešní přebátění by měli být "odsunuti" na východ. Ty v tom vidíš obhajobu dnešních lumpů?! Ty jsi v šestinedělí?
  • gemo, máš s tím zjevně osobní zkušennost, že.
  • Samý kraviny!
  • Koukám že petrovi skončila vycházka *1*
  • Vážení: Dal jsem příspěvky "Petra" a "Ramba" posoudit renomovanému psychologovi, který je oba po prozkoumání označil za "homo stupidus". Proto těm rozumným doporučuji, aby na jejich příspěvky nereagovali a nevrušovali se nad nimi, protože je známo, že každá nesouhlasná reakce na jejich stupidní výroky je přivádí k tomu, že musí reagovat ještě agresivněji. Tak si o nich jen pomyslete : IQ TYKVE.
  • Pokud bereš jako argumentaci celý den hledání zákonu sestaveným zločineckou bandou a pak použití ctrl+c tak je mi tě líto, doteď jsem se docela bavil. Teď se začínám bát, protože přesně takovej pleps je ve vládě téhle zničené a rokradené republiky *13*
  • Užitná hodnota tvého příspěvku je nula, jako ty a neměň nicky, stejně je vidět tvé ip
  • Díky, že vím, jak to mají modrofialový ptáci doma.
  • máma ti nedala,že jsi takový podrážděný gemo? *13* ,neboj,jakmile přijde táta domů,tak tě seřeže a opícá do pr-ele,tak jak to máš rád *15*
  • ty jsi tady ještě,ty matkom-de?By nás všechny slušné a normální zajímalo,jaké asi zrůdy mohli zplodit něco takového,jako jsi ty *11* .
  • Další d e m e n t *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit