Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sudruh T 34! Tu špatně jest! S tím Rudým šrotem musíš zajet na smetiště.

V Rusku ničego nemaju. Vložky z listí dělaju. Maso z much a komárů.
    Komunistická bída v Rusku pod vedením nadsudruha Putina zvítězila.
  • A může snad někdo někdy čekat něco jiného od komoušské bestie - od konfidenta STB, komoušského genitálního nájemníka ÚV zločinecké organizace KSČ - od přímého nástupce loupežných vrahů - např. syfilitického alkoholika gottwalda, komušského vraha "vyšetřovatele"grebeníčka, od spolupracovníka takové kreatury jako jejich ministra propagandy kovačíka a obdobných bestiálních uchylů?
    Je třeba mít výrazně za zlé panu Havlovi jeho polistopadovou sametovost. Tyto bestie měli pro výstrahu skončit alespoň na pár let ve svých komoušských koncetrácích aby trochu zkrotli. Bohužel je máme díky nedůslednosti z 89 tam kde jsou.
    • Je mi tě líto, buzno ubohej!! *9*
    • LADISLAVE Havel se domluvil s komouši.Takže nebýt Havla prezidentem,nebylo by ani Kalouska ministrem.
    • Pane Ladislave, tolik zloby a nenávisti v jedné větě jsem už dlouho nikde nečetl.
      Nejste vy náhodou těsně před infarktem ?
      • Kéž by!
  • Chovej se slušně rudá kreaturo vůči panu exmistru financí.
    Až to tady taková rudooranžová stvoření jako jsou teď ve vládě zase vše roztočí pro naplnění svých populistických žvástů aby si koupili znovu hlasy voličů, bude pan Kalousek ještě dobrý.
    • Pan exministr financí, jmenovec, už dávno skončil v propadlišti dějin. Jenom si to ještě neuvědomil. Jenom by měl ještě skončit na hradě Mírov, aby pochopil.
  • Sudruh Sting dovol dotaz od Ruské chudé hladomorem stradajeci dívky.

Já cele den s vodkou v Zemljance ležaju a zahrada i když ji svou přítomností neobtěžuji
    urody nedává. že za to moge ten Americký Bruk imperialista.
    • No ty jsi teda pizda. Máš asi sníženou příčetnost, že?
      • to bude určitě blondýnka
      • Já cvok ano sudruh. Proto jsem to také dotahla na vedoucí KSČ M Putin mafia.
  • Sudruh Putin je tak maličký že ho agent CIA na podlaze ani s lupou neuvidí.
  • Kalousku jsi hrdina dne!

Náš národ patřil na Východ 40 let. Rus držel náš národ za ostnatým drátem v bídě
    a chudobě. Z toaletního papíru udělal luxusní nedostatkové zboží.
    Válkou zničené Německo nám díky nekomunistické vládě uteklo hospodářsky i morálně.

Semelová už měla být vypnuta a zavřena už dávno. Za propagaci rudé zločinecké
    ideologie a oslavování vraha Gottwalda.
  • ... Filip se hodí tak na vypínání ventilace ve vepříně :)))
  • Neznáte někdo toho antiblba?u něj je tady každý blb,troska,atd.Co to je proboha za blbečka,je mi jasné že to kverulant který rád opruzuje a má to jako koníčka.Ten chlap jestli je to chlap musí velmi trpět.Když to sleduji,sedí celý den u počítače a hloupě píše,on je zřejmě nějak postižený.Vím přesně jaká bude jeho reakce na můj komentář ohledně jeho osoby,navíc si sám dává hlasy atd.Měl by se nad sebou zamyslet.Mně ty jeho holé věty docela vždy pobaví i když jsou infantilní a dokazují tím že jen asi základní vzdělání.Pohybuje se na všech forech,nedivím se že je sám.Je mi ho líto jako každého mentálně postiženého.
    • ... přání otcem myšlenky blba, který se nenaučí ani správně psát, o myšlence pomlče :)))
  • Náš soudruh Putin je tak maličký že se může koupat ve špuntu.
  • Tipická komoušská bestie -co jiného se dá od takové zmrdského skřeta čekat.
    Příště už bude podle vzoru svých předchůdců popravovat.
    • Nepíše se " tipická ", ale typická.
      Chtělo by to, alespoň základní vzdělání.
      • Ano, ale taky by to chtělo vědět kde a proč se ve větě píše čárka *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit