Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dcerka páně Prymuly dostala dotaci 650 000 v době, kdy pan Prymula ještě ani nemohl tušit, že bude ministrem.  Ale když se to hodí, tak napíšeme cokoliv, hlavně že to zabere. 

    No a že výroba byla do té doby nevýdělečná? Pan autor se sháněl po dezinfekci, když nebyla pandemie "v provozu?" Tedy opravdu ušlechtilé názory hodny pozornosti p.t. čtenáře. 

  • kdybych měl podobné informace ,tak je taky řeknu dceři .VY ne??

    • Upřímně - já bych také informace sloužící k jejímu zbohatnutí (pokud bych jimi disponoval) také sdělil slečně dceři. Aby se měla dobře. Který táta by to nechtěl?

      Ale moralizovat a kritizovat, odsuzovat budeme všichni. Ať žijí a množí se svatí jedinci, potom bude kolem ráj.

      Nebo že by se nám množili pokrytci a lháři? 

  • Hmm,... Agrofert získal dotace k pěstování řepky či čeho a jeho šéf je za to trestně stíhaný, ale "jede se dál"...

    Dotace  mají usnadnit výrobu obecně prospěšných výrobků a výkon obecně prospěšných činností. Jestli tomu tak v konkrétních případech je či není, to je třeba nejdříve zjistit a teprve pak soudit.

    Chtělo by to méně závisti a soustředit se na morálku, čest, úctu k pravdě, pomoc jinému v nouzi a další tradiční křesťanské hodnoty, na kterých spočívá budoucnost druhu homo sapiens sapiens a které půlstoletí komunismu zničilo.

    • No ty křesťanské hodnoty rozhodně.......😯  a kdo je nevyznává, a poblouděně káže podobojí nebo dokonce o reinkarnaci, toho "osvobodit" na hranici jako kacíře a majetek zabavit (ukrást). Naštěstí strana Lidová, šířila tradiční křesťanské hodnoty celých čtyřicet let společně s Komunisty. Pak mi ale vrtá hlavou kde teda vlastně udělali chybu?

    • josef.chmela

      Závidíš? Vem si květináč, zasej řepku a pobírej také dotace. Než ti řepka vyroste, můžeš napéct koblihy a třeba vyhraješ příští volby.

      Chtělo by to méně závisti a soustředit se na morálku, čest, úctu k
      pravdě, pomoc jinému v nouzi a další tradiční křesťanské hodnoty, na
      kterých spočívá budoucnost druhu homo sapiens sapiens a které 30 let kapitalismu a tzv. "demokracie" zničilo.

      Nejvíc totiž křičí malí, neschopní a neúspěšní.

  • Pan Prymula asi někomu "šlápl na kuří oko". Možná na někoho něco ví nebo jako ministr chtěl prosadit nějaká opatření, která by ohrozila něčí kšefty a proto bylo třeba se ho zbavit. Všechno nasvědčuje tomu, že za tím stojí nějaká mafie ("bývalých" komunistů nebo "bývalých" StBáků?). 

    • Nebo současných BISáků? Bývalým Stbákům by dneska bylo kolem 80 let. Čiperní dědulové, že? 

      • Nejznámější STBáka = koblihář, tak tomu není kolem 80- ti let a určitě má své soudruhy kolegy...

      • Hmm... myslíte, že StB zcela zanikla? Možná formálně ano, ale objevila se v nové podobě, možná přišla "bratrská pomoc" z východu.

        • Já, jako občan (třeba i ovce) věřím, že bdělá a ostražitá BIS nejen, že konstatuje, že ČR je rejdištěm agentů z Ruska a Číny, ale zajisté se také může pochlubit tím, jak tyto potírá a eliminuje. Když jich je tolik, tak to snad není zase takové umění.

          Tzv. Státní bezpečnost už docela jistě zanikla a jejím exponentům už je dnes opravdu drahně let. Přeci se nebudete zmítat v konspiračních teoriích. Máme na to orgány a organizace, které, pokud dělají svou práci dobře, tak žádné reálné hrozby nejsou. 

          Pokud jsou, tak pan Koudelka fakt asi nemá být generálem. 

          • S Vašimi názory v podstatě souhlasím snad až na tu "ovci". Musíte To však musíte sám vědět jak se cítíte 😀 Jinak ovečky jsou docela milá a užitečná zvířátka. 😉

    • vanhorne

      "šlápl na kuří oko".

      Ja jsem slysel, ze slapnul do kaluze repkoveho oleje, to je nebezpecnejsi nez kdyz slapnes na slupku od bananu. 😉

    • Jedna paní povidala , že to jsou marťané.  Všechno tomu nasvědčuje🤮

      • Pravděpodobně o tom víš víc než já. 😯

  • vanhorne

    "Karolína Prymulová i její otec se k věci nevyjádřili."

    Jenom lunatik by cekal odpoved. Ta standartizovana odpoved je i kdyz kratka, ale srozumitelna " No comment", nebo telephone se polozi a fertig. Neco ale porad mi v tom pripadu " Prymula" nehraje. Mozna mel o ten kseft zajem i sam sberatel dotaci Bures. Korunka ke korunce, dotace k dotaci a mame Capi Hnizdecko, zvlast ted kdyz ten zazrak managerske geniality nejak pokulhava a stava se cim dal tim vice dependable na korunkach z EU. Buresovi zacinaji pomalounku, diky deserci ridnout i rady vlastnich bojovniku protikorupcni armady ANO, ktera je sama tak prolezla korupci az to boli. Mozna Covid bude jeho Waterloo a bude od estebaka pokoj

    • akorát bych nerad aby to bylo i s těma mrtvejma , načasování zprávy nejčtenějším deníkem a pozdržení o 24 hodin , aby bylo i nemyslícím lidem po 6 hodině jasno , a přitom šlo skutečně o prkotinu a hon pokračuje , pokud se podívám tak jediné čím se odlišoval byla schopnost důsledně oponovat Babišovi a postavit se proti názoru že pečený netopýr c cibetkou na rybím trhu do čínské směsi prý nepatří a to si rozhněval i toho zarudlého" čínana "na hradě se slivovicí v ruce.Tažení bureše proti korupci tam u těch bojovníků chybí ta druhá část - korupce má být pouze v jedněch rukou.

  • Aha tak on krad dotace nadřízenému , co takhle honit Babiše a Prchala kvůli zmanipulovaným datům , vše tomu nasvědčuje , nebo třeba tu oblíbenou čínskou komunistku studující ve Spojených státech a ted velící laboratoři ve Wuchanu , kde se za prachy amerických dan.poplatníků zkoumali viry až příliš podobné sočasné "chřipčičce".Ale to by bylo neetické džendrově nevyvážené a ještě proti jedinnému" správnému" názoru "sociálních"sítí a to si přece nemůžem dovolit .Připadá mi to jako hon na čarodějnice kterému prokazujete službu i když nechcete.Globalizace pojede dál prachy z" helikopter" skončí v aliexpresu a lidi nebudou mít čas na přemýšlení když budou obloženi spotřebou.

  • Inu to je dnešní podoba polistopadové DEMOKRACIE. Lidičky máte přeci svobodu slova a můžete cestovat po celém světě. Co ještě chcete? Peníze jsou jen pro šlechtu, tak jak to vždy bylo a bude, tedy za současného režimu. Nedivte se, že si Pimpula nahrabal bokem do kapsy miliony od firmy své dcery, když byl ředitelem nemocnice v Hradci Králové.Teď si zase jeho dcera shrábla 650 000 Kč jako dotaci na výrobu dezinfekce. Syn amerického kandidáta na presidenta Bidena hrabe miliony z firmy zpracující zemní plyn - a jestlipak víte z jaké země? No kde se dá ještě něco legálně ukrást? No kde byla nedávno revoluce? No přeci na Ukrajině!!!!!!!  Jo, jo lidičky - takhle to chodí. A vše je legální. Jo jo, kapitalismus dělí lidi na ty, co mají a ty, co nemají. Když jste na té straně, co má, tak jste samozřejmě za vodou a nechápete proč ti ostatní jsou znechucení. Jak vidíte i naše země vskvétá a pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí. A peníze jsou až na posledním místě.

    • Zásadní chyba byla v tom, že polistopadovou demokracii "obnovovali" ti, kdo ji po půl století předtím ničili. Stačilo schovat rudou knížku organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné a převléknout kabát...

      Chyba byla to "nejsme jako oni". Ti "ONI" místo, aby si uvědomili svou nemorálnost a nízkost a styděli se za to, tak se snažili urvat na úkor ostatních co nejvíc pro sebe, jak na to byli zvyklí z předchozího půlstoletí komunismu.


      • josef.chmela

        Jasněěěěěěě. Už 30 let se tady křičí: "To ONI, to mi NE".  Kdyby tady nebyli komunisti, tak byste si je museli vymyslet.

        • josef.chmela

          Oprava: "mi" myslel jsem samozřejmě "MY"

    • josef.chmela

      Souhlas. Lépe bych to nenapsal.

  • Pokud to nemají být výkřiky z ulice je jedno řešení.

    Přijmout zákon o tom, že rodinný příslušník aktivního politika (do pátého kolena) nesmí v době jeho působení podnikat. Případně by se mohly stanovit hranice jejich chudoby. Nejlépe, aby umírali hladem za opevněním měst!!!

    Pokud se najde dostatečná vůle v Parlamentu, tak budou všichni kritici zajisté velmi spokojení. 

    Proč se asi nenajde takový idi.t, který by takový zákon navrhl? 

    • Podobné zákony, jimiž byli postihováni lidé schopní a pracovití s celou svou rodinou, takové zákony jsme měli za komunismu

      • Vy to musíte pamatovat líp. Já toho v tom systému snů mnoho neprožil. 

  • Občane , tvá naivita mne  dojímá. Už 30 let jsme v tvrdém kapitalismu , kde vše řídí nab./popt.  ruka trhu. Už si konečně zvykej , že svět řídí chytří , bohatí, rychlý a ti co se vyznají v zákonech a možnostech.....

    To že někde hulákáš na ulici tím nic nedokážeš , jen asi to že jsi placený kompars který nic nedokázal  a tak si svoje mindráky léčíš na sobě rovných. 

    • Romku.v, existují jisté hodnoty dávající smysl života, které jsou víc než pouhá nabídka a poptávka neviditelné ruky trhu. A právě znalostí a respektováním těchto hodnot se člověk liší od ostatních živočichů. V opačném případě by to mohlo znamenat zánik člověka jako živočišného druhu. 

      • Tak to ti držím palce až se budeš účastnit nějakého výb.ř. přeji hodně úspěchů. Jen aby jsi měl pak z čeho zaplatit své náklady. pane živočichu. Ani církev se vždy neřídí tím co vždy deklaruje. Co svět světem stojí tak si lidé vytváří pravidla aby se vtom někdo vyznal a mělo to nějaký řád, do té doby něž to začne konkrétního jedince omezovat. A v tu chvíli se pokusí to změnit. Viz dodržování pravidel v čr Daně ,odklánění zisků atd. Nedělej ze sebe moralistu , to ti opravdu nežeru.

  • Měli by si všichni uvědomit, že si mají účty vyřizovat mezi sebou a potichu. Využije toho pouze ten třetí, jak to začíná najednou seskupením  tří v jednoho, a ten první zjistí, že mu naopak ten druhý chybí, ale to zjistí až  bude pozdě.PROBER SE .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit