Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Kalous potřeboval vypnout už dávno. Toho v.la poslouchat je radost!!!
    • ... na rozdíl od tebe, že, blbe :)))
      • Já na rozdíl od tebe píši pod svým mailem a nejsem posraný jako ty že musíš používat přezdívku.Ty mi nestojíš ani za slinu, tebou už se nebudu zabývat,to nechám jiným.A dávej si dál pozitivní hlasy,to ostatně vypovídá o celé tvé personě debilku.
        • ... ale zabýváš, jak je vidět, zoufalá trosko :)))
  • Kalouska by měli vypnout zejména jeho podivní voliči *3*
    • a vašeho est...ka také, v tomto případě je to z bláta do louže
  • pusinko, to je nějaké delirium?
    • neoslovujte plagiátorku a placenou diskutující mým nickem, prosím
    • Tu v Rusku Glad. Daj psa ať večerja jest. Tu ničego nět.
      Je tu běda. Sudruh Putin ten komunismus fakt zbudoval.
      • ty hňupe tečkovanej,tady se píše o takovém hovadu jako seš ty,o tvém chlebodárci hnusném kalouskovi
        • Sudruh Tony já Holka! Kalusek na našeho nadsudruha Putina nemá!
          Putin přivedl zem k totálnímu hospodářskému krachu. To si Kalusi nedokázal heč!
  • ... "Chyběly už jen pěstný souboj." vypadá, jako by článek napsal akademik doktor11 :)))
  • Komunista Filip vypnul komunistu Kalouska. Takže se vlastně vůbec nic zvláštního nestalo...
  • ... primitiv doktor11 se nemůže dospat, aby se zde soustavně ztrapňovat, totální degen :)))
    • Z tebe by měl Darwin radost a nejen on,i psychiatrická společnost by uvítala tě mít jako výzkumný objekt,protože tolik mentálních poruch u jednoho jedince se hned tak nevidí.Chudáci tví blízcí,ty jsi cvok takže tobě je to jedno ale tvé okolí trpí.
      • ... chci ti poděkovat, nedokázal bych z tebě udělat trosku, jak to dovedeš jenom ty sám
        ... jsi tak neskutečně primitivní, že se nikdy jako mnoho jiného jiné nenaučíš ani psát :)))
        • ... to "jiné" je navíc, nejsem blb doktor11, abych to nepoznal :)))
    • Je mi tě líto,ty dostáváš od života pěkný záhul,hloupý,mentálně zaostalý,retardovaný,jedním slovem stultus.Věř že ty už svůj stav nerozchodíš bohužel je trvalý.
      • ... ztrapňuj se dál, moulo, já bych to tak nedokázal, čau, úkol jsem splnil, už tě fakt jebu :)))
      • ... parádní sebereflexe, chudáku, udělal jsem z tebe většího idi*ta, než jsem doufal :)))
    • Máš opravdu velkou slovní zásobu,s tebou jsme skončil,ty pro mně nejsi partner k diskuzi.Mimo slova degen jich ještě existuje spousta mentálně nezámožný pitomčee.
      • ... problémek s napsáním 3 slov bez chyby, primitive?
  • Komouš a přebarvený komouš, já na bráchu a brácha na mě, dokud tady budou oba v politice i s jejich tlupami TOP09, ODS a KSČM tak to nikam nevede.
  • kdyby vysel tak bych ho neodstřihl
    • vysel??? Ty budeš zjevně yntelygent.. *1*
  • nejak horsi nebo lepsi , jak to nazvat . UK nebo ta ceska lina pakaz ?
  • Rusofilní bolševik Filip zavřel hubu kryptorusofilnímu bolševikovi Kalouskovi, příště to bude naopak, zase se budou řešit tyhle dvě h...a místo , aby se starali o blaho země.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit