Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K tomuto je snad lepší se už ani nevyjadřovat.. Je to strašný, co se tady v tom světě děje. Až by je z toho někdy blbě. Já dezinfekci a hygienický gel na ruce kupuji jen z férového webu https://www.prostredkycistici.cz/hygienicka-mydla. Musíme více podporovat rodinné firmy a ne korporáty lidi.

• Že ty ten brin i hlaščeš. Proto jsi tak v WC.

• Nejznámější STBáka = koblihář, tak tomu není kolem 80- ti let a určitě má své soudruhy kolegy...

• Upřímně - já bych také informace sloužící k jejímu zbohatnutí (pokud bych jimi disponoval) také sdělil slečně dceři. Aby se měla dobře. Který táta by to nechtěl?

Ale moralizovat a kritizovat, odsuzovat budeme všichni. Ať žijí a množí se svatí jedinci, potom bude kolem ráj.

Nebo že by se nám množili pokrytci a lháři? 

• S Vašimi názory v podstatě souhlasím snad až na tu "ovci". Musíte To však musíte sám vědět jak se cítíte 😀 Jinak ovečky jsou docela milá a užitečná zvířátka. 😉

• Já, jako občan (třeba i ovce) věřím, že bdělá a ostražitá BIS nejen, že konstatuje, že ČR je rejdištěm agentů z Ruska a Číny, ale zajisté se také může pochlubit tím, jak tyto potírá a eliminuje. Když jich je tolik, tak to snad není zase takové umění.

Tzv. Státní bezpečnost už docela jistě zanikla a jejím exponentům už je dnes opravdu drahně let. Přeci se nebudete zmítat v konspiračních teoriích. Máme na to orgány a organizace, které, pokud dělají svou práci dobře, tak žádné reálné hrozby nejsou. 

Pokud jsou, tak pan Koudelka fakt asi nemá být generálem. 

• Hmm... myslíte, že StB zcela zanikla? Možná formálně ano, ale objevila se v nové podobě, možná přišla "bratrská pomoc" z východu.

• kdybych měl podobné informace ,tak je taky řeknu dceři .VY ne??

• No, já to vyrábím doma ve sklepě v destilačním přístroji. A trochu mentolu tam přisypu i z kastrolu.....TY TO NEUMÍŠ? Rozmazlená generace která neumí vyměnit ani píchlé kolo u auta......😉

• Nebo současných BISáků? Bývalým Stbákům by dneska bylo kolem 80 let. Čiperní dědulové, že? 

• Dcerka páně Prymuly dostala dotaci 650 000 v době, kdy pan Prymula ještě ani nemohl tušit, že bude ministrem.  Ale když se to hodí, tak napíšeme cokoliv, hlavně že to zabere. 

No a že výroba byla do té doby nevýdělečná? Pan autor se sháněl po dezinfekci, když nebyla pandemie "v provozu?" Tedy opravdu ušlechtilé názory hodny pozornosti p.t. čtenáře. 

• Vy to musíte pamatovat líp. Já toho v tom systému snů mnoho neprožil. 

• vanhorne

"šlápl na kuří oko".

Ja jsem slysel, ze slapnul do kaluze repkoveho oleje, to je nebezpecnejsi nez kdyz slapnes na slupku od bananu. 😉

• Tak to ti držím palce až se budeš účastnit nějakého výb.ř. přeji hodně úspěchů. Jen aby jsi měl pak z čeho zaplatit své náklady. pane živočichu. Ani církev se vždy neřídí tím co vždy deklaruje. Co svět světem stojí tak si lidé vytváří pravidla aby se vtom někdo vyznal a mělo to nějaký řád, do té doby něž to začne konkrétního jedince omezovat. A v tu chvíli se pokusí to změnit. Viz dodržování pravidel v čr Daně ,odklánění zisků atd. Nedělej ze sebe moralistu , to ti opravdu nežeru.

• Pravděpodobně o tom víš víc než já. 😯

• Podobné zákony, jimiž byli postihováni lidé schopní a pracovití s celou svou rodinou, takové zákony jsme měli za komunismu

• Romku.v, existují jisté hodnoty dávající smysl života, které jsou víc než pouhá nabídka a poptávka neviditelné ruky trhu. A právě znalostí a respektováním těchto hodnot se člověk liší od ostatních živočichů. V opačném případě by to mohlo znamenat zánik člověka jako živočišného druhu. 

• Jedna paní povidala , že to jsou marťané.  Všechno tomu nasvědčuje🤮

• Pan Prymula asi někomu "šlápl na kuří oko". Možná na někoho něco ví nebo jako ministr chtěl prosadit nějaká opatření, která by ohrozila něčí kšefty a proto bylo třeba se ho zbavit. Všechno nasvědčuje tomu, že za tím stojí nějaká mafie ("bývalých" komunistů nebo "bývalých" StBáků?). 

• Technologie je  např .  výrobní linka ale to ty nemůžeš vědět , nebo to budeš dělat ve sklepě na zavařovacím hrnci???? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit